- Učlanjen(a)
- 25.11.2006
- Poena
- 495
You win some you lose someI 4x vise bloat-a
You win some you lose someI 4x vise bloat-a
Jasno je to i samo se pogorsava situacija kod operatera. Skoro sam imao prepisku sa jednim od njih upravo u vezi toga. Stavili su maloprodajnu cenu modela toliko visoku da sam ih zamolio da mi nadju gde mogu da kupim skuplje nego kod njih.Maloprodajna cena je uvek naduvena kod svih operatera, njima se ne isplati da ti daju bez tarife 😉
Trebalo bi da je dobar,provereno znam da samsung i xiaomi imaju dobar kvalitet zvuka i takodje i apple ako nisi siguran mozda je bolje da uzmes nesto od njih.Imam samo jednu žešću nedoumicu, kakav je sound qualitiy u sluškama, nigde u testovima ništa o audio performansama, nema ono 24-bit/192kHz audio. Kod mene u mobu je oko 70Gb muzike a on je glavni nosač zvuka povezan na sluške ili na 2.1, 5.1 i 7.1 zvučnike. Ima medju vama neki audiofil. Nebi se ja mnogo zadržavao u radnji, tras lovu, tras mob i ajd zdravo.
Imam od jula prošle godine Xiaomi Poco F2 Pro ali je vreme malo da se menja. Hvala na sugestiji.Trebalo bi da je dobar,provereno znam da samsung i xiaomi imaju dobar kvalitet zvuka i takodje i apple ako nisi siguran mozda je bolje da uzmes nesto od njih.
Sto kroz staklo? 😁Snimljeno kroz staklo
Ako sam dobro shvatio u pitanju su istocnoevropski (poljska kao centrala) i CIS model (Rusija kao baza). Ako je tako kod nas bi trebalo da dolazi PL?@maxy Šta ti piše na kutiji, na nalepnici, PANY0029PL ili PANY0056RS?
Mozda se samo prelilo modela kod nas ili eto dobismo EU verziju telefona.Da, mada je čudno što za RS piše da je zapravo EEA, pa me to pomalo buni. Svakako RS je dobio update, PL nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari