Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Imam g100 od kada je izašao u Telenoru, brutalna mašina sa odličnim kamerama i baterijom, u svemu je baš dobar a verujem da je i cela edge 20 serija extra po rečima čoveka koji radi u Motorola Srbija i koristi edge 20 pro testira ga pre prodaje eno realno je uporedio edge plus sa edge 20 pro u grupi Motorola Fans Srbija na fejsu pa pročitajte.
To se zove marketing, kad neko iz kompanije priča kako je telefon super :-D

Ta grupa je najobičnija smejurija a nivo znanja u istoj je kao i na 95% grupa tog tipa na FB, ozbiljan stručnjak je ako zna da instalira gcam recimo.

Ne gubiti vreme, nije ni ovde sjajno ali nivo znanja i korisnih informacija, miljama ispred.

Imam Canon EOS M ako hoću video. Nije to poenta.
Voleo bih uredjaj koji je uvek sa mnom, za koji ne moram da mozgam da li sam ga poneo, imam li mesta ili da unapred razmišljam o njemu.

Mobilni telefoni bi trebalo da imaju sve kapacitete da isporuče to takodje. A ne isporučuju jer je za 98% korisnika ta stavka nebitna.

U principu sam kroz Edge20 skapirao da maksimum koji za ovaj novac mogu da očekujem jeste da glavna kamera ima OIS i to je OK.
nije to sad verovatno neka kupovina, pre svega jer je teško naći dobre rezervne baterije, ali bilo je onih koji su pokušavali da nešto urade na tom planu. lg v20 koji još uvek imam je reklamiran kao telefon koji može da napravi profi demo snimak, ima naravno OIS, 4 ili 5 mikrofona, aplikacija ima i koncert mode, razna podešavanja, pogledaj i sam...ali eto, ljudima je najvažnije samo brzo punjenje...

Evo na oglasima vec ima da se nadje za 400e sa zvanicnom garancijom, stvarno za te pare best buy! :)

To je stvarno suluda cena.

Vredi taj novac definitivno.

GT EM ispade najbolji, steta samo sto ga nema kod nas u zvanicnoj prodaji.

Ne znam jel ispada najbolji jer nije sve u hardveru.

Motorolin OS je jako prijatan za rad a Ready For opcija je fenomenalan dodatak za razne situacije.

Nisam stekao utisak da je jeftiniji od Edge20 Pro, barem kod nas, jer 60.000 model je zapravo 12/256

Poslednja izmena:
Evo na oglasima vec ima da se nadje za 400e sa zvanicnom garancijom, stvarno za te pare best buy! :)
Ako je kupljen preko firme, to mu izađe taman malo manje kad se odbije PDV. Moju firmu je fon koštao 50000 dinara jer odbijaju PDV.

Hoce li biti pro model u mts? Burazer gleda sta da uzme pa sam mu preporucio njega.

Na kojim oglasima 400 jura da kupim buketić? Nema nigde po prodavnicama, bar ga ja na netu ne nalazim. Ovo za 50 soma preko firme je interesantno, samo još da otvorim firmu.

Na kojim oglasima 400 jura da kupim buketić? Nema nigde po prodavnicama, bar ga ja na netu ne nalazim. Ovo za 50 soma preko firme je interesantno, samo još da otvorim firmu.
Ne treba da otvaraš firmu, možda imaš nekoga ko je PDV obveznik.

Potpuno mi je nejasno da zastupnik nije nasao za shodno da pusti dovoljan broj uredjaja u sva tri operatera, kao i u maloprodajne lance...

Potpuno mi je nejasno da zastupnik nije nasao za shodno da pusti dovoljan broj uredjaja u sva tri operatera, kao i u maloprodajne lance...
Eh da smo neko bitno tržište... Najavili su ga u maloprodaji još za preprošlu nedelju, pa ništa od toga. Negde je zapelo i nema ga u dovoljnom broju, a verujem da tu domaća kancelarija slabo može šta da uradi.

Evo još jedan set slika
0.5
1x
1x night mode
5x zoom

Prilozi

• IMG_20210918_233140926.jpg
    IMG_20210918_233140926.jpg
    110.5 KB · Pregleda: 34
  • IMG_20210918_233131567.jpg
    IMG_20210918_233131567.jpg
    253 KB · Pregleda: 36
  • IMG_20210918_233115527.jpg
    IMG_20210918_233115527.jpg
    354 KB · Pregleda: 35
  • IMG_20210918_232853923.jpg
    IMG_20210918_232853923.jpg
    174.4 KB · Pregleda: 37
U A1 je trebao da stigne danas ali nije.
I verovatno ga nece biti jos neko vreme.
Na Mororola Srbija su ga najavili kod sva tri operatera i par velikih radnji.

Jel neko probao da zove onaj Motorola support telefon, možda tamo ima kakva informacija korisna?

Reklama, najava, odlicna cena i onda puste pet komada u prodaju, neozbiljno.

Zapravo bi bilo zanimljivo znati koliko je stvarno prodato. Hoću reći cenim da je istina negde na pola. Da ima toga što ti kažeš, da nisu dovoljno nabavili ali i da je tražnja možda iznenadila. Mada svakako, možda je i globalno dostupnost takva da nije moglo više.

Malo smo mi trziste, nebitno pre svega i to mogu da razumem.
Ne znam mislim da nije rec o nekoj velikoj kolicini prodatih evo samo ovde vas par ga ima.
Svaka cast sto su dobili tu cenu ali verujem da ce pocetna cena 20 pro modela na svim trzistima stici nasu trenutnu vrlo brzo.
Akcija, popust kupi za 500 bio je 700 😁

Nazad
Vrh Dno