Black Adder
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.08.2006
- Poena
- 319
Stigla je ponovo Talon Attack na poznato mesto, nova cena je 20.500 din sa PDV sto je nekih 1500 din nize nego ranije...
U vezi kartice koja se nalazi u cenovniku svima nama poznatog mesta... Tamo pise da je samo HAWK dok je jedan od moderatora naveo da je kartica Talon Attack? Da li postoji dve verzije kartice samo HAWK i HAWK Talon Attack?
Da li neko zna hoce li biti ove kartice (mislim na Talon Attack verziju, ne obican HAWK) u "dobro poznato mesto" shopu uskoro i po kojoj ceni?
Koje razocarenje... Ono u cenovniku je obican GTX 460 HAWK, a Talon Attack vise nece dobijati.
DEFOULT! :alo:
NEKLOKOVANA kartica "Talon attack" od 0,875V - 1,00V (menja se napon zavisno od opterecenja) i radi gpu-811/mem-1950.
Mene zanima KOLIKO treba jos dodati soka (napona) da bi radila na 900/2000 i na 900/2200?
Znam da moze jos i naravno da moze jos jer je "azdaja mala"... nego koliko jos treba da bi bilo stabilno i sigurno po kartu...?
Znam ja da klizac moze desno... ne samo da "moze jos desno", vec moze JOS PUNO desno klizac za napon, ali hocu da cujem u preksi KOLIKO je to JOS potrebno...!
Da citam 150 strana teme "GeForce GTX 460 thread" u pokusaju da vidim sta su sve navodili ljudi, NEMA SANSE! :wall:
U ovoj temi i temi "MSI HAWK GTX460 1GB" uglavnom se spominju dva napona, od 1.025V i od 1.087V ali niko sa sigurnoscu ne govori za 900/2000 je to dovoljno napona, a za 900/2200 ili 920/2200... je toliko potrebno...
Zato me zanima sta kaze praksa, na koliko i sa kojim naponima su klokovali kartu na ove vrendosti.
Vidim ja da cu ja morati sam da se zabavim karticom i dizanjem napona do najvise 1,1V (neko rece negde da ne treba preko toga gurati napon...)
Sono io konte Mario Marko del Gotovan :d
Ma razumem...
Nego velim vrlo je slicno za talonce pa da ne moram i sa tim se jos drndati, vec samo postavim na ono sto je prosecno potrebno i teraj ...
Sad da joj ja cedim 10-20MHz i silujem je da joj naguram sto vise necu, nego gledam ove vrednosti od 900/2000 sto je realno da ce uvek moci i zanima me na koliko je za to potrebno dici napon i dalje necu...
A i jesam se danas nesto nanerviro pre nego sto sam prethodni post napisao, pa je i to uzrok moga pomalo ljutitog odgovora ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari