Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I dalje koristim mts banka aplikaciju, sve dok radi ništa ne ažuriram.

Ispeglali malo fontove.

Za one koji su naivno, kao ja, uradili update aplikacije - opet treba da se obrišu podaci iz aplikacije i registruje nalog. 🥹
Čini mi se da je plava sad lepša. 😁

Za one koji su naivno, kao ja, uradili update aplikacije - opet treba da se obrišu podaci iz aplikacije i registruje nalog. 🥹
Čini mi se da je plava sad lepša. 😁
Uradio sam update juče i dans sve radi normalno, Galaxy A71 android 13 tako da nisam imao potrebu za reinstalacijom...

Ja tako radim.

Trazio sam unazad, jer znam da je bilo reci, ali ne uspeh da nadjem. Hocu da kupim nesto na netu, cena je u EUR. Ima li razlike tj. da li je povoljnije da prvo kupim evre preko njihove menjacnice, pa onda da platim ili da samo platim sa dinarima na racunu, a oni da vrse konverziju prilikom naplate?

Meni uskoro ističu kartice, da li moram ići do poslovnice da tražim nove ili će ih oni sami napraviti?

@Dejan. Kao i do sada šalju na kućnu adresu. A u aplikaciji ili nalogu, u sekciji kartice, možeš da vidiš ako je počeo postupak izrade, i da pratiš status kartice.

Meni uskoro ističu kartice, da li moram ići do poslovnice da tražim nove ili će ih oni sami napraviti?
Šalju na adresu, ali meni su rekli da se vratila i da moram da preuzmem u poslovnici. Ja sumnjam da su uopšte poslali jer je skoro pa nikakva šansa da se vrati.

Poštari su krivi. Pre sadašnjeg koga poznajem pa me obaveštava kad mi nešto stigne i sve dobijam na ruke, raniji je imao tendencije da gubi poštu ili vraća kao da sam nepoznat na adresi. I to ne samo meni, nekoliko komšija hteli da ga biju. 😂 Hvala bogu pa je otišao u penziju.

Da li moze preko mejla da se sredi neki problem online Račun + tokom otvaranja?

Prilikom koriscenja menjacnice za kupovinu EUR, izbaci "Doslo je do greske, probajte ponovo" i onda izvrsi kupoprodaju. Tragedija... iOS aplikacija.

@TEP3A Upravo kupio evre i nema nikakve greške. Da li koristiš poslednju ažuriranu verziju aplikaciju 3.2? Meni se to ponekad dešavalo prilikom logovanja ali na verziji 3.1. Na ovoj za sad nema tih problema.

Poslednja izmena:
Zadnja sigurno.

aktivirao sam dina karticu preko telefona ali i dalje ne radi. na bankomatu pise "greska u ocitavanju cipa" u posti takodje nece. jel treba jos nesto da se uradi ili da idem u banku? inace master radi normalno

Takodje pre par dana nova Dina aktivirana i na bankomatu poruka "greska u ocitavanju cipa". Prijavljena greska banci, stize odgovor i izvinjenje zvog slanja neispravne kartice. Sada je nova u izradi. Nznm sta da kazem... Barem nema problema sa Mastercard. Da li neko zna da li je moguca uplata i isplata evra na samousluznoj zoni? Kada planiraju da otvore samousluznu zonu u Novom Sadu i da li se stednja po vidjenju prikazuje na aplikaciji?

Da li je neko skoro otvarao Račun Plus u poslovnici koja radi sa bivšim mts klijentima? Kakva je procedura, jel treba da se traži neki poseban šalter?

Brat pokušao da podnese zahtev za Račun Plus preko sajta, na poslednjem koraku gde se unosi adresa za dostavu ugovora je formular ubagovao i kada pokuša ponovo da podnese zahtev, piše da je zahtev već podnet. Može da se uloguje u nalog sa korisničkim imenom i šifrom. Tako da izgleda da će morati da ide lično u poslovnicu.

Da li je neko skoro otvarao Račun Plus u poslovnici koja radi sa bivšim mts klijentima? Kakva je procedura, jel treba da se traži neki poseban šalter?

Brat pokušao da podnese zahtev za Račun Plus preko sajta, na poslednjem koraku gde se unosi adresa za dostavu ugovora je formular ubagovao i kada pokuša ponovo da podnese zahtev, piše da je zahtev već podnet. Može da se uloguje u nalog sa korisničkim imenom i šifrom. Tako da izgleda da će morati da ide lično u poslovnicu.
Identican problem sa adresom sam imao i ja kada sam podnosio zahtev. U 3 poslovnice nisu uspeli nista da rese. Resenje je da pozove korisnicki servis banke i da kaze da izbrisu nalog i da pokusa ponovo. Dok ne izbrisu ne moze da se zavrsi status registracije. U banci pojma nemaju veruj mi. Kad kazes mts, hvataju se za glavu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno