AcaRamone991
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 85
Подизање и уплата евра, онда за сваки проблем који имам кажу ми зови кориснички центар или иди у Смедерево
Dobro pitanje.Да ли ако сад угасим рачун плус и онда отворим тај рачун опет у поштанској штедионици добијем могућност да подижем и уплаћујем евре на шалтеру?
Nezeljeno dete.P.S. Taj Racun Plus MTS banke je cisti mutant, bar iz perspektive Postanske.![]()
Нису још спојили, погледај да ли грешиш и куцаш на сајту поштанске уместо мтса, није то исто.Ala su ga opravili, svaka im čast!
"Pogrešno korisničko ime ili lozinka"
Pre 10-ak dana mi stigla poštom nova MC kartica jer mi stara ističe 30.06. U koverti je bilo i obaveštenje da će mi PIN naknadno stići, takođe poštom.
To mi je i par ljudi ovde na temi potvrdilo.
Pošto mi do danas nije stigla koverta sa PIN-om sutra je zadnji dan, a za par dana putujem u Grčku, ja pozovem Call Center da bi mi oni odgovorili da samo trebam u aplikaciji sam da podesim PIN i da se PIN ne šalje poštom!?
Luda kuća....
Budi siguran da će ostati ovako.Još koji dan pa će biti godišnjica spajanja BPŠ i mtsBanke. Videćemo da li će biti nešto ili će ostati ovako kako je neodređeno vreme.
Po ovome zasto onda kartica zastareva? pogotovo u online banci ( dok je bila online ), ako ona funkcionise i dalje
Veoma korisna informacija. Danas sam dobio karticu, pa sam odmah kreirao pin ne čekajući "kovertu sa pinom" kao što piše, a sve zahvaljujući ovom postu!Pre 10-ak dana mi stigla poštom nova MC kartica jer mi stara ističe 30.06. U koverti je bilo i obaveštenje da će mi PIN naknadno stići, takođe poštom.
To mi je i par ljudi ovde na temi potvrdilo.
Pošto mi do danas nije stigla koverta sa PIN-om sutra je zadnji dan, a za par dana putujem u Grčku, ja pozovem Call Center da bi mi oni odgovorili da samo trebam u aplikaciji sam da podesim PIN i da se PIN ne šalje poštom!?
Luda kuća....
Druže to je za dinu, pomešao si.Veoma korisna informacija. Danas sam dobio karticu, pa sam odmah kreirao pin ne čekajući "kovertu sa pinom" kao što piše, a sve zahvaljujući ovom postu!
Molim te pročitaj ponovo i moj post i citirani post. Unapred hvala!Druže to je za dinu, pomešao si.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari