Išao sam na upit stanja na bankomatu komercijalne i piše mi Nismo primili stanje. Kako sad to? Imam 1,000,00 din na računu.
Ima da pravimo Telenor banku od blata
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Meni je 26. maja kurir doneo dokumentaciju na potpis, a jos uvek mi nije aktiviran racun. Zvao sam korisnicki vise puta, poslednji put juce, i ponovise da znaju za problem, da je problem sa postom jer im nije vratila dokumentaciju, da nisam jedini i da me mole za strpljenje. Tako da, ti si jos dobro prosao.Ja sam otvorio racun 24.05. u TC Stadion, danas je tek stigla kartica.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja probao danas da otvorim račun online i izbacuje mi poruku kako ne može da se procesuira dalje online nego moram da završim registraciju u poslovnici. Nazovem korisnički servis, kažu to se dešava kada pri registraciji dođe do "prekida u internetu", i takođe me upute u poslovnicu. Svejedno, probao sam još nekoliko puta, i sa posla i od kuće, i neće, uvek ista poruka. Ukucam ime, prezime, mejl i jmbg, broj telefona i verifikacioni kod, i ne može dalje. Poslovnica mi je u najbližem gradu, ne znam kad ću ići, hteo sam da završim posao online. Jel se dešavalo nekom?
Ne nagadjam ...naglasio bih da radim to....ponudili su mi placanje osiguranja od autoodgovornosti kod dunav osiguranja da platim cekovima banke ali sa provozijom ...sto ne dolazi u obzir[emoji1]Jel si uzeo neki ček ili to samo nagađaš ?
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Ne nego dzabe...e banking i m banking su dzabe sta god da placas...Placanje online racuna ide 30 din po racunu...? Mts racuni, struja, voda...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Placanje online racuna ide 30 din po racunu...? Mts racuni, struja, voda...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari