playerPA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2003
- Poena
- 650
Pazi, stvarno velika razlika.
Moguce da je zbog razlike u CPU-u ti imas 700MHz fore, a mozda je i zbog toga sto mi se nije dalo da reinstaliram sistem, a ostatke Catalysta sam cistio rucno.
Generalno sve mi radi bez BSODa i sl. artefakata (koji se obicno desavaju pri "miksovanju" ati i nvidija drajvera) medjutim primetio sam da mi neke 3D igre i demoi trzaju i naglo menjaju fps tipa od 30-500 fps.
Recimo onaj HDR Demo "RTHDRibl" i jos poneki. Kod Crysis-a mi benchmark takodje povremeno "Stutteruje" dok sama igra radi normalnije.
Npr. malo sam se zezao sa custom single mapom "Exodus", veoma dobra i zanimljiva mapa koja je prepuna 3D objekata i neprijatelja, sa GTX-om radi zaista sjajno dok je sa atijem trzala k'o blesava.
Posto radim na nekim poslovima nije mi se dalo da reinstaliram citav sistem mada bih trebao.
Nemoj da se cimas oko reinstalacije sistema, evo spustio sam svoj CPU na 2.66Ghz i sa njim se spustio i minimalni FPS na 16. Ono sto je zanimljvo je da je i pored toga average framerate ostao 41. Dva post iznad ovog imas detalje...
poz
Poslednja izmena: