Uzeo sam ga u VIP-u i koristim ga 15 dana. Mislim da je telefon odlican. Uporedjivao ga sa ortakovim HTC Sensation i radi brze od njega kako sa aplikacijama tako i u surfovanju.
Za razliku od Samsunga Galaxy 2 uopste ne deluje plasticno vec dosta cvrsto. Ekranu nista ne fali sasvim je zadovoljavajuci sa boljom rezolucijom od Samsunga i vecom gustinom piksela nego kod Sensation-a, sad koliko je kome to bitno ne znam. Jeste starija matrica na razr-u ali stvarno nisam primetio da nesto fali ekranu.
Baterija drzi onoliko koliko ga trosim, tj ako ga 2 sata, dok dete spava a gospodja nije kod kuce, non stop na wifi, instaliranje i deinstaliranje aplikacija, pretrazivanje youtube-a, ukljucena sinhronizacija... par razgovora po par minuta i par poruka ode 20% baterije. Sam razgovor od 20 minuta mi je iscrpeo oko 5%-7% baterije. Battery indicator pro podrzava procenat % u 1% pa znam

Sto s tice velicine jeste malo veci od SGS2 i Sensationa ali mi ne smeta. Kamera je odlicna i za svaku pohvalu.
Ima internu memoriju od 16 giga, tj 12 jer je 4 rezervisano za sistem (moje misljenje), 4 za aplikacije i 8 kao interna sd kartica. Takodje podrzava micro sd kartice do 32 GB tako da za prostora nema zime.
Sto se tice microsim kartice i ip4 i ip4s ih imaju pa ne vidim da neko kuka na njih. A iskreno ne vidim da cu u daljoj buducnosti da vadim sim karticu iz njega a ako i dodje do toga ima adaptera koji nisu 100 dukata.
Ocekujem ICS da izadje i za njega, koliko sam shvatio nije bio podrzan u out of the box zato sto se ocekuje prezentacija na google galaxy nexus-u prvo pa onda na svim ostalim.
GPS signal hvata veoma brzo, instalirao sam igo 8.4.... neku verziju i ubacio mape koje sam ubacivao i u prestigio ili mio navigacije i sasvim korektno radi. Naravno tu je i google maps i latitude koji rade bez greske.
Da najbitnije zamalo da zaboravim, prijem signala je odlican i nisam do sad ostajao bez mreze, isao do KG starim putem preko Topole, i posle se vracao preko batocine i Lapova i autoputem nazad u BG i sve vreme je imao signal.
Sve u svemu veoma sam zadovoljan telefonom i uopste ne mislim da sam pogresio u izboru.
Ako se setim jos necega pisem

Pozdrav od zadovoljnog korisnika motorole droid razr