Nema sta da gledam prilive, znam koje je stanje bilo na euro partiji, okruglo, i dalje je tako.Ne prikazuje se kao priliv, ako koristiš filter transakcija. Evo pogledaj.
Bas pisah i na Intesinoj temi, izgleda da se placanje Telekomovih racuna (ili npr. voznih karata) nije racunalo, to je jedina logika zasto meni nije legao cashback, Vjerujem da je isto vazilo i za ostale komunalne usluge... Inace ne znam sta bi drugo mogao biti razlog, jer sam 100% ispunjavao ostale uslove).
Kao prvo imali su ograničen broj isplata, oko 5.000. Mada mislim da ni to nije problem kod vas. Računale su se samo uplate preko kartičarskih sistema. Nije se važilo ako uplatiš e-bankingom, ni m-bankingom, već kad uplaćuješ sa unosom broja karice, važenjem iste i sigurnosnim brojem. Morao si da odeš na telekomov sajt, pa na račun, pa plati, pa te bace na neki sajt *pay i platiš. Vi ste verovatno mislili da se računa kad sam uneseš račun u e ili m-bakning, ili skeniraš qr kod, ali ne. Pisalo je "sitnim slovima" u uslovima na mastercard sajtu.Bas pisah i na Intesinoj temi, izgleda da se placanje Telekomovih racuna (ili npr. voznih karata) nije racunalo, to je jedina logika zasto meni nije legao cashback, Vjerujem da je isto vazilo i za ostale komunalne usluge... Inace ne znam sta bi drugo mogao biti razlog, jer sam 100% ispunjavao ostale uslove).
Telekom ima razlicitih racuna - mobilni, fiksni, BOX paketi. Ne bi me iznenadilo da nesto ulazi u obracun, a nesto ne. Pise sitnim slovima i da ce se racunati samo placanja sa zapamcenih kartica, mozda je to, ja uglavnom nisam cekirao "zapamti karticu".To je vec jako korisna informacija, hvala ti!
Onda nemam objasnjenja sta je problem kod nas par (znaci, placanja su izvrsena bas karticom, online, domaci prodavci), osim mozda tog ogranicenog limita isplata, tj. 5000, posto ja to nisam skontao da su napisali u pravilima.
Da.Ni kada podesiš u filteru transakcija neki stariji datum?
Čudno. Ne znam šta da kažem. Znam da se po difoltu vidi poslednjih 30 dana, pa mora kroz filter da se podesi.
Nisam siugran da li će računati te uplate od 200 dinara, jer je trebalo da budu preko 1000.Ја сам у јуну имао три плаћања онлајн Мастеркард МТС картицом, 22. и 23. јуна. Прво сам извршио МТС припејд допуну (200 динара), па сутрадан купио зрневље преко Араш сајта (3020 динара), па уплатио МТС кредит на други број (200 динара).
Све ове трансакције су онлајн плаћања, где се уноси картица, нису платни налози. Зна ли неко због чега нисмо добили повраћај готовине ми који кукамо?
Легло је и мени јуче, као и осталима који пријављују. Никакво обавештење нисам добио и морао сам да уђем у апликацију да проверим. Као и остали, добио сам 8,57€ повраћај новца.Nisam siugran da li će računati te uplate od 200 dinara, jer je trebalo da budu preko 1000.
Meni je takođe leglo danas, računali su i Glovo dostavu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari