Gavran
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.01.2011
- Poena
- 170
Evo prodao sam gtx770 Lightning LE, nemam razloga da je hvalim. Ali ispade da je sigurnije uzeti takvu karticu, makar znas da nije preklokovana. Konkretno moja je boostovala na 1189mhz a prolazila tri sata heavena na 1228mhz sve to na default naponu. E sad, oc nije skalirao srazmerno ASIC-u. Da li je to samo kod mene bilo tako, ne znam. A verujem da je kod svakog tako jer zasluzeno nosi oznaku LE. Ali opet 20 30 40mhz nece nesto pomoci mnogo, a dosta je jeftinija tako da i sada kada bih kupovao kupio bi istu. Samo da nije preglasna kao sto jeste. Sto se tice 660ti i problema, kod svih nas ako je pucala kriza pucao je i heaven, tako da ne znam koliko si dugo vrteo heaven. Meni se npr desilo da pukne posle dva sata. Ako pokusas da resis problem bez Duleta, mislim da sansa ne postoji da ti uvaze reklamaciju
. Kao sto neko rece pre mene (GoranM?) kartica ili "baca sliku ili ne baca" tako oni to testiraju. HighONE-a su cak ubedjivali da mu kartica prolazi "debelo naklokovana Heaven", stvarno sramota.
Poslednja izmena: