Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ispravim. Provera računa za struju i infostan u Beogradu moguća je online. Provera računa za struju mislim da je moguća na teritoriji čitave zemlje.

Ok, nisam znao da to imaju i jedni i drugi. Znači svi računi mogu da se iskontrolišu online što je svakako veliki +.

Edit. Ako može pomoć oko EDB i Infostana. Kod infostana imam onaj ident broj, ali koja mi je lozinka, nevidim nigde opciju za kreiranje iste. Kod EDBa isti problem, šta koristim za logovanje?

Poslednja izmena:
ID je user za oba (IDENT/ED broj), lozinka je JMBG prvi put.

Infostan mi daje poruku

Уколико желите да приступите веб шалтеру ЈКП Инфостан и имате увид у он лајн упит стања и преглед архиве рачуна, можете нам доставити јединствени матични број, копију личне карте и идент број поштом, путем мејла [email protected] или лично у најближој радној јединици. У наредном периоду биће Вам омогућено да сами промените лозинку за приступ свом налогу. Овакав приступ рачунима осмишљен је како би Ваши подаци били боље заштићени.

Hvala u svakom slučaju

ja pristupam provera info stanja preko indent broja i jmbg tako mi je najlakse videti dugovanja koja nemam vec par meseci jer redovno placam preko racuna na klik telenor banke.

Ma imaju, do skoro su stizali računi sa JMBG...

Ironija aktivirao karticu mts banke, na telenor bankomatu :D

Neko je pominjao biranje broja računa. Kad odete na tekući račun imate opciju promena naziva računa i tu može da se promeni broj računa. Doduše, ne znam da li opcija radi:d

To sam i ja video. Sve cekam da li ce neko probati pa javiti radi li. :D

Niste razumeli. To je ime računa koje će se pojavljivati negde. Ja sam promenio ime računa, ali broj je ostao isti. Da pitam vas kojima su stigle kartice. Meni se kod TB kada su je poslali promenio status da je poslata. Da li se i vama tako promenilo ili je samo stigla a status i dalje bio u kreiranju? Ako je to neko pratio.
Ja im za sada zameram samo što ih nema na društvenim mrežama i što izgleda na mail niko ne odgovara. Probaću onaj drugi mail za sugestije i prigovore.

Meni je samo stigla. Nije pisalo paslata.

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk

Promenio se status iz u kreiranju u status nije aktivna, što valjda znači da su je napravili, samo što meni još nije stigla.

Takodje a otvorio sam racun 24og u poslovnici. Cekam je jos uvek.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Isto 24-og, stigla juče...

Puno joj treba do kaludjerice.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Izlazi li kome ovo na apk? Od danas pocelo
471fdc6be04226ba57df859a614ebbea.jpg

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

To jeste, al rekoh ne skodi da pitam

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Danas mi je otvoren račun. Medjutim, u računima piše samo eur i rsd, ne i usd i chf kako stoji u ugovoru. Da li je to još kod nekoga slučaj?

Neko je pominjao biranje broja računa. Kad odete na tekući račun imate opciju promena naziva računa i tu može da se promeni broj računa. Doduše, ne znam da li opcija radi:d

Ne može da se menja broj računa,jer nema logike.
Naziv računa može,ali broj ne može.

Izgleda da im ne radi učitavanje lokacija bankomata.
Dok ne poprave to, gašenje Widgeta Mapa/Menjačnica rešava da ne izlazi poruka. Barem meni na iPhone aplikaciji.

Ostalo šta sam probao radi normalno.

U pravu si, tako hoce. Ne zanima me trenutno chf, nego cisto da vidim radi li sve.

Картица јуче стигла и у моје сандуче ... тј грешком убацили у комшијско јер у адреси није ни писао број стана. Мада нисам 100% сигуран да сам то негде уписао кад сам се пријављивао.
Активирао картицу према упутству тј на порталу, да ли је потребно и на банкомату како се овде пише?

Сад још да смислим где да нађем паре па да почнем да уплаћујем. ;)

Da potrebno je da uradiš bilo šta na bankomatu, provera stanja...

A jel imas ti racun [emoji3]
Po ovom ss, kao da nema. Radi app

Poslednja izmena:
Ja imam račun, i takođe mi izlazi ova poruka od danas, tj videh problem na forumu, pa rekoh hajde da probam i ja da se ulogujem, kad eto greške i kod mene :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno