- Učlanjen(a)
- 19.03.2020
- Poena
- 80
Samo 8/256 GBHvala na odgovoru.
Imam samo još jedno potpitanje - da li će biti dostupna u 8/256 GB ili 12/512 GB? Na sajtu je samo Mocha Mousse boja izlistana u 12/512 GB varijanti.
Samo 8/256 GBHvala na odgovoru.
Imam samo još jedno potpitanje - da li će biti dostupna u 8/256 GB ili 12/512 GB? Na sajtu je samo Mocha Mousse boja izlistana u 12/512 GB varijanti.
U redu. Hvala na odgovorima.Samo 8/256 GB
@Motorola Dejan - ima li nekih novosti na temu Motorola Tag-a? Iscurece januar, a na sajtu jos ne pise gde bi se mogao u Srbiji naci.Ćao, očekuje se da bude u ponudi u januaru.
Hvala na informaciji.Ćao, došlo je do malog zastoja, Tag stiže u prodaju uskoro.
Očekuje se kraj februara, početak martaHvala na informaciji.
Drugo pitanje, mada cisto ako Vam je poznato, dinamika Android 15 update-a za Edge 50 Fusion?
Android 15 se očekuje u junu/julu.@Motorola Dejan, da li se mozda zna kada ce Android 15 na Edge 40 i da li stize Hello UI sa Android 15?
Tvoje pitanje je nesuvislo i tendenciozno.Neko ti je uperio pušku u glavu i naterao te da kupiš?
Snapdragon, ali sporiji od Edge 40. UFS 2.2 nasrpam 3.1, što je sramota. Ima dosta primedbi na sporo punjenje baterije i na raznorazne bagove.Kakav je Fusion 50?
Kakav je Fusion 50?
Prijatelju ti si u sukobu sa samim sobom. Izjave su ti prepune kontradiktornosti.Uredjaj koji ispunjava ono što je proizvođač istog obećao nazalost ne postoji. Sto je kompleksni uredjaj manja je sanasa da radi u potpunosti bez gliceva nevezano za njegovu cenu.
Sto se tice mog stava nije potrebno da on bude relevantan. Ovo je forum nije sudnica. Odluku o necijoj relevantonsti donosi svako za sebe. Ja recimo kad vidim da neko konstantno pljuje neki brend njegov stav ne uzimam kao relevantan ali takodje i kad neko preterano hvali.
Vrlo cesto ljudi nezadovoljni modelom koji su kupili ospu paljbu po svim proizvodima tog brenda a da realno nemaju nikakvo relevantno iskustvo.
Za mene Motorola trenutno pravi dobre telefone koji u odnosu na recimo Samsung ili Apple imaju sporo resavanje softverskih problema.
Poredjenja radi koristio sam Meizu 15 lite skoro dve godine sjajan telefon ali nikada nisu popravljeni neki sitni bagovi niti je dobio zvanicnu nadogradnju pocetnog adnroida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari