SteffanXDe
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.05.2023
- Poena
- 30
Pojavila se u prodaji, kakvi su utisci, misljenja, da li je neko vec ima? Vidim da nema svoju temu, pa sam napravio ovu.
Odakle ti to? A običan 40 edge, bez pro?P.S. Povukli su ga iz prodaje, ko je ugrabio, ugrabio je🤣🤣🤣
Nažalost, nije na popustu u Gigatronu. Međutim... Yettel je smanjio cenu telefona ove nedelje, pa sada Edge 40 Pro uz Total Data tarifni paket (3.000 rsd mesečna pretplata) košta 98.000 (odnosno, 88.000 kada se iskoristi vaučer za reciklažu od 10.000 rsd. Plus, dodali su i 3. godinu garancije.Jel ima neko informaciju da li će biti na popustu u gigatronu od nedelje? Ja sam ga poručio po ovoj trenutnoj ceni (ali imam 20% popusta pa ću i lepo uštedeti, pogotovo ako se uzme u obzir da je u telenoru 105k plus pretplata, a pretplatu već imam extra umanjenu, ovih 88k koliko će me izaći u gigatronu za sada mi deluje kao odlična kupovina
Istina.. Moj je bez zaštite i ima.. ali ebi ga , to sam ja, gurnuo bi prste u šteker, jer moram da se uverim.. 🤣Razmišljam da uzmem ovaj model. Pročitao sam na negde da su ljudi kudili zaštitu ekrana, tipa da su se posle par nedelja videli tragovi korišćenja/manje ogrebotine.
Kakvo je vaše iskustvo?
Meni ni jedan android telefon nije hteo da aktivira alarm kada je ugašen.Vidiš da je reset, sve bi bilo ok, mislim skoro sve..
ALI... Nije, ovo je kompletno gašenje, zakasnio sam unazad par meseci, sigurno jedno 10-tak puta na posao, ne zvoni alarm, kada je telefon ugašen.
Vikendima kad ne koristim toliko telefon, ostavim ga na stolu i zateknem ugašenog, upalim, on na 50,60% baterije..
Očaj od telefona, tek kad se neko zezne i krene da gugla o tim dečijim bolestima na motoroli onda shvati čovek da je vreme da telefon ide na oglase. 😂 Barem oni ljudi koji dođu sa krštenog OS-a se razočaraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari