Šta je novo?

Motorola Srbija na Forumu

Zapravo jako puno ljudi ima taj problem, motorola forumi su prepuni takvih tema. Pogotovo od kad je dosao update na novi android. Zato me interesovalo da li ima nekog konkrento resenja na kojem rade.

Zapravo jako puno ljudi ima taj problem, motorola forumi su prepuni takvih tema. Pogotovo od kad je dosao update na novi android. Zato me interesovalo da li ima nekog konkrento resenja na kojem rade.
Ćao, da li nam možeš poslati koji je softver u telefonu.

Kada se ocekuje e60 fusion u Srbiji?

Ćao, Motorola Edge 60 Fusion se očekuje početkom maja, verovatno odmah posle praznika.

Da li će kod nas biti dostupan tablet Motorola Pad 60 Pro ?

Da li ima novijih vesti o seriji 60 ili se ceka jos 7 dana?

Da li ima novih info za egde 60 seriju sem fusiona sto putem mtsa moze da se nabavi na rate?

Za sada Motorola Edge 60 Fusion i na poklon Motorola E14, ostali modeli uskoro.

Gde ima da se kupi?

Motorola Edge 60 Fusion + Motorola E14 za sada MTS, a za par dana i kod ostalih operatera.

Ima li neke najave za ostale modele 60 serije sem uskoro? Koje se ocekuju preporucene maloprodajne cene?

ima li neki info kad će android 15 na edge 40 neo (a1) i da li je možda neko već dobio android 15 na edge 40 neo ?

Hvala.

S obirom na to da se piše o softverskim ažuriranjima, @Motorola Dejan da li se zna kada će Motorola krenuti sa isporukom Android 16 operativnog sistema? I, koji će uređaji biti među prvima koji će ga dobiti?

Videh i na zvaničnom Moto forumu da ima dosta modela za koje je već krenulo Beta testiranje.

Da li možete da mi kažete da li je Moto Tag podržan od strane iOS i da li aksesoari za Apple-ov AirTag kao što su privesci, futrole, odgovaraju i za Moto Tag, pošto vidim da su im dimenzije praktično preslikane?

Nije podržan od strane IOS, istih je dimenzija kao Apple-ov AirTag i sva dodatna oprema odgovara.

Nazad
Vrh Dno