Dobro pitanje šta pokušavam kad njima ne radi server.Sta tacno pokusavas?
Koristi bar racunar, a ne aplikaciju.
Bez da te uvredim, ali daj nekom drugom da ti otvori račun, jer tebi nešto ne ide.@nemanja.10 i ja tako reagujem kao ti. Ludnica. Bezobrazluk. U 21. veku ne moze online, puca im server. Ej bre sunce im. Sramota.
Još prvi put im je pukao server na poslednjem koraku, pa posle na četu. Njihova greška.Bez da te uvredim, ali daj nekom drugom da ti otvori račun, jer tebi nešto ne ide.
Ja sam početkom godine otvorio sestri, zbog prijema plate, i nikakvih problema nisam imao.
Ti nešto započinješ, pa prekidaš, pa nisi video, pa “puko” server…I ovo muke ti traju već duže vreme. Ne razumem. 😕
Iz razgovora sa sluzbenicom na šalteru za Račun plus račune bivše MTS banke, saznah da su u januaru imali ubrzani kurs u vezi integracije u sistem pomenutih racuna, iz gotovo svih ekspozitura koje nisu integrisane u ovaj sistem.. Tako da je vrlo moguće da je i u svim preostalim ekspoziturama instaliran softver racuna MTS banke na po jednom salteru.. To svakako treba proveriti...Što je možda slučaj na primer i u Leskovcu otkad su je proširili sa susednim lokalom, te sada ima 4 šaltera pa ne bi me iznenadilo da jedan od njih je i sa mts softverom.
@yugokoral uplata i isplata deviza nije moguća u običnim ekspoziturama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari