jedna zanimljiva prica. jako sam se iznervirao
bivsi sam korisnik mts banke, ali nisam promenio banku na vreme i eto me u postanskoj.
trebao sam da podignem malo vecu sumu, i odem u najblizu filijalu postanske, ali tamo mi kazu dodji sutra nemamo toliko.
ok, dosao sam sutra, radi neki mladji lik, gleda onu karticu, kaze, kolko imas na racunu jer ja ne mogu da vidim i moracu da ti isplacujem po 50k, ja reko to je ok ako nema provizije, kao nema.
krene da isplacuje i krene da mi daje one racune, i negde pred kraj kao JAO *****O SAM, al nista ne brini ovo nije proslo, i otkuca opet.
dobijem ja kesa kolko sam i trazio, medjutim na ebankingu 50k vise zaduzen (to je onaj put sto je rekao da nece da prodje - sredstva rezervisana)
bilo mi sumnjivo, odem sutradan opet tamo (jer se na telefon niko ne javlja), taj lik na salteru se pravi blesav, posalje me kod sefa: sednem kod njega, on zove centralu valjda neku ribu, jedno 15minuta joj je objasnjavao sta se zapravo desilo. kao sve su se dogovorili, spusta slusalicu (sad je vec petak). izvinjavamo se, vraticemo vam pare u ponedeljak. ja se vec malo iznervirao, reko nije 500din nego 50k, moram da platim kiriju nije u redu stvarno, on kao evo ti moj broj ako nesto treba zovi, ja kao ok. i evo danas je ponedeljak, ja zovem coveka oko 3pm ljubazno ga pitam da vidim sta se desava, on kao sad cu da zovem koleginicu da pitam. posle me zove kao E kao vraticemo vam pare u sredu ujutru. Ja tu vec pizdim, reko jel to u redu, on tad postaje bezobrazan ( a uzivo nije bio

) - kad sam rekao drzite mi pare nedelju dana zarobljene on kaze tehnicki nije nego 3 radna dana ahha .. ja reko jel mozete nekako napismeno da mi date da ste vi napravili gresku, posto vam ne verujem ni u sredu da cete da mi vratite pare, on kao ne moze

sad cekam tu sredu, al necu da zovem na telefon nego idem tamo i ima da sednem dok mi ne vrate pare, makar zvao patrolu da sam opljackan

dakle Djodje Cvarkov je ublazena verzija kako stvari zapravo funkcionisu u drzavnim firmama u Srbiji.