Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda je na samom početku bilo obavezno da broj bude vezan za mts numeraciju, tada nisam pratio kako mts banka funkcioniše, ali otkad su krenuli sa Master karticama odn. kada je definisan Račun Plus, znam da je bilo moguće uz bilo koji broj registrovati nalog i otvoriti tekući.
Ti ne citas nista....

Ti ne citas nista....
Samo polako, nemoj odmah na noz da docekujes i spusti malo gard u konverzacijama (iako si u pravu, to nije upitno). Covjek je odgovorio par minuta nakon tebe, vjerovatno mu je promakeo tvoj post.
uji je covjek koji zna ubjedljivo najvise o bankarskim proizvodima, bar sto se tice ovih tema na Bench-u, valjda je i njemu dozvoljeno da nekad pogrijesi (iako i nije pogrijesio, samo nije imao info iz prve ruke kao ti).

Bitno da je gliga dobio odgovor na svoje pitanje, zato sluzi forum!

@retrospektiva sa evro deviznog računa MC autokonverzijom u druge ino valute. Konverzije kartičnih kuća su približne, a gubici minimalni. Nema dodatnih provizija za ino plaćanja.

Почевши од данас, Банка Поштанска штедионица је својим клијентима омогућила подршку за Google Wallet™ на Android и WearOS уређајима.

Преузмите Google Wallet (Google новчаник) мобилну апликацију, додајте у њу своју Mastercard™ Plus картицу, Debit Mastercard бесконтактну картицу, Mastercard Plus кредитну картицу и/или Mastercard дебитну пословну картицу прислоните и плаћајте свуда где се прихватају бесконтактна плаћања.
@mastercardrs
izvor: instagram
Je l važi ovo i za nas?

Trebao bi...
Najbolje pitati apple podršku zašto im ne radi.

Ipone ne dozvoljava konkurenciju Apple pay-u na svojim uredjajima... :(
A apple pay ako se ne varam radi sa visa karticama, a mts ima master card

@ciprijani Apple Pay radi sa Master karticama OTP i Raiffeisen banke, koje ujedno podržavaju i Visa kartični sistem.

Tačnije za Apple Pay, Mastercard: Banca Intesa, OTP Banka, ProCredit Banka i Raiffeisen Banka. Što se Visa kartica tiče: Banca Intesa i Raiffeisen.

• Like
Reagovanja: uji
Dakle, ipak postoji nedostatak podrške za Visa Business Platinum kod OTP. 😔

Sta moze biti uzrok kada ne prolazi placanje online u eurima, iako na samom racunu postoje neophodna sredstva?

Problem moze biti ako si ostavio sredstva "u knap", a moras da imas par procenata vise jer banka dodatno rezervise nesto novca, cak i do 5-6% (kasnije ti to vrati).

U ovom slucaju to ne moze biti uzrok. Iznos koji bi trebalo da se skine je oko 10 posto od ukupnog iznosa na deviznom racunu. Poruka je ili operacija neuspela ili je transakcija odbijena od strane izdavaoca kartice. Probao sam mozda nekih 3,4 puta da izvrsim, u razmaku od 10 minuta.

Da li je omogućeno korišćenje kartice za internet plaćanja?

Jeste, placao sam ranije sa njom. Proslo je placanje normalno posle nekih 25 minuta. Ne znam sta je uzrok neuspesnih pokusaja. Nista nije promenjeno, isto je vece bilo u pitanju.

Znači da je neko isključio server iz utikača, da uključi rešo za kafu

Hoće to kod mts banke, i meni je jedared odbilo plaćanje bez ikakvog razloga a bilo je sredstava.
Jednom se desila još luđa stvar, prošla je uplata i krenuo paket nakon tri dana a posle još par dana dobijam mail da je nastao karambol i umesto 68 švajcaraca im je leglo 0.68 franaka.
Proverio i stvarno je bilo tako.. uplatio sam razliku..
Screenshot_2022-08-31-17-09-45-04_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Uplatio sam 30.8 250€ preko paysend aplikacije sa stranog računa na MC karticu . Odmah sam dobio sms o prilivu , ali kada sam otvorio aplikaciju vidim da je novac na čekanju . U čemu je problem dali neko zna? Više puta sam tako slao sebi ali na MC komercijalne i erste banke i novac sam mogao da koristim posle dvadesetak minuta

Prenos je na čekanju dok se ne proknjiži transakcija, obično dan-dva, ali bi trebalo da novac može da se koristi.

Danas su proknjižili i sve je ok. Kod njih je to baš sporo u komercijalnoj i erste banci uplata prođe za 15-20 min a njima treba 2 dana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno