Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam proverio i to, nisu. Mada ne vidim logiku da isplacuju cashback na deviznu partiju, kad su rekli da ce povracaj biti 1.000 din.

Onda je jedino objasnjenje da placanje racuna (A1, mts box itd) nije ulazilo u cashback.

Nije ni meni leglo (cak dvije kartice, dvije banke)! Takodje sam placao racune (Telekom)... Medjutim, na MC sajtu je jasno bilo navedeno da se placanje racuna racuna (bile su izuzete samo kladionice i jos par drugih slucajeva).
Da li je nekom uopste leglo (pa da onda eventualno vidimo zasto nama nije)?

Ne prikazuje se kao priliv, ako koristiš filter transakcija. Evo pogledaj.Screenshot_20220717-084702.jpg

Bas pisah i na Intesinoj temi, izgleda da se placanje Telekomovih racuna (ili npr. voznih karata) nije racunalo, to je jedina logika zasto meni nije legao cashback, Vjerujem da je isto vazilo i za ostale komunalne usluge... Inace ne znam sta bi drugo mogao biti razlog, jer sam 100% ispunjavao ostale uslove).

Moguće da je već bilo ovo pitanje, koliko dinara dnevno može da se podigne sa bankomata BPŠ sa MasterCard a da ne prave probleme?

Bas pisah i na Intesinoj temi, izgleda da se placanje Telekomovih racuna (ili npr. voznih karata) nije racunalo, to je jedina logika zasto meni nije legao cashback, Vjerujem da je isto vazilo i za ostale komunalne usluge... Inace ne znam sta bi drugo mogao biti razlog, jer sam 100% ispunjavao ostale uslove).

Ma nek' se teraju. Ja ovaj racun uopste vise i ne koristim, kao i cale, glavni mi je sad RF iracun, cale u Mobiju na osnovnom, a u Postanskoj je rezervni posto se ne placa. Sad sam zbog ovog aktivirao obe PŠ MC kartice i zbog promena platili odrzavanje, znaci 500 din. u minusu umesto 2x1.000 u plusu. Ne znam da li su se važili A1 racuni i da li je nekom prošlo. Ako jesu, onda svakako nije prolazilo više plaćanja kod istog trgovca, pošto sam jednom karticom platio 3 x A1 račun, a drugom 2x Telekom i SBB i nijedna nije prošla.

Capture.jpg

@ Korean Mislim da je formalno 50.000, ali to u praksi nije tacno, podizao sam bez problema vise. Znam samo da kad sam podizao 250.000 na salteru, nije mi dala odjednom kao u drugim bankama, vec sam na salterskom terminalu provlacio karticu i kucao PIN 5x po 50.000 din. dok nisu isplatili sve.

Djeluje da je razlog upravo to sto si naveo, nisu racunali vise od jednog placanja kod jednog trgovca. I meni se poklapa sa tom logikom, ali provjericu jos jednom svoje transakcije kad uhvatim priliku.

Kao prvo imali su ograničen broj isplata, oko 5.000. Mada mislim da ni to nije problem kod vas. Računale su se samo uplate preko kartičarskih sistema. Nije se važilo ako uplatiš e-bankingom, ni m-bankingom, već kad uplaćuješ sa unosom broja karice, važenjem iste i sigurnosnim brojem. Morao si da odeš na telekomov sajt, pa na račun, pa plati, pa te bace na neki sajt *pay i platiš. Vi ste verovatno mislili da se računa kad sam uneseš račun u e ili m-bakning, ili skeniraš qr kod, ali ne. Pisalo je "sitnim slovima" u uslovima na mastercard sajtu.

Naravno da znamo pravila akcije, nisi trebao da trosis rijeci. Ali hvala ti sto si nas prosvijetlio.

Ja sam platio dva telekomova računa i jedan infostan. Posle tri dana cashback. Tako da nije problem više plaćanja kod istog trgovca.

To je vec jako korisna informacija, hvala ti!
Onda nemam objasnjenja sta je problem kod nas par (znaci, placanja su izvrsena bas karticom, online, domaci prodavci), osim mozda tog ogranicenog limita isplata, tj. 5000, posto ja to nisam skontao da su napisali u pravilima.

Da li je do mene, ebanking mi ne prikazuje istoriju transakcija preko mesec dana, I za Raiff isto!

To je vec jako korisna informacija, hvala ti!
Onda nemam objasnjenja sta je problem kod nas par (znaci, placanja su izvrsena bas karticom, online, domaci prodavci), osim mozda tog ogranicenog limita isplata, tj. 5000, posto ja to nisam skontao da su napisali u pravilima.
Telekom ima razlicitih racuna - mobilni, fiksni, BOX paketi. Ne bi me iznenadilo da nesto ulazi u obracun, a nesto ne. Pise sitnim slovima i da ce se racunati samo placanja sa zapamcenih kartica, mozda je to, ja uglavnom nisam cekirao "zapamti karticu".

A ako se racuna vise placanja kod istog trgovca, kako onda nije prosla kartica kojom sam platio tri A1 racuna?

Najverovatnije da je ovo sa ogranicenim brojem povracaja, ja sam moje transakcije obavio tek od 20-27. juna.

Ја сам у јуну имао три плаћања онлајн Мастеркард МТС картицом, 22. и 23. јуна. Прво сам извршио МТС припејд допуну (200 динара), па сутрадан купио зрневље преко Араш сајта (3020 динара), па уплатио МТС кредит на други број (200 динара).

Све ове трансакције су онлајн плаћања, где се уноси картица, нису платни налози. Зна ли неко због чега нисмо добили повраћај готовине ми који кукамо?

Meni jutros legla oba povraćaja na devizne partije, bez sms obaveštenja. Malo kasne, rekli su do 15-og, ali i dalje isplaćuju, tako da će verovatno svima isplatiti.

Meni juče, 8,57 eura na deviznu partiju, nisam ni primetio.. Ja sam imao najviše transakcija na NIS Drive&GO aplikaciji, tako da mislim da se i to računalo.

Meni je danas leglo. Očigledno da idu postepeno, ne uplaćuju svima odjednom.

AD971067-1177-45B0-BE7D-BC8A3EE96C57.jpeg

Nene, godinu dana, a kod Raiff mesec dana.
Evo neda mi da idem dalje od jula 2021.

Moraću u banku.

Prilozi

• Screenshot_20220721-130432.jpg
    Screenshot_20220721-130432.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 4
Legao i meni cashback, i u Intesi i u NasaAIK, obije uplate poslate 19.07. a leglo juce (s tim sto sam jutros skontao).
Ipak je bilo samo kasnjenje, tj. nisu ispostovali navedene rokove, ali bitno da su na kraju svi dobili povrat.

Ја сам у јуну имао три плаћања онлајн Мастеркард МТС картицом, 22. и 23. јуна. Прво сам извршио МТС припејд допуну (200 динара), па сутрадан купио зрневље преко Араш сајта (3020 динара), па уплатио МТС кредит на други број (200 динара).

Све ове трансакције су онлајн плаћања, где се уноси картица, нису платни налози. Зна ли неко због чега нисмо добили повраћај готовине ми који кукамо?
Nisam siugran da li će računati te uplate od 200 dinara, jer je trebalo da budu preko 1000.
Meni je takođe leglo danas, računali su i Glovo dostavu. :D

Nisam siugran da li će računati te uplate od 200 dinara, jer je trebalo da budu preko 1000.
Meni je takođe leglo danas, računali su i Glovo dostavu. :D
Легло је и мени јуче, као и осталима који пријављују. Никакво обавештење нисам добио и морао сам да уђем у апликацију да проверим. Као и остали, добио сам 8,57€ повраћај новца.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno