bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Aktivacija se radi tako što se unese kreirani pin i napravi upit stanja na bilo kom bankomatu,A zašto kartice aktivirate na bankomatu? MTS banka fora ili...?
ne može na pos terminalu
Aktivacija se radi tako što se unese kreirani pin i napravi upit stanja na bilo kom bankomatu,A zašto kartice aktivirate na bankomatu? MTS banka fora ili...?
Na zalost dok se kartica ne aktivira na bankomatu sa njom nije moguce placati, ja sam probao da platim karticom u radnji i nije prosla, aktivaciju sam izvrsio na mts bankomatu i nije je progutao verovatno iz razloga sto sam prvo online kreirao pin kartic.eA zašto kartice aktivirate na bankomatu? MTS banka fora ili...?
Baš mi se često dešava da neko dodje sa novom karticom, razne banke, i bez obzira što ima paypass, moram da je ubacim u POS terminal, jer je nova kartica, pa prvi put mora pin.
Prodavac svakako neće progutati karticu ako nešto krene naopako![]()
Pa kartice stižu poštom. Pin se kreira kroz e-bank i potrebno je validirati da je kartica stigla kod pravog vlasnika. Bankomat je tu da je proguta ako nešto nije ok.A zašto kartice aktivirate na bankomatu? MTS banka fora ili...?
Ja sam ih redovno koristio dok nisam prešao u mts banku. Donji je bio isti, ali kupovni u mts je bio 117,6x već mesecima.Menjačnice u Vrtlarskoj, Zemun, za poslednjih nekoliko meseci su imale možda 5 dana da kurs NIJE bio 117.3/117.9.
Neko ko kupuje 1000eur na mesečnom nivou, ima li potrebe da traži gde je najpovoljnije održavanje TR?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari