Zvao ih prošle nedelje, kaže poslate su, stići će kraj prošle nedelje ili početak ove. Nisu stigle naravno.
Ne...
Mozda je neki add bloker?
Ja sam razumeo da se za postojece korisnike nece inicirati kreiranje Dinacard kartice vec tek kada im istekne mastercard mogu da dobiju tu Dina karticu.
Pa sve banke nove kartice šalju poštom, osim kada je obnavljas
Kartice iz sandučeta nemaju apsolutno nikakvu vrednost onome ko nije njihov vlasnik jer nisu aktivne
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Zašto ne bi bilo normalno? Meni su pre 20 godina iz Engleske slali karticu poštom. Tad još nije imala ni čip, nego se autentifikovala potpisom. Kad ti stigne, nazoveš banku, aktiviraju je, tek onda možeš da je koristiš.Мислиш обичном поштом,поштаром,обичним?То стандард?То нормално?Нема никакву вриједност,ок,нек шаљу поново и поново.
U funkciji jeMisliš da su ga stavili u funkciju?Nalazi se u MTS poslovnici Bulevar kralja Aleksandra 84
U funkciji je![]()
Ne, bas je brz odziv bar meni.Da li neko ima problema sa sporim odzivom e-bankinga? Posebno kada se gleda i filtrira Lista transfera.
Шта кад не стигне?Што не пошаљу препорученом поштом,куриром и сл.Ах,да,док други могу СИМ картице да шаљу бесплатно и како сам навео,другима то није у опцији.Државна фирма.Имао сам такво искуство с њима.Шта кад не стигне картица?Zašto ne bi bilo normalno? Meni su pre 20 godina iz Engleske slali karticu poštom. Tad još nije imala ni čip, nego se autentifikovala potpisom. Kad ti stigne, nazoveš banku, aktiviraju je, tek onda možeš da je koristiš.
Ove danas sa PIN-om i SMS obaveštenijma o potrošnji, čak i da je neko makne, ne može puno da se okoristi.
Pozdrav
Meni kontra. Na mbanku je presporo ili nemoguce. Misliio sam da je do telefona ali nijeTreba... Pa su popravili pre nekoliko meseci. Međutim, sad zakuje i izloguje me posle čekanja. Tražio sam neko plaćanje od prošle godine, da vidim broj računa. Nisam uspeo, pokušao sam nekoliko puta. Istovremeno, m-bank je odradio posao u sekundi.
Isto i isto priliv od 15.09.2017Ja sam danas dobio sms sa navodnim prilivom na račun...
[emoji854]![]()
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ne znam, nije se desilo da ne stignu...Шта кад не стигне?Што не пошаљу препорученом поштом,куриром и сл.Ах,да,док други могу СИМ картице да шаљу бесплатно и како сам навео,другима то није у опцији.Државна фирма.Имао сам такво искуство с њима.Шта кад не стигне картица?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari