- Učlanjen(a)
- 19.03.2020
- Poena
- 80
Nije planiran Android 14@Motorola Dejan Da li je planiran android 14 za g72?
Nije planiran Android 14@Motorola Dejan Da li je planiran android 14 za g72?
Imaš problema sa Moto edge 40? Kakvih? Ja evo godinu dana i tri meseca kako sam ga uzeo nijedan jedini problem ili bilo šta što ne valja ili gašenje. Softver radi odlično i što se mene tiče svejedno mi je kada će doći A15. Samo tako da nastavi ako Bog da. Odličan telefon ali mu je bila jača cena na početku.Pozdrav za Dejana.
Da li imaš uvid u planove softverskog tima u vezi sa ispravljanjem bagova na Motoroli Edge 40? Postoji nekoliko kardinalnih anomalija, a navešću jednu koja je po meni nedopustiva. Radi se o auto refresh modu u kome se telefon totalno nepredvidivo ponaša, stalno oscilira između različitih frekvencija bez ikakve potrebe i izaziva veliki lag u raznim scenarijima. Da li je uopšte u planu rešavanje ovog problema?
Hvala.
Mozda si jedini, kad sam imao probleme trazio pun je strani forum bas za taj model, ja sam imao brzo praznjenje, 2h sot, Nfc ne radi, pucanje softvera cesto, star je 1g i 6 mec. Poslat na servis , sve su potvrdili , zamenili plocu ,upisali novi softver, za sada je ok. Samo da nema niko muke takve, u pocetku mi je bio najbolji tel dok nije poceo da baguje , i da ga punim 3-4x dnevno.Imaš problema sa Moto edge 40? Kakvih? Ja evo godinu dana i tri meseca kako sam ga uzeo nijedan jedini problem ili bilo šta što ne valja ili gašenje. Softver radi odlično i što se mene tiče svejedno mi je kada će doći A15. Samo tako da nastavi ako Bog da. Odličan telefon ali mu je bila jača cena na početku.
Au! Al si se ti namučio sa njim! Hvala Bogu ništa od toga ni sekundu nisam imao. Sve je ok, mada su mu kamere ispod mog očekivanja. Mogli su kamere bolje da odrade ali to nije nikakav kvar već serijski urađeno lošije.Mozda si jedini, kad sam imao probleme trazio pun je strani forum bas za taj model, ja sam imao brzo praznjenje, 2h sot, Nfc ne radi, pucanje softvera cesto, star je 1g i 6 mec. Poslat na servis , sve su potvrdili , zamenili plocu ,upisali novi softver, za sada je ok. Samo da nema niko muke takve, u pocetku mi je bio najbolji tel dok nije poceo da baguje , i da ga punim 3-4x dnevno.
Najiritantniji problem je kada postavim refresh rate na auto i na primer pustim youtube video i dok video ide skrolujem kroz aplikaciju, javlja se konstantan lag. Skrol vise nije tečan, uspori se kao da se fps smanji na par. A kada stavim fiksni refresh toga nema. Isto se dešava i u browseru, dok neki video ide u okviru prozora skrol je katastrofalno usporen.Imaš problema sa Moto edge 40? Kakvih? Ja evo godinu dana i tri meseca kako sam ga uzeo nijedan jedini problem ili bilo šta što ne valja ili gašenje. Softver radi odlično i što se mene tiče svejedno mi je kada će doći A15. Samo tako da nastavi ako Bog da. Odličan telefon ali mu je bila jača cena na početku.
Nemam tih problema uopšte. Sve je fluidno i tečno i kada otvorim više aplikacija. Radi mi edge notifikacija ali ta njihova fabrička je za mene beskorisna. Posle nekoliko sekundi prestane da svetli i ja ako sam bio negde ne znam da li me je neko zvao ili poslao poruku dok sam ne otključam ekran. Zato sam instalirao sa GP bolju aplikaciju i svetli mi dokle god ne pogledam obaveštenje.Najiritantniji problem je kada postavim refresh rate na auto i na primer pustim youtube video i dok video ide skrolujem kroz aplikaciju, javlja se konstantan lag. Skrol vise nije tečan, uspori se kao da se fps smanji na par. A kada stavim fiksni refresh toga nema. Isto se dešava i u browseru, dok neki video ide u okviru prozora skrol je katastrofalno usporen.
Ti ovaj problem nemaš?
I da, edge light za notifikacije uopšte ne radi, povremeno aktivne aplikacije blokiraju, pa moram da se prešaltam u drugu i vratim se opet u prvu da bi proradila.
A koji ti je poslednji patch update? Kod mene je 1. Decembar 2024
Jel imaš i ti problem sa lagom koji sam opisao?Mozda si jedini, kad sam imao probleme trazio pun je strani forum bas za taj model, ja sam imao brzo praznjenje, 2h sot, Nfc ne radi, pucanje softvera cesto, star je 1g i 6 mec. Poslat na servis , sve su potvrdili , zamenili plocu ,upisali novi softver, za sada je ok. Samo da nema niko muke takve, u pocetku mi je bio najbolji tel dok nije poceo da baguje , i da ga punim 3-4x dnevno.
Haha nemoguće da si ti jedini kome telefon savršeno radi. Prosto ne mogu da poverujem u to. Po tvom tonu pisanja mi deluješ kao neko ko idealizuje Motorolu. 🤔Nemam tih problema uopšte. Sve je fluidno i tečno i kada otvorim više aplikacija. Radi mi edge notifikacija ali ta njihova fabrička je za mene beskorisna. Posle nekoliko sekundi prestane da svetli i ja ako sam bio negde ne znam da li me je neko zvao ili poslao poruku dok sam ne otključam ekran. Zato sam instalirao sa GP bolju aplikaciju i svetli mi dokle god ne pogledam obaveštenje.
Hvala na odgovoru.Ima ga kod distributera, trebalo bi da bude za par dana u ponudi domaćih prodavnica.
Telefona u Mocha Mousse boji nema još uvek ni u jednoj domaćoj prodavnici. Jeste li sigurni da će ga uopšte biti?Ima ga kod distributera, trebalo bi da bude za par dana u ponudi domaćih prodavnica.
Evo imam i ja lag na edge 30 ultra ali se nisam žalio u temi. Obzirom da zaista retko snimam ovo za mene nije previše bitno.Ja ne vidim da se ovde svi žale na Motorola telefone, ne vidim ni razlog za ovakav rečnik.
Telefona u Mocha Mousse boji nema još uvek ni u jednoj domaćoj prodavnici. Jeste li sigurni da će ga uopšte biti?
Zdravo, hvala na obaveštenju.
Može se poručiti online
Pitao ih pre par nedelja, ne znaju da li će biti. S obzirom na to da već duže vreme imaju samo u sivoj boji, ne verujem da će biti u drugim bojama. Hvala na odgovoru još jednom. PozdravNemam takvu informaciju, piši Fonly-ju i pitaj da li mogu da obezbede Mocha Mousse boji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari