Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvao ih prošle nedelje, kaže poslate su, stići će kraj prošle nedelje ili početak ove. Nisu stigle naravno.

Zvao ih prošle nedelje, kaže poslate su, stići će kraj prošle nedelje ili početak ove. Nisu stigle naravno.

Opusteno.. Ja sam otvorio racun u mts banci 2018 godine. Dinacard jos uvek nije stigla.. :)

Ja sam razumeo da se za postojece korisnike nece inicirati kreiranje Dinacard kartice vec tek kada im istekne mastercard mogu da dobiju tu Dina karticu.

Ne...
Mozda je neki add bloker?

Probao sam u vise pretrazivaca. Vise mi deluje da je bio neki problem sa sajtom na kratko u to vreme.

Primetio sam da sam za pojedine racune u prethodnom periodu koristio sifru placanja 290 a ne 289. Ranije sam uvek koristio 289.

Nije me sistem upozorio da treba da promenim sifru placanja.

Ne bi trebalo da bude problem sa ovim racunima koje sam placao sa sifrom 290? Poziv na broj i ziro racun primalaca su uvek dobro uneseni, jedino ova sifra nije.

Ja sam razumeo da se za postojece korisnike nece inicirati kreiranje Dinacard kartice vec tek kada im istekne mastercard mogu da dobiju tu Dina karticu.

Kada sam ja otvarao racun, dina je bila obavezna za sve korisnike. Jednostavno nikada je nisu poslalo ili se zagubila. Mrzelo postara da donese.. Sta znam..

Како шаљу добро је да некад и стигне понека картица.

Ja sam pisao moje iskustvo sa slanjem, ostavio postar u sanducetu koje nema vratanca obe kartice. Ja sam bio ubedjen da mora da se potpise prijem kartica pa nije to racun da se ostavi tako.

Већи проблем од поштара је банка ,која шаље на овај и овакав начин ,картице које јој ваљда нешто у пословању значе.Ово у стиху:)

Pa sve banke nove kartice šalju poštom, osim kada je obnavljas

Kartice iz sandučeta nemaju apsolutno nikakvu vrednost onome ko nije njihov vlasnik jer nisu aktivne

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa sve banke nove kartice šalju poštom, osim kada je obnavljas

Kartice iz sandučeta nemaju apsolutno nikakvu vrednost onome ko nije njihov vlasnik jer nisu aktivne

Мислиш обичном поштом,поштаром,обичним?То стандард?То нормално?Нема никакву вриједност,ок,нек шаљу поново и поново.

Da, običnom poštom se šalje.

To je obično parče plastike dok ga vlasnik ne aktivira.
Verovatnoća da ga ne dobiješ je otprilike ista kolika i da ne dobiješ račun za struju ovaj mesec, u istoj postarovoj torbi se nosi.

Poslednja izmena:
Vidim u Novom Sadu, u centru, u mts poslovnici su stavili bankomat. Deluje da je multifunkcionalni, ali jos ne radi. Neko je ovde bio stavio sliku istog takvog negde u Bg, pa da li ga je neko isprobao i da li na njemu moze i da se uplacuje novac? (rsd/eur?)

Misliš da su ga stavili u funkciju? :) Nalazi se u MTS poslovnici Bulevar kralja Aleksandra 84

Мислиш обичном поштом,поштаром,обичним?То стандард?То нормално?Нема никакву вриједност,ок,нек шаљу поново и поново.
Zašto ne bi bilo normalno? Meni su pre 20 godina iz Engleske slali karticu poštom. Tad još nije imala ni čip, nego se autentifikovala potpisom. Kad ti stigne, nazoveš banku, aktiviraju je, tek onda možeš da je koristiš.
Ove danas sa PIN-om i SMS obaveštenijma o potrošnji, čak i da je neko makne, ne može puno da se okoristi.
Pozdrav

Info je iz call centra, ja nisam u mogućnosti da lično proverim pa ako je neko u prolazu neka testira.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Da li neko ima problema sa sporim odzivom e-bankinga? Posebno kada se gleda i filtrira Lista transfera.

To tako treba, tj uvek je bilo sporo.

Treba... Pa su popravili pre nekoliko meseci. Međutim, sad zakuje i izloguje me posle čekanja. Tražio sam neko plaćanje od prošle godine, da vidim broj računa. Nisam uspeo, pokušao sam nekoliko puta. Istovremeno, m-bank je odradio posao u sekundi.

M-bank radi ok. Ali e-bank kroz browser mene zeza. Probao i na 2 računara i browsera.

Ja sam danas dobio sms sa navodnim prilivom na račun...

[emoji854]
97c373e378996215da399c4d78080fc7.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Zašto ne bi bilo normalno? Meni su pre 20 godina iz Engleske slali karticu poštom. Tad još nije imala ni čip, nego se autentifikovala potpisom. Kad ti stigne, nazoveš banku, aktiviraju je, tek onda možeš da je koristiš.
Ove danas sa PIN-om i SMS obaveštenijma o potrošnji, čak i da je neko makne, ne može puno da se okoristi.
Pozdrav
Шта кад не стигне?Што не пошаљу препорученом поштом,куриром и сл.Ах,да,док други могу СИМ картице да шаљу бесплатно и како сам навео,другима то није у опцији.Државна фирма.Имао сам такво искуство с њима.Шта кад не стигне картица?

Treba... Pa su popravili pre nekoliko meseci. Međutim, sad zakuje i izloguje me posle čekanja. Tražio sam neko plaćanje od prošle godine, da vidim broj računa. Nisam uspeo, pokušao sam nekoliko puta. Istovremeno, m-bank je odradio posao u sekundi.
Meni kontra. Na mbanku je presporo ili nemoguce. Misliio sam da je do telefona ali nije

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Isprobao sam danas njihov bankomat u NS u Zmaj Jovinoj. U funkciji je, moze uplata/isplata, uplatio sam nesto sitno cisto da probam, odmah pokaze na racunu stanje, sve radi glatko.

Шта кад не стигне?Што не пошаљу препорученом поштом,куриром и сл.Ах,да,док други могу СИМ картице да шаљу бесплатно и како сам навео,другима то није у опцији.Државна фирма.Имао сам такво искуство с њима.Шта кад не стигне картица?
Ne znam, nije se desilo da ne stignu...
Pozdrav

Што,пошта је репрезентативни примјер услуга које раде:)Јасно ,као кристал,али не пореди Енглезе прије 20 година и нас,сада,ваљда су они еволуирали,у банкарству,достави,одговорности,казнама...И да,не знаш никог ко је оболио од короне.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno