Dosta los boost klok....moja MSI Gaming je bustovala oko 1290mhz,a HAWK nesto losije,oko 1260-70....
To je to -gledao sam reviewove, boost clock kod većine ASUS 760 DC II karti se stabilizuje na 1150 bez overkloka. Karta je stabilna, Heaven je prošao celu noć - i to je bitno.
A ovo što kaže Pike je potpuno tačno - karte su u startu preklokovane, i neka kaže ko šta hoće, moje mišljenje je - posle tri keplera koja su mi prošla kroz ruke, da ih nema mnogo stabilnih na 1250. Ali mislim na punu stabilnost. Ovako - ASUSova karta radi, ne greje se mnogo, stabilna je i ja mogu da je prodam ako mi se menja, a da ne mislim šta će biti sa sledećim updateom drajvera. A BIOS update za MSI sam ja predlagao pre nekoliko strana, naravno razmišljajući na isti način - ja ću ga napraviti u Kepler BIOS Tweakeru bez nadoknade. ASUS se opekao sa 670 Top, kad je nekoliko updateova drajvera karte napravilo nestabilnim i mislim da je ovo ispravna politika. Karta je dobro izbalansirana - dodatni hladnjaci na VRMu, nešto agresivniji fan profil itd... Razumem šta MSI radi, ali smatram da je to kocka - nešto konzervativniji BIOS sa boostovima i malo agresivniji fan profil sa dodatnim hladnjacima tamo gde treba bi napravio karte možda čak i boljim od ASUSovih - Gaming serija se ionako jako dobro prodaje i jeftinija je od ASUSa - činjenica je da MSIa nema na stanju, ASUSa ima. Ali, hiljadu izdanja MSI karti sa sve 760 Hawk LE???
Zato asus i ne izbaca DCII TOP karte za GTX7 seriju, oparila ih GTX670 DCIITOP.
Zar nisu dužni da mi daju novu garanciju na zamenski proizvod?PO Zakonu se produžava garancija na prvobitnu karticu koju ste kupili, ali i ako istekne ganacija u nekom kraćem vremenskom periodu, nećemo praviti problem oko menjanja kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari