Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko je kod ovih debila dnevni limit za kupovinu EUR kroz ebanking?

To mogu uvek da uradim, ali koja je onda poenta kupovine eura kad gubim na dvostrukoj konverziji...

Pa što si kupovao eure?
Kurs i onako godinama stoji...nema poente

Ma to je kupljeno odjednom, 6.000 eura jos 2019-e kad sam isao u Veternik da kupim kola, pa sam usput svratio u poslovnicu i podigao novac za kupovinu. Nisam bio podigao sve, ostavio oko 200 eura za online kupovinu, Ali, ebay i tako to, u medjuvremenu dokupio jos malo ocekujuci da ce prosiriti mrezu i eto.

Sad mi je najpovoljnije da sacekam posle Ng osposobljavanje svih filijala i podignem to 1.000 eura, platicu 250 din. za odrzavanje racuna (sad je u hibernaciji) u tom mesecu kad podignem i to je to. Na prodaji u dinare bih izgubio vise, a verovatno cu u tom mesecu kad budem podizao kupiti jos 1.000 eura, sve podici i onda ćao PŠ.

Иако сам врло задовољан љубазношћу обе оператерке са телефона, брзином којом су ми направили рачун, послали обе картице, самим изгледом странице/рачуна кад се улогујем, условима итд морам да кажем да ово припајање баш траје дуго, а и обнова сајта ПШ. Додуше ја сам уплатио новац у главној банци јер ту близу живим и то брзо јер имају посебан шалтер за МТС тако да сам све прескочио ,-) али опет...

Чисто да потврдим да картице изгледају онако како је неко горе окачио, мада се мени више свиђа МК, али ајде слажем се да су обе могле боље ,-)

Mi što nemamo PŠ ekspoziture sa šalterom za bivše MTS klijente u svojim gradovima smo im poslednja rupa na sviralu.

• Like
Reagovanja: uji
A imali ste salter MTS banke?
Ja nisam imao, koliko mi je poznato svi gradovi koji su imali šaltere MTS banke imaju makar jednu ekspozituru PŠ sa šalterom za bivše MTS klijente. Ono što sam imao jeste mogućnost da besplatno dižem novac na svim bankomatima, to mi je ukinuto a nikakav dodatni benefit nisam video. Sledeće godine se navršavaju tri godine od kada sam otvorio račun i održavanje mi skače na 250 din mesečno, a pitanje je da li će ekspozituru PŠ koja mi je u blizini uvesti u sistem, nikakvog zvaničnog saopštenja nema.

• Like
Reagovanja: uji
Ako neko ima ekspoziture po celoj Srbiji pored komercijalne banke to je PŠ.

Jedno pitanjce, da li mogu da odem u bilo koju PS(pricamo o BGu) da uplatim € na racun jer odkako su se spojili na MTS bankomatima to ne moze jer ni ne rade koliko ja znam vise.
Ili gde preporucujete a da bude najlakse.
Hvala 👍

@aki28 Uplata i isplata evra je moguća samo u filijalama gde postoji šalter za mts banku. S tim u vezi, ne moraš da čekaš red, samo se javi portiru tamo da te sprovede i pokaži svoju debitnu karticu uz obrazloženje da je takva odluka direkcije gde korisnici Računa Plus imaju prednost.

@aki28 Uplata i isplata evra je moguća samo u filijalama gde postoji šalter za mts banku. S tim u vezi, ne moraš da čekaš red, samo se javi portiru tamo da te sprovede i pokaži svoju debitnu karticu uz obrazloženje da je takva odluka direkcije gde korisnici Računa Plus imaju prednost.
@uji Je li ima negde online ta odluka direkcije kako bi se mogli pozvati na istu, jer ne verujem da su portiri bas upuceni u te detalje?

@magnetic nema. Informaciju je preneo drugi član letos nakon poziva call centra. Svakako, oni imaju direktne kontakte sa višim instancama pa im je najmanji problem da okrenu broj i provere navode. Trebalo bi da su već uigrani, mada kada sam prilikom uplate u običnoj PŠ filijali rekao na šalteru da su mi iz direkcije rekli da koristi „beli papir, vaš", službenica me je iz nesigurnosti ipak zamolila da popunim broj računa i potpišem nalog za uplatu pa je ostale podatke dopisala.

Tragikomično je kakva je papazijanija od banke BPŠ. Imaju sav potencijal da budu najbolja banka u Srbiji, ali se resursi arče kao da je EPS u pitanju :) .

Zna li neko koliko je sati? Hoće li ikad svanuti ovde (u Srbiji) ?! :)

Jedno pitanjce, da li mogu da odem u bilo koju PS(pricamo o BGu) da uplatim € na racun jer odkako su se spojili na MTS bankomatima to ne moze jer ni ne rade koliko ja znam vise.
Ili gde preporucujete a da bude najlakse.
Hvala 👍
Сигурно примају у главној (Банка поштанска штедионица) центар Београда, само идеш право од правног на доле, од љубазне девојке код врата само тражиш одмах број за шалтер МТС банке.

Сигурно примају у главној (Банка поштанска штедионица) центар Београда, само идеш право од правног на доле, од љубазне девојке код врата само тражиш одмах број за шалтер МТС банке.
E zavrsio sam sve pre 20 min nekih 5 min pre tvoje poruke, u Zemunu nikog u PS za 1 sve gotovo.👍
Hvala svima

Ukinuli su mi omiljenu poslovnicu MTS banke u Dunav osiguranju na Trgu Republike u kojoj nikad nije bilo gužve, a u najbližoj poslovnici PŠ (u Vasinoj) sam dinare i devize završavao na 2 šaltera jer... nemam pojma zašto.

Ok jer nece da stize ako promenis mrezu a ne javis da oni podese u sistemu da ta numeracija nije vise u maticnoj mrezi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno