HighONE
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.02.2005
- Poena
- 650
Nisam trebao da dozvolim - ali pošto tvrde da karta radi, a ne radi - kako da dokažem da nisu u pravu? - ne mogu više da se cimam - muka mi je... Sledeći put ću ih sigurno zaobići u lancu. Rukovodilac službe za RMA u Alti-ju je stvarno profesionalan, ali ja ne mogu da verujem u ono što kaže serviser. Nemoguće je da karta radi na default BIOS-u na 1300 - a podizanje voltaže u Afterburneru kojeg je koristio nema efekta. Ako je dizao power target, karta je samo trotlovala, a on nije gledao frekvencije u OSD-u. Kažem, ako ta karta radi, ja ću platiti trošak MSI-u, sa sve slanjem na Tajvan. Uglavnom, ASUS stiže sutra ili u ponedeljak - i moram reći da sam zadovoljan. Nije trajalo dugo, i jedino mi je žao što nisam dobio MSI kartu... Da, pitanje je i kakvi papiri će stići s tim ASUS-om - trebalo bi da ima tri godine garancije, verovatno će poslati staru. Ali dobro - od sada ne kupujem više tamo, iako mi je većina delova iz Emmi-ja... Jedino što mi pada na pamet je da je karta pod Windows 7 stabilnija? Jesmo li svi vozili osmicu?Nisi to trebao da dozvolis ili ti je vise bilo muka da se cimas ?!
Nisam cuo za vecu glupost. Samo izgovor da bi skinuli odgovornost !
Duzni su ti da ti vrate novac ukoliko trazis povracaj upravo onoliko koliko pise na fiskalnom racunu.
Pazi Boga ti , pa ta karta je u garanciji koliko je brend propisao ili koliko uvoznik deklarise. Kakve tu veze ima vreme sa tim ?!
Ja takvih problema nisam imao , cak i ako postoji mogucnost sasecem odmah u korenu,na na kraju mi se jos i klanjaju
Nikad nikog nisam prevario a ne zelim ni mene neko da zeza!
Dok ne pokazes zube ima da te jasu ! A servis..To je tek prica za sebe ..
@Stuka
Baci koji bench , da vidimo kako karta fercera![]()
Poslednja izmena: