Korean_MCG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.10.2020
- Poena
- 105
Meni su ovog meseca skinuli samo 100 din za održavanje Račun Plus.
Meni je sa deviznog (tog odvojenog stednog) skinuto 80 i kusur evrocenti. Tako da su mi naplatili 100 dinara. Nisam siguran od cega zavisi visina provizije, posto ti kazes da su ti naplatili 50 dinara. Ovo je sad vec poprilicno skupa usluga - 250 dinara standardnih + 100 dinara za devizni racun.Čisto da vas obavestim, bivša mts banka je počela sa "Naplata provizije za vodjenje racuna za period 01.09.21 do 30.09.21".
Odnosi se na devizni račun, i to u iznosu od 50 din, pa obratite pažnju.
Edit: Da budem precizan, odnosi se na poseban devizni račun, za koji nije vezana kartica.
Рачун Плус сам отворио после припајања Мтс банке Поштанској штедионици и почиње са 360.Nezvanicno - posle Nove godine. Izgleda da je plan da tada sve racune promene sa pocetnih 360 na standardnih 200, kada ce biti moguca potpuna integracija.
Zna li neko da li klijentima koji su otvorili Racun plus posle pripajanja mts banke Postanskoj stedionici (ako takvih uopste ima) racuni pocinju sa 200-?
Upravo sam kupio 1$ testa radi bez ikakvog problema preko mobilne aplikacije, kurs je trenutno 103.3 dinara...Jel imate vi mogućnost da kupujete ostale valute u menjačnici, ja mogu samo eure
Мени је писало да кор.име или лозинка нису валидни(прегледач),па се послије тога ,ипак,након неког времена улоговало.Na očevoj Račun Plus kartici prestali da važe credentials (mail i password) kada se logujem preko browser-a da proverim stanje . Kada ukucam PIN iz aplikacije, prijavljuje da PIN nije validan. Kada plaćam karticom, sve funkcioniše. Zvao sam MTS Banka CC, kažu da reinstaliram aplikaciju.
I dalje ništa od ovog, prošlo je 20 radnih dana. Iskreno nije mi problem da ostanem bez tog iznosa sa Webmoneya, stoji mi tamo već godinu dana pošto jedno vreme nije radilo povlačenje na naše kartice, sasvim slučajno sam se setio da probam opet. Buni me to što mi je nakon povlačenja stigao SMS o "korišćenju kartice u iznosu od 23.49 USD"Povukao 20-tak dolara sa Webmoney naloga i desilo se ovo:
Pogledajte prilog 318609
Pogledajte prilog 318610
Ne znam ko je krivac za ovo, ali pošto Webmoney nema svoju temu, evo da postavim ovde.
Ne postoji mogućnost da na telefonu obaviš skeniranje QR koda računa koji takođe imaš na telefonu ako na to misliš. Nijedan QR code skener ne može da učita PDF ili drugi fajl i izvuče QR kod, bar što se tiče bankarskih aplikacija.Naravno da imam opciju odmah ispod pina za skeniranje, ali mi odmah otvara kameru kojom mogu da skeniram QR kod koji je na papiru ili ekranu drugog uređaja.
Moje pitanje je bilo kako mogu da skeniram QR kod na računu koji sam dobio na mail u Pdf obliku u telefonu a bez da ga štampam ili skeniram sa ekrana drugog uređaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari