Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako nece, kada radi kod TB-a?? :D
Delimicno moze i kod KB i RF - ako nista drugo moze da vas saceka papirologija, koju samo potpisete, umesto da cekate da se napravi :)

Korisna infornacija. Steta sto ne moze online sa se skrati, uvek je dobro da moze novac na drugim racunima da se cuva umesto na "debitnom", tj.na racunu povezanom sa karticom.

Kod TB se prosto otvori.avista stedni :)

Ja nikako ne mogu da se iskombinujem da odem do one njihove poslovnice ispod autokomande a to što pominješ je baš ono što mi treba sada. Valja platiti američkom posredniku muljatoru koji traži informacije o kartici i posle skidaju sa računa. Tako da sam prinuđen u evro da držim na kartici koliko im je "estimate" da im slučajno ne bi palo na pamet da skinu više od toga. Nisam često sretao to na internetu ali u slučaju poslovanja sa takvima je imati tačnu ili barem približnu sumu na debitnoj kartici pod obavezno. Jednom su mi neki pokupili info o kartici kada sam bio klinac, RF Virtuon i nakačili mesečnu pretplatu.

Inače dinare prebacujem na račun iz RF u MB, pa konvertujem u evre.

Како обична раја онда да се искомбинује и отвори додатни девизни рачун тамо гдје нема пословнице?:DНикако,већ да оду у земаљску банку и отворе јер има још бесплатних девизних.

Moze neko da mi pomogne malo da nesto ne zeznem, naime treba da uplatim nekih 200e na racun u MTS banci nekome, pa bih voleo da bude bez provizije..
Zvao sam postu i rekli su mi da ima neka fora ako se navede model i poziv na broj ali nisu ni oni bas sigurni, gledajuci prvi post ja sam skontao da treba pod ''racun primaoca'' da navedem 360-066990000006-61, pod model nista a pod poziv na broj tekuci racun osobe kojoj uplacujem novac ?

Da li je ovo tacno ili ne, i ima li jos koji nacin da se novac prebaci bez provizije a da nije online uplata ?

Pa ja bukvalno pitam to da mi neko potvrdi ko zna sigurno da li sam dobro skontao ne uplacujem 200 din pa da me bole uvo sta ce biti sa parama...

Dobro si skontao, mada ne znam kako drugačije da skontaš kad imaš primer.
Ako nisi siguran ti prvo uplati 200din pa onda 200e :)

To sto ti hoces mozes samo u mts banci.

evre moze samo u mts banci da uplati

Dobro si skontao, mada ne znam kako drugačije da skontaš kad imaš primer.
Ako nisi siguran ti prvo uplati 200din pa onda 200e :)

Eee koliko puta mi se desilo to je to sigurno nema greske, ja uradim kad ono nije tako :D Tako da pametan prvo pita a *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* uradi pa se po nekad kaje :d

evre moze samo u mts banci da uplati

Izvinjavam se moja greska radi se o 20 i kurur hiljada dinara zato sam napisao oko 200e..

Нисам уплаћивао у поштама али је вероватно лепо објашњено на почетку теме. Најсигурнија варијанта је да свратиш у неку мтс банку, наведеш онај број и уплатиш.

Eure nećeš moći da uplatiš drugom licu bez validnog ugovora koji pokazuješ prilikom uplate ili dokaza da ti je primalac rođak do trećeg kolena.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Da i ja sam shvatio dinare u vrednosti od 200eur.
@calexx ekspozitura MTS banke izgleda ima celih 14 u Srbiji a Pošti ima ~1500.

Eee koliko puta mi se desilo to je to sigurno nema greske, ja uradim kad ono nije tako :D Tako da pametan prvo pita a *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* uradi pa se po nekad kaje :d
Nije ti lakse da iz svoje banke e/mBankginom prebacis to nego da ides i cekas u Posti?

Наравно, то сам написао као сигурно решење без могућих проблема. Можда му је у комшилуку па није проблем. Овде постоји само једна у строгом центру, од мени најближе поште 5 минута шетње а у сваком случају сам стално у неком пролазу па повремено свратим и уплатим.

@alfaunits Ti podrazumevaš da svako ima e/mBanking + da ima toliko na računu? :)

Ne, ali da svako na Benchu ima eBanking, da :)

Nije ti lakse da iz svoje banke e/mBankginom prebacis to nego da ides i cekas u Posti?

Pa mozda nemam toliko novca na racunu :) Imao sam nego mi blokirana kartica koju sam tek veceras odblokirao :S:

Uplatio sam u posti, medjutim na ovaj nacin ne moze da se navede primalac koji treba nego stoji da je to MTS Banka i u posti nista nisu bili sigurni kaze ovako ti je uplacujes pa ti vidi, drugacije ne moze, tako da se nadam da je ok :d

Samo da se ne zeznete kao ja, uplatio u poštanskoj štedionici pa mi naplatili proviziju. Mislio sam da je svejedno pošta ili poštanska štedionica ali izgleda da nije

Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka

Jedno je nacionalna poštanska služba a drugo državna banka. Da sam neka vlast naterao bih ih da promene naziv firme jer na ovaj način zbunjuju ljude. Naravo sve je to maslo onog mufljuza Dinkića.

da li tekuci racun (ne kartica) moze da se poveze sa paypal. da li funkcionise bez problema

U Srbiji moze da se poveze samo kartica nemoze devizni racun kod paypal-a.

"Poštovani/a,

Obaveštavamo Vas da je mts Banka a.d. Beograd uskladila Opšte uslove poslovanja povezanih sa Vašim platnim računom, u skladu sa izmenama regulative.

Izmenom Opštih uslova poslovanja bliže su uređene obaveze Banke prema Vama, kao korisniku platnih usluga.

Korisnicima usluge mobilnog bankarstva biće omogućeno davanje zahteva za plaćanje upotrebom QR koda.

U prilogu Vam dostavljamo Predlog izmene okvirnog ugovora o pružanju platnih usluga i informaciju o omogućavanju prihvatanja platnog instrumenta upotrebom QR koda

S poštovanjem,

Vaša mts Banka"

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

YES! Nakon 20 godina najzad mi radi aplikacija na S7D telefonu!

BTW, animations disabled, Power Saving mode on, HD rezolucija umesto tipicne za S7... radi ;)

Nesto mi kaze da zbog custom ROM-a nije radio, a sada Magisk uspeva da ga sakrije. Nije mi vise ni disabled KomeyPAY u KomBank mBankingu.

Znaci od prvog aprila moze da se placa QR kodom? Valjda nece biti prvoaprilska sala :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno