@Miso, ocekujes nesto pametno da kazu u poslovnici?![]()
@alfaunits pa kad bolje i razmislim, ne ocekujem, ali bar da znaju za problem.
Nije mi jasno ono za bonbon u cemu je problem na AE prolazi sve normalno ali na bonbonu nece.
@Miso, ocekujes nesto pametno da kazu u poslovnici?![]()
prenos sredstava sa telenor racuna na mts racun je bez provizije?
Ako nemas progresiv paket, onda je 30 din.prenos sredstava sa telenor racuna na mts racun je bez provizije?
Prebacio lovu sa inteze, sve prošlo bez problema i naravno bez provizije.
Postin ima stanje provereno vise puta.Da u pravu si. Zavisi od paketa koji imaš kod inteze.
Nego, da li se zna koji bankomati čitaju stanje, inteza i multikard očigledno ne?
Ma podiži na svakom![]()
Bitno je da nema provizije, a za stanje sam si napisao
Dobio sam i prepaid karticu, zaboravio da kazem.Naravno
Inače, danas u maxiju plaćam mts karticom, kasirka pita a jel dobijate sa njom i
bonus kredit za mts broj. :d
Hvala za izvestaj, mene to ocekuje za 10-ak dana.
Samo mi sad nije jasno ti kazes svugde ti prosla i u BG i GR sem na prvoj Shell-ovoj, dok je drugi korisnik pricao suprotno, da ne kazem dijametralno suprotno naginjem tad ka pleonazmu, gde je rekao da mu nigde nije prolazila kartica sem na prvoj Shellovoj pumpi.
I koji sad zakljucak moze da se izvede, da ova kartica moze a i ne mora da radi u inostrastvu, sto je tragedija.
Pa kazi mi samo dal nije kasno da se tek na drugoj pumpi kupi vinjeta? Nisam isao do sada u GR kroz BG prvi put idem pa ne znam.
Pa ja sam tako i shvatio, ne znam na kog druga ti mislis, ja sam skontao da pricas o jednoj pumpi da ti je radilo, a na drugoj nije, kakvav sad drug u Bugarskoj?Pod tim drugoj nisam mislio na druga u Bugarskoj već da na jednoj radi a na drugoj ne radiNa ulazu iz Srbije radi a u unutrašnjosti kod Banskog nije radila.
Dobio sam i prepaid karticu, zaboravio da kazem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari