demios
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.12.2003
- Poena
- 770
Radi na 3.0 a i pored toga je slab))
e8xxx cpu an 4+ghz bi poterao valjano tu grafu na preko 17000 gpu skor za tim klokovima, q6600 ni na 3ghz nema shta da trazi
Radi na 3.0 a i pored toga je slab))
Sta se ovde dogadja nije mi jasno((
sa OCom 950/2200 gpu score je 14494 u vantageu
a sa OCom 900/2000 gpu score je 15133 isto u vantageu
Ispada da kad smanjim klokove imam vise bodova,sto tako?
@Appletrotluje grafa, premalo struje ili pak previshe, ili je jednostavno nestabilna na tim klokovima, a mozda je i psu, mada sumnjam, bagovalo bi mu i na nizim klokovima.
@Apple
Napajanje imam OCZ stealthXtreme 600w i ostalo kao iz potpisa,mislim da ej tu sve ok,a?
Imam win7 64bit ultimate,ad= driver isto kao i tvoj dobro sam ga instalirao.kilowatt
nije mi jasno kako dobijas takve rezultate sa setovanjem kao kod mene
ne bi mogao da prodjes vantage prekinuo bi test ako nesto ne valja
mislim da procesor nije bas tako slab na 3 MHz
isto tako ako je slabo napajanje test bi prekidao
moguce da ti sam operativni sistem nesto baguje
ili nvidia driver nisi dobro instalirao
Imam win7 64bit ultimate,ad= driver isto kao i tvoj dobro sam ga instalirao.
Mada desava se pri vecim klokovima da vantage pukne kako kad,samo se zacrni ekran i izbaci na desktop,ali na 900/2000 radi odlicno bez pucanja pa cak imam i veci score za gpu.
Vazi *******iAko je GPU napon mali a kloko povecan do neke kriticen granice za predefinisani napon, Vantage test nekada hoce da prodje ali daje losiji rez, spustanjenjm kloka sa istim naponom rezultat se normalizuje. Ova se najcesce i cesto desava pri extremnom overkloku pod LN2.
Nemoj tako da se igras, samo zbunjujes sebeKlokni kartu, podesi napone itd pa pusti Crysisi 10-20 krugova ili Dirt 2 da vrti trku koju si upravo presao, nekih 30min, ako ne puknu driveri, sto se manifestuje spustanjem klokova ili iskakanjem na desk, 99% je karta stabilna na tom kloku i Vantage scor ce biti u skladu sa klokovima.
dobra ti konstatacija pc beast
ispada da je hawk referentna posto je to max. podizanje voltage sa 1025 na 1087
dok korisnici 6870 dizu voltage na 1200 da bi bila stabilna 1 MHz
moja greska moze 1000 MHz e da to me je interesovalo na kom naponu radi 6870 po default-u
hvala na ispravci
i sta kazes jel da da su kartice po jacini iste????
inace kad ce taj cayman
mislim da ces ovu(sto posedujes) karticu ubrzo menjati za nekog caymana posto ce 580-ke biti dosta skupe ovaj hawk je dobar kao i 6870 za neki prosek ali pravi napredak ocekujem tek kod caymana
ja vise ne kupujem referentne kartice
najjace je sto je 6850 dobar kao i taj hawk![]()
ovde nesto ne stima ovo su rezultati 6870
Slican ti je skor odnosno malo bolji od 6870 default.
jes vala brate na 4000 MHz
ajde okaci vantage skor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari