Y
Yoti
Guest
Komentar ti je skroz na mestu, respekt 
Eto nama X58-ce uskoro i problem resen
za 1k Evra :d
:wave:
Eto nama X58-ce uskoro i problem resen
Ne znam da li si ti primetio koliko je lakse nabaviti dobru CF plocu od dobre SLI ploce. Nije ti palo na pamet da ljudi teraju CF zbog ploce koju vec imaju a ne da bi dokazali to o cemu ti pricas.
Ajde provrti Assault Harbor sa high to very high modom u 8XAA (podesi filter u testu) + 8XAF, tu HD4870x2 ima 34 avg fpsu rezoluciji 1680x1050
Overklokovani GTX280 33 avg fps, a O/C single HD4870 28 avg fps
Mala opaska: Ti nisi pokrenuo test iz batch fajla vec iz Crysis benchmark tool-a i nije uporedivo, cisto da znas da je razlika u rezultatima izzmedju ta dva testa ogromna!
Evo ti rezultati koje imam sa HD4870 na defaultu![]()
Gledajuci sa leva na desno:
zuto-NOAA NOAF
crveno- 8XAA, iz drajvera forsirano 8XAF
plavo-16XAA, iz drajvera forsirano 16XAF
zeleno-16QXAA, iz drajvera forsirano 16XAF
rezolucija 1680 x 1050, patch 1.21, quad core @3400MHz, ista mapa kao kod tebe, quality takodje na high
Zasto hate, samo sam napravio digresiju na njegovu uspredbu i ne dobije se iskrivljen utisak![]()
Na zalost nemamo svi sanse da probamo sav HW.
Gde sam ja napao ili rekao da nV GT200 ne valja?
Ponavljam samo sam zamolio da testovi budu u istim uslovima odradjeni
Taman posla da bude hate.Shvatam sve ovo kao zezanje.Ne daj Boze da mi jeZasto hate, samo sam napravio digresiju na njegovu uspredbu i ne dobije se iskrivljen utisak![]()
Na zalost nemamo svi sanse da probamo sav HW.
Gde sam ja napao ili rekao da nV GT200 ne valja?
Ponavljam samo sam zamolio da testovi budu u istim uslovima odradjeni
High to very high!hmm cekaj jel high ili high to very high? ono gore je sto sam postovao je very high i extreme :trust:
Ovo dole je 1680x1050 high Assault Harbour
Run #1- DX9 1680x1050 AA=No AA, 32 bit test, Quality: High ~~ Overall Average FPS: 45.57
pozz
3DMark Vantage mi je uvek pucao pri 750/1500/1300 mislim da je zbog kloka sejdera,a Asusov SmartDoctor mi uvek povecava sam klok sejdera kada povecam za core,pa je test zavrsen sa 726/1452/1300
A Riva Tuner neradi na 200GTX seriji ??
Riva radi ali samo mogu da menjam brzinu ventilatora:d.Kada promenim klokove,uvek vraca na pocetne vrednosti:wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari