Da li je i dalje vazeca procedura da 30 dana pre isteka vazece master kartice na kucnu adresu stize nova?
Mozes da odes u ekspozituru i da das LK oni ocitaju novu adresu i azuriraju sto sam ja uradio ili mozes i sam na ovoj adresiA šta ako se promeni adresa? Gde se to ažurira?
Ako bankomat ima funkcionalni NFC tag, može. Primer: očitavanje virtuelizovane fizičke kartice na tagu Raiffeisen banke sa RaiPay ili Apple Pay.Je l' se sa GPay moze i podizati kes na bankomatu?
Pa to može i bez GPay, bitno je da banka podržava, kao inesa i ostale.Moci ces da ne nosis kartice ili novcanik sa sobom i da takav sa telefonom ili satom odes u prodavnicu i kupis sta ti treba.
Ja sam jedan od tih kojima je preko potrebno to jer me uvek mrzi da nosim karticu sa sobom napolje pa onda moram da se vracam kuci po istu da bih otisao u prodavnicu.
Mozda sam i jedan od retkih koji ne voli i ne nosi kes sva sredstva su mi uvek na racunima i onda kad treba u pekaru neku da idem onda jurim po bankomatima a zato i ne idem vise u pekare i zdravije se hranim.
Salu na stranu ali je tako stvarno nista od kesa ne drzim u novcaniku, navikao sam da kad mi bas neophodan kes jurim po bankomatima ovako vise ne bih morao.
Da li to znači da možeš karticu mts banke da ubaciš u apple pay?Kad imaš gpay banka ne mora da podrzava
Ajdeeee. Pa znam a jel imaju to sve banke?Pa to može i bez GPay, bitno je da banka podržava, kao inesa i ostale.
Nemo se nerviraš... Nije bezveze, nego neki ljudi ne znaju.Ajdeeee. Pa znam a jel imaju to sve banke?
Neke imaju neke nemaju i nece ni imati(kao sto je PŠ recimo) dok ne dodje GPay.
Post je totalno bezveze cisto da bi nesto napisao, svi to znaju da moze ako ima banka u app tu mogucnost a nemaju sve dok ovde i ako bankarska app nema tu mogucnost dodavanjem kartice u novcanik guglov imas tu mogucnost, to je razlika.
Ko kaze da se nerviram, pa meni ste svi stranci ovde a ja se samo nerviram za decu i uopsteno porodicu za vas me zabole da se nerviram.Nemo se nerviraš... Nije bezveze, nego neki ljudi ne znaju.
A dal će google da uzima neku proviziju za gpay?
Nije kao da Alfabet nije vec konglometar i da vrte milijarde i milijarde godisnjeg profita prodajuci podatke, neki 0.1% od gpaya je njima ko kap u moruKo kaze da se nerviram, pa meni ste svi stranci ovde a ja se samo nerviram za decu i uopsteno porodicu za vas me zabole da se nerviram.
Sigurno da ce uzimati neki % nisu crveni krst ili socijalna ustanova vec privatna kompanija kojoj je najbitniji profit.
Ko kaze da je broj morao da bude u mts mrezi? Nije tacno bilo koji mobilni broj je bio prihvatljiv.Pozdrav ljudi, imam jedno laičko pitanje. Koliko se sećam uslov za otvaranje računa u mts banci je bio postpaid broj u mts mreži. Sada me zanima, pošto planiram da prebacim taj broj u A1, a Poštanska se spojila sa mts bankom, jel će to napraviti neki problem sa računom koji imam u mts banci (odnosno sada u poštanskoj)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari