Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno i treba...

Jel joj radi kartica na drugim sajtovima, da možda nešto nije iskljčeno ?

Ja se ne bih usudio da imam karticu samo mts banke. Sta znam, bas kako je neko rekao low cost banka sa svim manama takve. Ali i kao takva ce imati svoje mesto na trzistu. Mislim da ce se dovesti u red, vremenom, dok se nauce malo.

Jedno pitanje...nisam preneo platu u mts banku pa nemam mogucnost da vidim ponudu kredita. Da li neko moze da okaci koje uslove nude kada se uloguje online? Ako je uopste ta opcija aktivna?

Ja se ne bih usudio da imam karticu samo mts banke. Sta znam, bas kako je neko rekao low cost banka sa svim manama takve. Ali i kao takva ce imati svoje mesto na trzistu. Mislim da ce se dovesti u red, vremenom, dok se nauce malo.

Jedno pitanje...nisam preneo platu u mts banku pa nemam mogucnost da vidim ponudu kredita. Da li neko moze da okaci koje uslove nude kada se uloguje online? Ako je uopste ta opcija aktivna?

4GvJvpi.png

Baš sam i ja pitao na mail, evo odgovora. Nisam ih zvao...

Daklem, tebi odgovaraju na mail, a nama koji imamo neki problem, nemaju kad.
Predivnoća jedna.
Ni moja kartica ne prolazi sa plaćanjima na Donesi.
Njoj nije ništa isključeno, nema nikakve predefinisane limite. Plaćala je na drugim sajtovima. Vip račun, i procesor preskače 3DSecure iako ga tamo ima. Niti dobija SMS o kartičnim transakcijama. Račun je platila uprkos preskočenom 3DSecure. A da, MB 3DSecure iide izgleda preko nekog rumunskog procesora pa ima i slova i brojeve. A praktičnije bi bilo da je kao kod TB samo brojke.

Da odgovaruju odmah...

Kada platiš, struju npr, dobićeš samo brojeve

Meni su stizale SMS poruke o uplatama i isplatama. Idem baš sada da se malo istrošim[emoji6] Isto sam platio račun u Vip-u, preko MTSB, sve prošlo regularno.

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Pisao si na [email protected] ili neki drugi? Meni su nekad odgovarali na mail sa tog.
To je zato što kada plaćaš struju OTP stiže od same banke. A kada plaćaš sa MC OTP ide preko nekog rumunskog procesora a kod TB OTP za MC ide preko nekog drugog procesora.

Da taj mail...

Upravo se vratih iz kupovine, svaka obavljena kupovina --> MTSB/ SMS notifikacija, iste sekunde.
Karticu imam od skoro, nisam je još ni bio provukao kroz bankomat, samo sam plaćao račune (mbanking/ebanking), registrovao sam je kroz Telenor bankomat, jer je potrebno da se ukuca PIN, kako bi se kartica registrovala i podigao neki sitan novac. Posle toga je sve funkcionisalo besprekorno. Jedino što mi Telenor bankomat nije prikazao stanje na kartici, pisalo je 0,00din. Rekli su mi da je razlog jer neki bankomati ne prikazuju pravo stanje na kartici,ali svejedno tu je mts mobilna aplikacija.

Što se tiče RačunPlus debitne kartice ,van granica ..to ću proveriti tek za par meseci. Mislim da ste se uhvatili za taj jedan donesi.rs sajt na kojem iz nekog razloga MTSB debitna kartica ne prolazi.

Kartica radi sasvim normalno svuda a to sto nekome nije prosla na benzinskoj pumpi u bugarskoj ili na sajtu donesi,pa ljudi reklamirajte i trazite zamenu kartice.

Evo drugarica poslala treći mail, tek sada su rekli da su prosledili reklamaciju službi za kartice. Znači samo treba biti dosadan, ništa iz prve. Zamena kartice neće rešiti problem sa Donesi sajtom, jer nijedna MTS kartica tamo nije prolazila. A to uopšte nije inostrani sajt , niti koristi strane procesore za plaćanja.
Ono što može da bude je to što na Donesi piše, samo kartice domaćih banaka. A moguće je da se kartice MTS banke u nekim sistemima vode kao kartice neke strane banke, da tu nešto nije definisano.

Kako moze MTSB da se vodi kao strana a TB kao domaca, mislim budite ozbiljni bar malo....

kako može, to ja ne znam. Izgleda da kod nas sve može. MTS banka je ovde mnogo neozbiljnija nego ja. Ne znam na šta drugo da sumnjam.

Нема је на списку домаћих банака поменуте фирме која разноси храну, закључак је да је страна. ТБ је већ убачена па је то домаћа.

Mogu kartice imati druge drzave, Intesine su imale Italiju jedno vreme cini mi se, a Amex i dalje nema drzavu.
Moguce je da procesor zahteva valutu kartice a MTSB salje da je EUR i onda Donesi-ev procesor odbija. A TB je vec sredio da za nase firme stavlja RSD.

Ne baca mi se 60din za probu, ali pretpostavljma da i AIK Flexi MC nece da radi onda.

• Like
Reagovanja: M J
Meni su na Donesi rekli da je kod njih problem i da će javiti kad bude bilo pomaka. Za sada MB kartica ne prolazi.

Ja uplatih normalno sa mog računa ,ćaletov Box paket na mts-u. Dakle, ona zabrana NBS se ne odnosi na nas, fizička lica.

Ja uplatih normalno sa mog računa ,ćaletov Box paket na mts-u. Dakle, ona zabrana NBS se ne odnosi na nas, fizička lica.
Ne znam ni sam koliko puta je samo receno to.
Poplasise se neki ko zecevi.
Naravno i objasnjeno je za koga je to namenjeno i zasto je namenjeno.

Do kog iznosa u inostranstvu ide PayPass placanje?

Obicno 15e, zavisi od zemlje.

hvala a placanje mobilnim na pos terminalu u zemlji i inostranstvu,jel moze ili ne?

Koliko znam MTSB to ne podrzava. U stvari samo za Intesu nam da radi za Visa kartice preko mobilnog kod nas.

Ne podržava mts, pored intese, ima i kombank

I rade obe i intesin i kombank odlicno i obe mogu da budu na telefonu...

Jel probao neko da podigne evre sa Telenor bankomata ? Dal može uopšte ili mora dinari pa u menjačnicu ?

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno