Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prijavite im onda online
Sto vise prijava veca je sansa da nesto urade.
U poslovnici ce pre izmisliti nesto nebulozno(kao sto jesu i druge banke :)) nego li znati razlog :(

A Zokijev porez i dalje ne kapiram :)

Vratio se juče iz Grčke. Uglavnom sam plaćao njihovom karticom i sve prošlo bez problema, uključujući contactlesa plaćanja. Jedini problem imao sam ovde, jer mi aplikacija donesi.com ne prihvata ovu karticu.

Na kojim sve sajtovima ne prolazi osim sto rekoste za donesi.com ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije domaci ali ne prolazi na bonbon.hr ako bi neko hteo da kupi karticu ili dopuni bon nece moci.

Bio sam dosta skeptičan u vezi mts banke, ali sam rešio da probam. Petak u 14h se prijavio online, subota ujutru već došao kurir sa ugovorom. Ponedeljak aktivna već aplikacija, 7 dana kasnije petak-stigla kartica. Sve pohvale za brzinu. Aplikacija mogu reći slobodno - odlična. Dosta preglednija, u odnosu na ovu koju koristim redovno. Zasad sam zadovoljan, i ako ovako bude sve radilo, biće top. Još da vidim kako radi za neke online shopove.

Poslato sa HUAWEI GRA-UL00 uz pomoć Tapatoka

Da li ima provizije u slučaju prenosa para sa intezinog računa na mts-ov, naravno mislim na online.

I još jedno pitanje, čisto da budem siguran kod uplate na mts tekući račun, msm na svoj preko pošte
račun primaoca je ovo sa fotke. A u pozivu na broj, pišem svoj broj tekućeg, samo bez crtice ukupno
18 cifara tu? Pitam jer ova u mts poslovnici reče u pozivu na broj pišem srednju partiju mog tekućeg.

Ako je ta srednja partija onda je to 13 cifara?

Nalog_za_uplatu_MTS_banci_free.jpg

Poslednja izmena:
Nema provizije online. Imas poziv na broj u naslovu ugovora, njega ukucaj i to je to.

Prebacio lovu sa inteze, sve prošlo bez problema i naravno bez provizije.

Što se tiče bankomata, sa multikard i bankomata banke inteze ne pokazuje stanje. Tačnije
na intezi pokazuje 0.

Ali opet, ok nije to tako velika mana. Uvek mogu na aplikaciji da vidim stanje, važno je da je
bez provizije.

Da u pravu si. Zavisi od paketa koji imaš kod inteze.

Nego, da li se zna koji bankomati čitaju stanje, inteza i multikard očigledno ne?

• Like
Reagovanja: M J
Ma podiži na svakom :)

Bitno je da nema provizije, a za stanje sam si napisao

Stvarno su mogli :) Bilo je uz MTS Intesa kartice (pravi kredit se dobijao, i to ne bas mizerna suma)

Vratio se iz Grčke preko Bugarske i mogu da kažem da je kartica bez problema prošla na više pumpi u BG i GR osim na jednoj Shell-ovoj u BG (na drugoj Shell-ovoj u BG je prošla). Za sad sam plaćao i na netu na par mesta i sve je prošlo OK.

Hvala za izvestaj, mene to ocekuje za 10-ak dana.
Samo mi sad nije jasno ti kazes svugde ti prosla i u BG i GR sem na prvoj Shell-ovoj, dok je drugi korisnik pricao suprotno, da ne kazem dijametralno suprotno naginjem tad ka pleonazmu, gde je rekao da mu nigde nije prolazila kartica sem na prvoj Shellovoj pumpi.
I koji sad zakljucak moze da se izvede, da ova kartica moze a i ne mora da radi u inostrastvu, sto je tragedija.
Pa kazi mi samo dal nije kasno da se tek na drugoj pumpi kupi vinjeta? Nisam isao do sada u GR kroz BG prvi put idem pa ne znam.

Hvala za izvestaj, mene to ocekuje za 10-ak dana.
Samo mi sad nije jasno ti kazes svugde ti prosla i u BG i GR sem na prvoj Shell-ovoj, dok je drugi korisnik pricao suprotno, da ne kazem dijametralno suprotno naginjem tad ka pleonazmu, gde je rekao da mu nigde nije prolazila kartica sem na prvoj Shellovoj pumpi.
I koji sad zakljucak moze da se izvede, da ova kartica moze a i ne mora da radi u inostrastvu, sto je tragedija.
Pa kazi mi samo dal nije kasno da se tek na drugoj pumpi kupi vinjeta? Nisam isao do sada u GR kroz BG prvi put idem pa ne znam.

Pod tim drugoj nisam mislio na druga u Bugarskoj već da na jednoj radi a na drugoj ne radi :) Na ulazu iz Srbije radi a u unutrašnjosti kod Banskog nije radila.

Pod tim drugoj nisam mislio na druga u Bugarskoj već da na jednoj radi a na drugoj ne radi :) Na ulazu iz Srbije radi a u unutrašnjosti kod Banskog nije radila.
Pa ja sam tako i shvatio, ne znam na kog druga ti mislis, ja sam skontao da pricas o jednoj pumpi da ti je radilo, a na drugoj nije, kakvav sad drug u Bugarskoj?

@alfaunits Uz ugovor sam dobio i mts karticu. Da se nadovezem na kasirku :)

***, ispasce da MTS nema ni 2 miliona korisnika, koliko tih frei prepaid kartica daje :D

A koliko ih operateri imaju postpaid ukupno? Sorry za off...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno