Šta je novo?

MSI NX7900GTO 512Mb DDR3 oc-potencijal.

2xGTO je 510e a brza je varijanta od GX2 tako da se isplati. Pitanje je samo sta ce to nekome? Ko zeli da da 500e bolje da ceka 8800

2xGTO je 510e a brza je varijanta od GX2 tako da se isplati. Pitanje je samo sta ce to nekome? Ko zeli da da 500e bolje da ceka 8800

8800 je prakticno tu, pred nosom. Da imam 500 eura za grafiku, nateg'o bih nekako jos malo, bas za 8800GTX. Koliko god da su dve 7900GTO brze od 8800GTX (ako su i uopste brze, diskutabilno) ipak je 8800 novija igracka koju nema niko drugi od dece :D

8800 je prakticno tu, pred nosom. Da imam 500 eura za grafiku, nateg'o bih nekako jos malo, bas za 8800GTX. Koliko god da su dve 7900GTO brze od 8800GTX (ako su i uopste brze, diskutabilno) ipak je 8800 novija igracka koju nema niko drugi od dece :D

uh bojim se da ce to kod nas kostati 600+ e sigurno ako ne i celih 700 :S:

Naravno da ću GX2 da zamenim za 8800GTX. 7900GTO na GTX kloku ide za drugu mašinu...

Ipak je to Dx10 karta!

Ponavljam, ko ima samo za grafiku 500€, ima i vise ;)

Ja nemam ***, i ovom kupovinom sam prezodovoljan! Dok se ne 8800GTS/GT ne spusti na oko 300€, necu menjati karticu. Mozda jedino ako 8600GTS/GT bude bio bar 20% brzi od 7900GTO a cenovno ispod 250€ ...

Pa tako nesto sam i ja razmisljao... Nikada nebih dao vise od 300e za grafiku a i to mora da bude vise nego opravdano. Ostalo ne dolazi u obzir

Ima da se iskopa ta lova za 8800GTX, bubreg je bar uvek na ceni :p

ljudi, pazarih 7900GTO. baca 9k u 2005. jel' to dovoljno za Venice 3500+ na defaultu?

kako se klokuje iz riva tunera? kad sam podesio klokove i kliknuo ok kaze da ne mogu klokovi da se sacuvaju dok se ne testiraju, a kad kliknem "test", nista se ne desava. wtf?

uzmi ati tool....a ako ces iz rive uradis test, ako nema problema on nista i ne kaze pa kliknes apply i to je to...ako ima problema kod testa on ce da ti kaze...

@Chinaski Prvo test pa onda Ok. Naravno ako clock prodje test ;) Ati tool ili Power strip nema test ako hoces. Moze to i na Rivi da se iskljuci ali nikako da se setim da potrazim opet kako se to radi

ok ljudi, sa klokovima 680/750Mhz imam samo 9200 markova, a sa 700/800Mhz takodje 9200 markova. u cemu je fora. mozda da patchujem na 1.2?
a za test sam se zbunio jer kad kliknes test nista se ne desava...
a bas sam se nadao 10k :(

klokuj malo Venice-a, stavi ga na 2.5Ghz i imaces sigurno 10k

@Chinaski Sa 2.6GHz bi trebalo da budes knap oko 10K :D Nemoj da se deprimiras. Grehota bre da i CPU drzi default i radis 3D Markove. Nasviraj to malo i bices zadovoljan.

@Colt Nisam na taj test mislio. Mislio sam na test kad promenis clockove koji driver radi. Sa ati tool-om i Power stripom samo odvrnes skalu i Ok dok sa Rivom ili CoolBits-om moras prvo da testiras novi clock pa ako ga driver pusti mozes da stisnes Ok.

@Sajber:
sa v1.1 bacio sam 9.3k. ne bih da klokujem Athlona jer imam Asus-ovo napajanje od 360W, pa kapiram da sam knap. drzacu na 700/800Mhz i dosta :)

Pa sta ako imas 360W? Izdrzace, nece trositi 10W vise. Makar za test. A da si tesan sa napajanjem jesi :d Je jos nemam potrebe za Oc-om grafike. Sve sto sam probao radi nasvirano na max kao zmaj i na def :-devil-: Stvarno je kickass grafika!!! Bolje ti to drzi na def dok ne zamenis PSU, grafika ti vise trosi od CPU-a, cisto da ga ne mucis za svaki dan a za testove probaj slobodno. Kod mene je vec mrtva trka sa potrosnjom :wall:

neka prijatelju, nisam u fazonu da rusim rekorde. samo sam mislio da cu imati 10k. ostajem na 700/800Mhz i to je to. nego, kako mogu da ocitam temperaturu u igrama?

Mozes iz Riva tunera. Hardware monitoring opcija. Tacno ti belezi temp, na kojim clockovima i u koje vreme

sad sam instalirao FEAR da vdim kako radi. sve popaljeno, soft shadows, volumetric light, 4xAA i 16xAF u 12x9 u onom demou da je min 37 fps, avg 90 i max 241 sve na 700/800Mhz. stvarno je svinja od karte. ne mozes je zagusiti...

sad sam instalirao FEAR da vdim kako radi. sve popaljeno, soft shadows, volumetric light, 4xAA i 16xAF u 12x9 u onom demou da je min 37 fps, avg 90 i max 241 sve na 700/800Mhz. stvarno je svinja od karte. ne mozes je zagusiti...

I soft shadows kazes? Bash sad gledam test grafickih u majskom PC Press-u i oni sa X1900XT dobijaju 22/48/122 sa SoftShadows i 4xAA i 8xAF, znaci skoro duplo manje od tebe u manjoj rezoluciji ! Nesto tu ne stima...

@Colt Pa realno XT je i malo slabija karta + ima samo 256MB, FEAR je nV igra tako da nemoj da te cudi duplo manji fps u testu...

@ Chinaski 'Bes Markove i gluposti, tek dak nasviras neku igru ko besnu vidis kakva je ovo zivotinja od karte. Jos nisam nasao nesto da je preznojim xe xe ;)

Vrh Dno