Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je isti, jer stari tip učitava softver Poštanske štedionice (noviji ostaje u Moneyget interfejsu). Eventualno probaj uporedo i sa poštinog bankomata da podigneš.
Jel ide neka provizija na Poštinom? Za Moneyget i PŠ znam da ne ide.

@uji

Procitao sam...
I zaista je tesko za poverovati koliko su nefleksibilni i nesposobni da za
svo ovo vreme od ( navodnog ) spajanja nisu spojili ceo sistem.
Da nece u poslovnici koja nema mtsPlus salter da prime zahtev za promenu broja
telefona.
Takodje mislim da su ukinuli i opciju automatskog prebacivanja novca na drugi
racun u slucaju gasenja racuna.

@uji

Procitao sam...
I zaista je tesko za poverovati koliko su nefleksibilni i nesposobni da za
svo ovo vreme od ( navodnog ) spajanja nisu spojili ceo sistem.
Da nece u poslovnici koja nema mtsPlus salter da prime zahtev za promenu broja
telefona.
Takodje mislim da su ukinuli i opciju automatskog prebacivanja novca na drugi
racun u slucaju gasenja racuna.
Tako je, nisu mi ponudili prebacivanje novca jer želim da ugasim račun odmah i to sam im napomenuo. Međutim njihova ponuda je bila prvo u drugi grad gde ima izdvojen šalter pa tek onda posle 3, poziva da može u svakoj eskpozituri, ali uz određenu internu gimnastiku.

Pre par nedelja stigle mi nove MC i Dina, i pre neki dan pin za Dinu, ali ne i za MC.
U principu ne koristim MTS račun, samo se nisam cimao da ga zatvorim, ali mi nije jasno.

Internet kanal isključen, dodao 5e na Wise račun sa MasterCard debitne kartice i prošlo bez problema. Kako se zaštititi u ovakim slučajevima? Čitao sam po netu da sajtovi tokenizuju kartice i onda naplaćuju sa tog tokena, i ne čuvaju podatke sa kartice kada hoće nešto da naplate.

Pozdrav. Koristim račun u MTS banci, a otvorili su mi jedan u Mobi banci kada sam uzeo telefon na rate. Sada mi Mobi banka nudi naizgled super uslove (ovde su detalji). Da li neko možda da li ovde ima neka fora? Izgleda previše dobro, a ne vidim gde je njihova korist?

Nije to nista wowww klasika, tako su davnih dana i poceli sve isto i sve kao za Dž, nikakva navlakusa, standardna opcija.
Davno dok je bilo zaista za Dz koristio aktivno ovu banku, kad su poceli da naplacuju, prebacio se ponovo na free racun, ne koristim ga nizasta samo mi stoji.

Pa i ja sam malo skeptičan poučen iskustvom sa MTS bankom. Ali piše da nije vremenski ograničeno. Izgledaju mi pouzdanije, npr uplatim sa mts banke u na račun u Mobi banci i za mobi mi odmah stigne i poruka i e-mail da je legla uplata, a od MTS banke mi stigne sns posle sat-dva da je uplata izvršena. Verovatno ću uzeti, pa ako se iskvare, menjaću.

Pozdrav narode, je li ko skoro uplacivao evre na racunplus? Gde to moze u BG da se uradi i kolika je provizija? Odavno to nisam radio, niti nesto koristim racun plus pa sam malo neinfirmisan. Hvala

Prosto je neverovatno da u Posti nisam mogao da uplatim novac na svoj racun, bivsa MTS banka, koja je sada PS. Moze ali samo preko redovne uplatnice, sa provizijom

Možeš na protočni račun gde će tvoj biti upisan kao poziv na broj, i onda nema provizije. Spomenuto je u temi bar 200 puta. :D Evo da imaš:

IMG_2011.jpeg

Nema na čemu! :D

Stigao nov Master ali kad pokusam da setujem pin kroz web portal, dobijem poruku: GREŠKA:KORISNIK NIJE OVLAŠCEN ZA TRAŽENU AKCIJU
Jel se desavalo jos nekom?

Stigao nov Master ali kad pokusam da setujem pin kroz web portal, dobijem poruku: GREŠKA:KORISNIK NIJE OVLAŠCEN ZA TRAŽENU AKCIJU
Jel se desavalo jos nekom?
Meni do sada nije, evo baš sam sada menjao pin na Master i Dina karticama da vidim jel radi i kod mene nema problema. Piši im svakako.

Imam kreditnu mts (uzeo je zbog porodicnog putnog osiguranja posto dosta putujem). Vidim sad da mi istice kartica osiguranja 31.08.2023. Kakva je situacija sad? Jel produzavaju osiguranje?

Situacija od prošle godine, nije više porodično, već samo za vlasnika kartice.

Sa novom? Pa onda moraju da menjaju ugovor. Ne moze jednostrano...

Da, meni je prošle godine istekla. Zvao sam ih i pitao da li za proceduru - mora ponovo da se potpiše ugovor i onaj prosek plata od poslodavca... Pitao sam da li su uslovi isti, kao do sada, rekli mi da jesu. Ja sam sve to spremio, otišao u filijalu i dok su mi spremali papire za potpisivanje, ja im tražio onaj obrazac da prijavim članove domaćinstva, tad mi rekoše da više nije porodično. Ja se zahvalio i batalio.

Svakako proveri da nisu promenili, prošlo je tačno godinu dana od tada. Ja sam ovde na forumu dobio preporuku za Intezu i Amex karticu uz depozit od 500e, 300din mesečno, ali osiguranje ima bolje uslove.

Kako da znam IBAN računa koji imam u mts banci? Pokušao sam da pošaljem novac preko Revolut kartice na Račun Plus karticu u mts banci, ali Revolut aplikacija prijavljuje This bank does not support card transfers to this card

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno