xda?
Zanimljivo je koliko malo benchmarkovaca ima ovaj telefon, s obzirom da se prodaje u telenoru.
xda?
Zanimljivo je koliko malo benchmarkovaca ima ovaj telefon, s obzirom da se prodaje u telenoru.
Napokon neki vlasnik ovog telefona.
Ae ja da pitam par stvari-da li si do sada imao(koristio) neki drugi Android uređaj i kakva je ova Motorola u odbosu na njega? Kakva je kamera? Kakvo je snimanje u 1080p? Koliko ti baterija drži (screen on podatak). Da li si ga rutovao (da li je moguć root na ICS-u)?
Dosta je za sad, videću kasnije da te priupitam još po nešto![]()
Jel si ga uzeo preko operatora ili u nekoj radnji? Koliko te je izašao? Da li uz njega dolazi neka memorijska?
Ma dunulo mi da menjam fon, pa mi zapala ova Motorola za oko... Iako ni sam ne znam zašto, i sadašnji mi služi extra.
Videću, ako dođe onaj Nexus 7 kod nas po cenama po kojim se najavljuje verovatno ću uzeti to umesto telefona, a ako ne onda možda padne ova Motorola za koji mesec.
edit:
Nasao sam one click root postupak za ICS na ovom telefonu, izuzetno je jednostavan, moguc je unroot, ako ti treba izvoli: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710871
Pa koliko sam video treba samo da se ukljuci usb debug i MTP mod, a to na svakom mora, na kojem god telefonu hoces da brckas po sistemu. Drajveri ce sami da se instaliraju kad ubodes USB. Jedina razlika je sto moras da kliknes da se upali ovaj mock location, da se dozvole lazne lokacije, ali ni to nije nikakav problem. Ceo onaj postupak moze da se odradi za 2 minuta.
Problem je sto je MAXX punih 135e skuplji od obicnog RAZR-a u jedinoj prodavnici u kojoj sam ga nasao. Po meni razlika u bateriji ne vredi toliko.
Bzvz je sto je zakljucan bootloader, jeste da su ljudi nasli nacin da zaobidju i to ogranicenje, i da postoje romovi i za ovaj telefon, ali ih ima poprilicno malo zbog ovakvog odnosa Motorole prema programerima i koliko sam zapazio svi su bazirani na stock romu.
Možda i kupiš neki drugi telefon, na primer Huawei Ascend P1/P1 S?![]()
Drajveri se neće sami instalirati, moraš ih instalirati ručno i to najnoviju verziju, pošto prethodna nije htela više da prepozna telefon kad sam apgrejdovao na ICS. Bilo kako bilo, mnogo duže i dosadnije nego root na mom starom telefonu gde je samo trebalo prebaciti programče na SD karticu i pokrenuti ga, par sekundi kasnije piše da ti je telefon root-ovan, kraj priče.
Pocket Int:One of the loudest smartphones we have seen, the RAZR also got class-leading scores all over the place and perfect frequency response.
TechRadar:Sound quality is excellent too, something neglected in several previous Motorola phones - the Milestone 2 is the worst sounding phone we've ever heard. You get EQ settings too, that make a real difference and sound great.
One of the finest points of the Motorola Razr is its media playback ability. It offers an innovative music player twinned with high-quality video playback. The Razr really does offer a great PMP solution.
Audio quality is pretty good on the whole, but seems to change markedly depending on the headphones you use. Lower-end headphones sounded dreadful (more so than we're used to) but decent options made everything sound rosy again, so we suggest you invest in a decent pair.
Where the music player really shines is that it bundles many feeds into one great app - you can choose internet radio, DNLA streaming or standard MP3 playback from one menu. Overall, the Razr offers a great music browsing interface, and as long as you have decent headphones, good audio quality too.
So, with headphones attached to it, the RAZR isn't quite as impressive as in the first part of the test, but it still remains a competent performer.
One s, Razr i p1s su stvarno jako slicni modeli,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari