Šta je novo?

Motorola RAZR XT910

Hvala. Korektna kamera.

3300 mAh :smoke::smoke:

A i lepo izgleda ovako podgojena :D

[YOUTUBE]od6xQfg2s0o&feature[/YOUTUBE]

Meni je taj model i lepsi... :) Pritom, 3300mAh... Kul.

Ovako čak izgleda i prirodnije nego sa onim zakrivljenjem zadnje strane kod standardnog modela.
Želim ga :p

Poslednja izmena:
meni je ovaj fon Wave2, jedino taj android uf, mada motorola ga je baš ulickala tako da je skoro ne prepoznatljiv.
a kad kažem Wave2 mislim na to da je prvi koji mi se nakon wave-a toliko sviđa da je već odlučeno da je naslednik, varijanta kupujem ga čim se zaposlim - znači nikad :D

Reče neki lik na twitteru (čini mi se iz PCmag-a) da je ovog maxxa izmerio na više od 17 sati razgovora. Rezultat za poštovanje.

Samo, meni je bezobrazno od strane motorole, da u novembru izbace razr, a u januaru razr maxx, koji je potpuno isti h/w, samo drugu bateriju ima.

---
desire

A ko je jos to korektan danas? Da su proizvodjaci korektni svaki premium Android bi imao min 3000 mAh bateriju. Ovako respect za Motorolu, sto rece dovla, ovo je Wave IV, metalno kuciste, i dalje odlican ekran a vidi se da je bas brz. Jedino mi se gadi Motorola UI, a smeta mi npr i ovo na 3:20, mislim crno beli meni na super amoledu je totalno nerezonski :D ali kapiram da ce sve to moci da se menja. Ja nemam dilemu, ako ne bude bio u telenoru a bude u vipu onda menjam operatera :D SGS II verovatno ima za nijansu bolju kameru i kamkoder ali nema veze, i ova je odlicna, ali zato je tu ovakva baterija, stvarno posle Wave-a sa odlicnom autonomijom ne bih mogao da predjem na Android koji srce bateriju.

I stvarno odlicno izgleda, mnogo lepse i mocnije nego ona istanjena razr. I razr obicna inace ima dizajn za pohvalu, smara me Samsung sa svojim dosadnim android telefonima.

Poslednja izmena:
:d :d pa ova motorola nije gsm :d

Nije. :D
Čim se zove droid, to je kod verizona. Isto je LTE kao i običan razr. Nadam se da će je pustiti i u hspa+ varijanti.

ma biće i kod nas ne brinite ništa, motorola je zvanično došla ovamo. samo za nekih 3 meseca ako ćemo gledati po prvom modelu koliko mu je trebalo

na SGS2 je malo oštrija na 1080p ali ima onaj wobble efekat tako da je neupotrebljivo skroz, barem meni.

Nista posebno ne izgleda video, nisam zadovoljan kvalitetom uopste.

Ja nisam zadovoljan nijednim 1080p osim na IP4s. Stabilizacija je neophodnost.

Posto je i meni Razr medju prvima u buducoj kupovini, ae sad neka se uporedi sa ovime, jedan klip sa Nexus-a, koji je bolji pitanje je sad http://www.youtube.com/watch?v=kR4ZBdsylZY meni je za sada Nexus prvi pri kupovini zbog nekid drugih stvari, ali ipak i kamera je bitna... :)

Poslednja izmena:
Ma brate kao da je neka epska razlika izmedju sgs II/Nexusa i ove razr motorole, isti su u sustini, mozda Samsung ima za nijansu bolji 1080p. IP4s je najbolji, ostali su tu negde, mada LG ima realno losiji kamkoder od nabrojanih.

E pa u tome je stos, Razr mozda bolje slika od Nexus-a, Nexus cini mi se da ima 5 megapiksela istu kao Wave garant nije losija, ali je video mnogo dobar, e sad, Razr ima 2 mikrofona pa snima u stereo, ne znam kako je kod Nexus-a, Nexus ima bolji ekran, mozda trenutno ako ne i najbolji, Razr pa izradu, oba su sada sa slabim baterijama, ali izasle i jace sa preko 3000 mAh, pa su malkice deblji u tim varijantama ali nije strasno, ali Nexus je cist android sto mi se najvise svidja, nema ovih Samsung dodataka, nego najveci problem je sto meni tek septembra istice ovaj ugovor, pa ima da se jedem dotle... :D

do tad ce izaci sgs 3,pa nemas sta razmisljati :)
Koji ce u nekom srednjem paketu da kosta preko 50.000 dinara, znam ja sta je dobro, ali i znam koje su mi mogucnosti, a ako gledam sta ce sve da izadje, glava ce da me zaboli, stalno izlaze nove stvari, novi modeli... ;)

Ne znam za vas ali sve nedostatke ovog telefone u mom slucaju brisu ovakva baterija i metalno kuciste :)

A kada gledam poredjenje sa SGS II u sustnini, ovako na papiru vidim da SGS II ima samo bolji gpu [ok, sekundarna kamera i tako te sitnice..] Mada je i ovaj stariji PowerVR SGX540 u Motoroli prilicno ocovan, tako kaze Gizmo u bench testu :D

A to mi inace i nije bitno toliko. Ok, mozda Samsung ima malo bolju kameru i kamkoder ali nista epski.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4417&idPhone2=3621

[YOUTUBE]J1iWBWSuof0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
ne zaboravi i vecu xda podrsku za s2.
ja uzimam ovaj fon cim sa cenom dodje u rang gorepomenutog telefona, jer mi ne pada na pamet da doplacujem 100e za nesto sto je generalno slabije

Meni je i default ics dovoljan :d

Razr ili Nexus, pitanje je sad a i ubuduce?! Razr u nekim stvarima bolji od Nexus-a i obrnuto, oba sada sa jakim baterijama, Razr sada iste debljine kao Nexus 9 mm, spolja kvalitetniji, ali Nexus ga sije ekranom i cistim ICS-om...cekati njih ili S3, njima ce da padne cena, S3 bice svez i preskup, uglavnom ko sta trazi nacice, ko koliko ima da se izduzi... ;)

Uzeti nexus jer njemu cena obično ne pada tako brzo. Kakva motorola meni i dalje izgledaju kao mega fail, najogavniji i najlagabilniji android od svih mogućih budževina.

Uzeti nexus jer njemu cena obično ne pada tako brzo. Kakva motorola meni i dalje izgledaju kao mega fail, najogavniji i najlagabilniji android od svih mogućih budževina.

Na osnovu cega dajes takve neosnovane zakljucke? Ne flejmuj previse. ;)

Ok, jeste da su Motorola i SE Androidu poznati po lagu ali brate, ja nigde na ovim silnim klipovima nisam video da razr/razr maxx laguje. Cak mogu da kazem da su munjevito ali bas munjevito brzi a tu je i bench test..

Poslednja izmena:
Jesi li koristio RAZR?

Ja sam koristio i razr i atrix i nisam mogao da verujem koliko su spori launcheri i skrolovanje.
Razr je bio dosta spor, sve se nekako vuklo i baš sam se razočarao, a atrix je bio neupotrebljiv. Brže radi wildfire moje sestre.
Doduše, to i jeste poznata mana motorola. Posle određenog vremena, onaj blur nakupi mnogo smeća i telefon se uspori. A ne znam kako stoje sa custom romovima (doduše, čim nema cm7 za atrix, nije dobro).

Gizmo je imao razr par dana na testu.. sumnjam da bi bezveze hvalio brzinu i to sto nema laga..

nije ga imao gizmo nego dandy.
ja kada sam prvi put cackao razr uzasno je lagovao, ne znam zasto. ali kada sam to ponovio prosle nedelje telefon je klizio. e sad, ne znam u cemu je onda bio problem, moguce da se pojavio neki update u medjuvremenu

Vrh Dno