Ne mora. Radi normalno.Za one koji su naivno, kao ja, uradili update aplikacije - opet treba da se obrišu podaci iz aplikacije i registruje nalog. 🥹
Čini mi se da je plava sad lepša. 😁
Uradio sam update juče i dans sve radi normalno, Galaxy A71 android 13 tako da nisam imao potrebu za reinstalacijom...Za one koji su naivno, kao ja, uradili update aplikacije - opet treba da se obrišu podaci iz aplikacije i registruje nalog. 🥹
Čini mi se da je plava sad lepša. 😁
Šalju na adresu, ali meni su rekli da se vratila i da moram da preuzmem u poslovnici. Ja sumnjam da su uopšte poslali jer je skoro pa nikakva šansa da se vrati.Meni uskoro ističu kartice, da li moram ići do poslovnice da tražim nove ili će ih oni sami napraviti?
Identican problem sa adresom sam imao i ja kada sam podnosio zahtev. U 3 poslovnice nisu uspeli nista da rese. Resenje je da pozove korisnicki servis banke i da kaze da izbrisu nalog i da pokusa ponovo. Dok ne izbrisu ne moze da se zavrsi status registracije. U banci pojma nemaju veruj mi. Kad kazes mts, hvataju se za glavu.Da li je neko skoro otvarao Račun Plus u poslovnici koja radi sa bivšim mts klijentima? Kakva je procedura, jel treba da se traži neki poseban šalter?
Brat pokušao da podnese zahtev za Račun Plus preko sajta, na poslednjem koraku gde se unosi adresa za dostavu ugovora je formular ubagovao i kada pokuša ponovo da podnese zahtev, piše da je zahtev već podnet. Može da se uloguje u nalog sa korisničkim imenom i šifrom. Tako da izgleda da će morati da ide lično u poslovnicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari