- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Sta pokusavaju da urade sa tim brzim izbacivanjem novih verzija ?
Zasto ne idu kao i do sad 3.xx do 3.xx ?
Sta pokusavaju da urade sa tim brzim izbacivanjem novih verzija ?
Zasto ne idu kao i do sad 3.xx do 3.xx ?
Ma lupetaju ovi. Vec pricaju o 6-ici i 7-ici a ni FF5 nismo videli...
If all goes to plan, Firefox 6.0a1 will be released next week, April 12
Zasluzice, isto kao sto svaka nova verzija Chroma "zasluzi".da li ce FF 5,6 i 7 zasluziti da se tako zovu , vec je pitanje... posto mi i ova 4.0 deluje vise kao 3.8 :d
barakuda111
Ako jos nekog iritira kao i mene ono jarko narandzasto dugme gore levo
http://theitbros.com/change-orange-button-in-firefox-4
Renderovanje fontova je, sa iskljucenom HW akceleracijom, identicno onom iz Firefox-a 3.6, mozda nisi iskljucio kako treba...Slova u novoj verziji su blagi užas, ne pomaže ni anti aliasing add on, niti isključivanje opcije hardware acceleration...
Ma jok, isključeno je kako treba, ali su slova samo na nekim sajtovima jako mutna, mekana, razlivena, počnu oči posle dva minuta da me bole. U prethodnim verzijama, toga nije bilo. Vidim po netu da i drugi ljudi imaju isti problem i pošto isključe HWA.Renderovanje fontova je, sa iskljucenom HW akceleracijom, identicno onom iz Firefox-a 3.6, mozda nisi iskljucio kako treba...
Pokusaj ovako ukljuci hardversku aksceleracijuMa jok, isključeno je kako treba, ali su slova samo na nekim sajtovima jako mutna, mekana, razlivena, počnu oči posle dva minuta da me bole. U prethodnim verzijama, toga nije bilo. Vidim po netu da i drugi ljudi imaju isti problem i pošto isključe HWA.
Ima li nacin da se ovo "Bookmarks dugme" koji se nalazi gore desno premesti da bude gore levo, recimo pred Firefox dugmeta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari