- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
hahahahaChinaski je napisao(la):@DAS:
ja sam imao artefakte u SC:CT u jednom nivou i nigde vise. inace, ne pada mi napamet da samo zbog toga smanjujem klokove![]()
@Mikele, vidim da si uzeo GTO. Cestitam
Ako hoces da ti se karta dize da OC vrednostima onda stikliraj to i neces mozrati vise da razmisljas o tome
@DAS U odnosu da GTX samo tRRD treba da se opusti sa 8 na 10 i trebalo bi da nema frke. Svi ostali tajminzi su zategnutiji.
Ovo je bios koji bi trebao da radi, samo je ovo opusteno. Ko zeli da proba neka proba pa bas neka kaze kako radi i sta se dobilo. Obavezno neka proba testove, pre i posle na istim clockovima i max clock sa oba biosa. Ja bih probao odavno ali posto sam odradio Vmod ne pada mi na pamet da opustam memoriju.
Nemam problema sa artifaktima ako mi je karta nasvirana cak ni na vecim clokovima. 700/850 recimo. Mozda je do hladjenja problem, probaj sa otvorenim kucistem sta se desava.
Jel mi verujete da je jos uvek drzim def? :d Jesam je testirao i mucio ali nemam potrebe za jacim od ovoga
Evo i ja sam postao vlasnik gto-a i inace sam nov na ovom forumu pa me samo zanima da li je rezultat u 3dmar05-u sve na default oko 7000 ok,
P4 630 3.0ghz, 1gb ddr2 533
Tesko... mora bolje.
Pa po tudjim rezultatima sam i pretpostavio da bi trebalo bolje ali to je ono sto ja dobijam tako da ne znam sta nije u redu da li u samom 3dmark05 treba nesto da promenim ja sam ostavio sve na default.
Ma jok i ja sam imao taj problem sa istom kartom
usko grlo ti je procesor Klokni njega.
I probaj da stavis driver 93.71 ja mislim da sam ja taj koristio.
Videces razliku.
Ali proc stavi na minimum 3,8. PA posle klokni i graficku. treba da dobijes bar 8500, ako ti je grafika na default-u
Samo da se ispravim onih 7000 je pre bilo oko 6500, sada sa cpu na 3.2 i gto na 660/800 dobijam tacno 7513 ali i to mi je nakako malo?
Ma jok i ja sam imao taj problem sa istom kartom
usko grlo ti je procesor Klokni njega.
I probaj da stavis driver 93.71 ja mislim da sam ja taj koristio.
Videces razliku.
Ali proc stavi na minimum 3,8. PA posle klokni i graficku. treba da dobijes bar 8500, ako ti je grafika na default-u
da ne testiras mozda u 1280x1024? ovde ljudi uglavnom testiraju 2005 u 1024x768 a 2006 u 1280x1024.Evo i ja sam postao vlasnik gto-a i inace sam nov na ovom forumu pa me samo zanima da li je rezultat u 3dmar05-u sve na default oko 7000 ok,
P4 630 3.0ghz, 1gb ddr2 533
da ne testiras mozda u 1280x1024? ovde ljudi uglavnom testiraju 2005 u 1024x768 a 2006 u 1280x1024.
da ne testiras mozda u 1280x1024? ovde ljudi uglavnom testiraju 2005 u 1024x768 a 2006 u 1280x1024.
Mozda mu je neka od opcija iz drajvera ostala ukljucena...neki AA\AF ili VSync?..6500\7000 je bas malo.
@ Popuca Glupo pitanje... Jesi skinuo drivere i deinstalirao Rivu pre nego sto si ubo GTO u masinu? (ako si menjao grafiku)
Evo pokusao sam ponovo izbrisao sam sve drajvere sve programcice tipa riva, ati tool, ... instalirao ponovo drajvere i sada sam dobio i sa proc. i sa graf. na gefaultu 7033 malo je bolje ali? U svakom slucaju hvala na savetima i nadam se da ce se neko dosetiti jos necega sto mi moze pomoci.
Nemoguce da ti je toliko slab procesor, odbijam da verujem u to. MOra da ima nesto drugo. Mozda pomogne obaranje sistema a mozda i ne. Stavrno mi ne pada ne pamet sta moze da bude. Pogledaj u Rivi koliko ti je pajpova aktivno. Nesto smrdi u ovoj prici.
Znaci sada nemas nikakve programcice za overclock i grafika ti stoji na default-u?
Ja sam ranije dobijao slabije rezultate u 3D Marku zbog konfklikta izmedju rive i forceware-a:stavim memoriju na 800Mhz(znaci treba da bude 1600Mhz jer se u rivi tako stavlja,ne pomnozi odmah sa 2 zbog DDR-a),kad pogledam u forceware-u prijavljuje 800Mhz(a treba 1600Mhz jer u forceware-u mnozi sa 2 zbog DDR-a).Vratim se u rivu a tamo stoji 400Mhz!
Nadam se da ste me razumeli sta sam mislio.
Zbog prepolovljene memorije mi je davao oko 1500 poena manje u 3D-Marku 2006.To je bilo sa starijom verzijom rive,sa novom nema problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari