Ah radi od srede i to ja imam Android 9 rootovan.od juce kod mene android 13, aplikacija poslednja azurna verzija uredno radi.
Ah radi od srede i to ja imam Android 9 rootovan.od juce kod mene android 13, aplikacija poslednja azurna verzija uredno radi.
Ja sam dinare podizao, ne evre i izneo sam moje iskustvo sa nedavno aktiviranog šaltera mts banke u mestu gde zivim. Tako da svakako ima veze.sa šaltera možeš da podižeš i sa ličnom kartom
to što kažeš nema veze, uostalom ja sam i po hiljadu evra dizao
Naravno da sam mogao kao i ranije što sam, medjutim ovoga puta su mi jednim delom trebali nešto sitniji apoeni nego što se na bankomatu dobijaju (uglavnom 2ooo din). Iz toga sam razloga išao na šalter za mts račune,pa me je začudilo da se primenjuje Default limit za master karticu a ne onaj koji sam ja definisao.. Verovatno će kada se uhodaju doći sve na svoje mesto..Mislim da si to isto mogao na bankomatu, problem je podizanje deviza ukoliko nema ekspoziture
I mene ovo baš zanimaDokle se doslo sa Apple pay na MTS (postanska stadionica)? Nesto su pominjali da ce u martu, ima li neki info?
Da li vam se desavavaju cesto neuspesna logovanja u aplikaciju nakon unosa pin koda?
Meni na iOS preko 50% logovanja bude neuspesno. Gotovo svaki put mi treba 2-3 pokusaja da bih usao u app.
Na svom nalogu u odeljku kartice možeš da vidiš da li ima dodata nova kartica i njen trenutni status.Za 15ak dana mi istice kartica, hoce li sami poslati novu? Jel neko dobijao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari