Ako se dobro sećam 1999eKoliko je kod ovih debila dnevni limit za kupovinu EUR kroz ebanking?
Prodaj ih i prebaci dinare ipsom na drugi račun.Da, meni je 1.000 eura zarobljeno u Postanskoj, jer ne mogu da ih podignem u Ue (nema mts salter), nadam se da ce moci posle Ng.
Ja nisam imao, koliko mi je poznato svi gradovi koji su imali šaltere MTS banke imaju makar jednu ekspozituru PŠ sa šalterom za bivše MTS klijente. Ono što sam imao jeste mogućnost da besplatno dižem novac na svim bankomatima, to mi je ukinuto a nikakav dodatni benefit nisam video. Sledeće godine se navršavaju tri godine od kada sam otvorio račun i održavanje mi skače na 250 din mesečno, a pitanje je da li će ekspozituru PŠ koja mi je u blizini uvesti u sistem, nikakvog zvaničnog saopštenja nema.A imali ste salter MTS banke?
@uji Je li ima negde online ta odluka direkcije kako bi se mogli pozvati na istu, jer ne verujem da su portiri bas upuceni u te detalje?@aki28 Uplata i isplata evra je moguća samo u filijalama gde postoji šalter za mts banku. S tim u vezi, ne moraš da čekaš red, samo se javi portiru tamo da te sprovede i pokaži svoju debitnu karticu uz obrazloženje da je takva odluka direkcije gde korisnici Računa Plus imaju prednost.
Сигурно примају у главној (Банка поштанска штедионица) центар Београда, само идеш право од правног на доле, од љубазне девојке код врата само тражиш одмах број за шалтер МТС банке.Jedno pitanjce, da li mogu da odem u bilo koju PS(pricamo o BGu) da uplatim € na racun jer odkako su se spojili na MTS bankomatima to ne moze jer ni ne rade koliko ja znam vise.
Ili gde preporucujete a da bude najlakse.
Hvala 👍
E zavrsio sam sve pre 20 min nekih 5 min pre tvoje poruke, u Zemunu nikog u PS za 1 sve gotovo.👍Сигурно примају у главној (Банка поштанска штедионица) центар Београда, само идеш право од правног на доле, од љубазне девојке код врата само тражиш одмах број за шалтер МТС банке.
Jesi li prebacivao broj u drugu mrezu?Ne stiže mi OTP SMS kod za plaćanje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari