Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта се може кад је тако.Засад су ми добри и цијеном и услугом(сем почетка и чекања картице)Немам неке специјалне потребе,само основне.Кад почну да брљаве озбиљније,и ако поскупе драстично,одох.Више ме брине инерција ових других земаљских банака,недостатак идеја и стално поскупљивање.Кад би бар једна од њих мало живнула и бљеснула у било ком смислу...

Znaci od 17 avgusta u MTSB moze da se otvori racun za dz, u smislu vise se ne placa za MC 500din, vec se dobije ta Dina, i ono klasika prvih 6 meseci bez odrzavanja, a nakon toga 100din ako ima transakcija?

О 5000 динара укупно,хиљаду мјесечно за нове кориснике који пошаљу овјерено овлашћење за пренос зараде у МТСБ.Неки су раније пренијели плате или отворили рачуне без примања плата,а тек касније послали то овлашћење, па смо се надали да испуњавамо услове,али изгледа не.
Interesantno, a jel mora cela zarada ili može deo plate?

P Smart

Mora cela. Ali vise ne vazi, nemoj zbog toga da prenosis.

Ваљда је редовно.
Poštovani servisi elektronskog bankarstva će do daljnjeg biti nedostupni zbog sprovođenja neophodnih procedura redovnog održavanja sistema.
Hvala na razumevanju.

Kako smeju da puste "redovno održavanje" bez najave?
Malo pre mi na pumpi nije prošla kartica, uđem na app, čeka me ova poruka.

Meni je prošla jutros u prodavnici bez problema, a bilo održavanje.

Meni je odbilo oko podne.

Evo sad sam probao i sa aliexpresa neku sitnicu da kupim, odbija.

Meni je danas najnormalnije radila kartica. Dva puta bankomat (AIK i Addico), dva puta radnja (pumpa i prodavnica).

Da li se i dalje dobija 5000 ako se prenese zaradaa?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Moze li neko ko je upucen da mi kaze sta i kako ide po pitanju ovog kredita u mts banci koji se vraca uz racun za drugu uslugu kod njih , na koliko maksimalno meseci to moze i koji je iznos u pitanju i kamata ?

Ako se ne varam taj kredit je samo za one koji su dobili ponudu postom. Ako si je dobio, sve pise, bas je prosto i jasan kredit (kad bi svi bili takvi, ne bi banke zaradjivale nista, jer bi ljudi razumeli :D)

Znaci od 17 avgusta u MTSB moze da se otvori racun za dz, u smislu vise se ne placa za MC 500din, vec se dobije ta Dina, i ono klasika prvih 6 meseci bez odrzavanja, a nakon toga 100din ako ima transakcija?
Ali ćeš svakako morati da platiš za MC jer da Dinom ne možeš da kupuješ na Net-u.

Једино што ће то Дина бити као додатна картица,бесплатно, па је можеш дати некоме у породици за коришћење, ако треба.

Moci ce Dina da se koristi u inostranstvu, dobro ima neki benefit od nje, mozda je i zadrzim.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Ne verujem da ce ove 'obavezne' moci?
Samo u KB izgleda izdaju inoDine po defaulru, i samo jos PoSted ih radi po zahtevu.

Evo sta kazu iz NBS.
"Dina kartica će moći da se koristi u inostranstvu posredstvom najveće kineske korporacije za finansijske usluge i kartična plaćanja Čajna JunionPej (C hina UnionPay, CUP) i to u 160 zemalja sveta."
Ako oni lazu, lazem i ja vas.

EDIT:

Jos jedan od razloga sto su uvel obaveznu Dinu je i ovaj, za 3 godine izaslo iz zemlje na ovaj nacin 100 milki evrova.
Eh da je to ostalo koliko bi puteva, bolnica i ostalog moglo da se odradi sa tim novcem, al da ne sirim dalje pricu, da neki ne bi nastavljali o glupostima.

"Kada se plaća Dina karticom, za prosečnu transakciju od 1.800 dinara koliko iznosi za srpsko tržište, trošak je 2,16 dinara koji je praktično preko NBS priliv za budžet Srbije, dok je trošak prema dva najveća kartičarska brenda koji se koriste u našoj zemlji za tu istu transakciju 8,2 odnosno 12 dinara, a koji su direktan odliv finansijskih sredstava iz naše zemlje."

Poslednja izmena:
Radice dina sve sto i visa i master a mozda se pojavi sledece godine i na pay pal-u.

Sto, meni je bas simpa.
Naravno stvar ukusa i afiniteta :)
Neko voli popa, a neko popadiju.

Мислио сам без чипа.Можда слика није вјеродостојна ономе што ће издавати,а можда и јесте.

За Дина картицу нема подизања готовине са свих банкомата без провизије? Или само нисам видео да то пише?

Мислим да си добро схватио,само с Мастером бесплатно.

Подизање готовине на банкоматима других банака у земљи
1,20% минимално динара 30,00

Подизање готовине на банкоматима у иностранству 2.00% + 250,00 динара

Плаћање роба и услуга у иностранству 1,00% од трансакције

Подизање готовине на шалтерима Поште Без накнаде

Sta ti to, kod mts je besplatno podizanje na bilo kod bankomatu u zemlji.

Е-маил порука 5,00 динара

E, ovo prvi put u životu vidim da neko naplaćuje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno