Ovo i mene zanima? Jel posalju sami karticu ili kakoDa li je neko trazio da mu izdaju Dinu kao dodatnu karticu? Jel to uopšte moguće?
То јесте,ал за виши ниво управљања,не за нас обичне,клијенте,гдје чак неки код уплата траже и град,адресу,број стана,потпис и број црвених крвних зрнаца.Некад ми то све тражили у АИК-у,а сад у мјењачницама,а опет без увида у лична документа.Sa tim što je "svrha plaćanja" potpuno nebitna informacija koja skoro ničemu ne služi.
Knjiženje uplata, tj. zatvaranje otvorenih računa, se radi na osnovu poziva na broj.
Ima da je iseckam čim je dobijemFYI, koriscenje Dine danas..
Nije MTSB Dina, vec PoSted, imam ih 3, ali nebitno...
Placam ja na POS terminalu - hvala, cao. A PIN, potpis??? Nista ne trazi! NISTA!
Znaci moze i bez te kartice?^mislim, kljucna rec, da ne mora MC, nego pokusavaju da ga uvale.
Ja:2:54:17 PM
da li izdajete karticu za placanje po deviznom racunu, visu electron ili neku slicnu bez dinarske konverzije
Ja:2:54:54 PM
znaci sa deviznog racuna direktno da mogu da platim u nekoj radnji
Sanja:2:55:17 PM
vi dobijate Mastercard debitnu karticu uz račun
Ja:2:55:24 PM
ona je devizna?
Sanja:2:55:46 PM
pošto je račun multivalutni, sa tom karticom raspolažete valutom koju imate na računu
RSD;EUR;CHF i USD
Ja:2:56:29 PM
jel tu postoji neka provizija na to?
Ja:2:56:54 PM
ta kartica je besplatna ili se ona placa?
Sanja:2:57:11 PM
za korišćenje kartice na pos terminalima u zemlji i inostranstvu, nemate proviziju
kartica se naplaćuje 500rsd jednokratno
Ja:2:57:41 PM
jel moze da se ne uzme ta kartica?
Sanja:2:58:34 PM
ukoliko želite pogodnosti koje nudi Račun Plus, svakako Vam je kartica potrebna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari