E, da i ja napisem nesto na tu temu, danas smo imali release u firmi, pa su mi prethodni dani bili haos i bukvalno nisam stizao...
Mojoj devojci ispao telefon pre jedno 3 nedelje, i u Pro Mobi-u mi rekli da je popravka tj. zamena ekrana 8.4k - pisao sam o tome. Medjutim, posto je taj telefon onaj koji sam prosle godine osvojio na prezentaciji pocetkom decembra, i u garanciji je direktno izdatoj od Lenovo-a (usmenoj, ali pozvao sam se bukvalno na coveka iz Lenovo-a koji mi ga je urucio), zamolim ih da pogledaju i bateriju, posto je i njoj bukvalno desetak dana pred pad dvaputa procenat baterije spao sam 85 na tipa 7 u momentu...
Mislio sam da ce me glatko odbiti i ponistiti garanciju zbog fizickog ostecenja, ali nisu - naprotiv, proverili su garanciju u Lenovo-u, pogledali i taj problem nakon zamene ekrana, i zamenili i plocu i bateriju!
Svaka im cast i sve pohvale za Pro Mobi i Lenovo.
S druge strane, ocigledno je da neki problem postoji... Pogledacu malo podrobnije sta na xda kazu o tome. Jako sam zadovoljan ovim telefonom, zaista me ne bi usrecilo da se ispostavi da riknjava u velikom broju.
Moto Z via Tapatalk