Šta je novo?

Moto Z

Tako je, na samom punjacu pise output 5V=3A or 9V=1.6A, or 12V=1.2A.

Tako funkcioniše qualcomm quick charge, ne možeš birati voltaže.
Uzmi i puni ga punjačem od nekog drugog telefona ako hoćeš sporije punjenje, onako normalno preko noći.
Ja imam Aukey punjač sa quick charge 2.0 i micro USB kablom, sa alija, evo već više od godinu radi odlično i kabl je baš kvalitetan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je neko video 360 mod kod nas?

Na internetu ne nalazim nijednog prodavca :(

Da li postoji neki shop koji salje za srbiju?
Neko je skoro pomenuo u forumu da će ga testirati i objaviti slike i utiske ali... i dalje nema nikakvih novosti povodom toga. Što se tiče shopova van Srbije, garant postoji neki ali svi šalju DHL-om koji ima nerealne (bar za nas) cene poštarine tako da će ti dodatni trošak (carina+pdv+poštarine) drastično dići cenu nabavke moda.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kad smo već kod moto 360 moda evo jednog testa u 4K. Prijatno sam iznenađen obzirom da je ovo veeeoma bolja i lepša slika od neke koju sam video skoro u lošijoj rezoluciji.
https://youtu.be/Do9qvNV4ouE

PIN je veleprodaja, ne prodaju ništa krajnjem kupcu.

Poruci preko neke radnje u tvojoj blizini, vecina saradjuje sa Pin-om.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Ali nigde nema po toj ceni, giga je kako sam bese video oko 9000din . I to ne zna dal je to turbo ili obicna baterija

Ako pričate o bateriji. U gigatronu je bila Incipio offGrid (2220mAh) za 9000. Ova koja je bila bukvalno do juče u PIN-u je Motorola Turbo acc batery pack (3490mAh). Nema ni nje više u ponudi. Nov uvoz za mesec dana posle praznika biće nekih, rekoše mi iz PIN-a

Znaci cekamo da stigne u PIN pa da moljakamo giga da nam nabavi

android version 6.0.1
android security patch level august 1,2016
kernel version
3.18.24-perf-g0c28d32
itd da ne pisem dalje
kad idem na updates ne nalazi nista pise da je up to date
kako da je nateram da se apdejtuje

edit
uspeo sam
trik je da mora sim kartica da se ubaci
hteo sam prvo da sve skockam pa da prebacim karticu al ne moze

Poslednja izmena:
Danas svracao u Gigatron u Uscu i vidim da imaju turbo power bateriju cena oko 7k

Da tri su dostavljene tom šopu iz PIN-a. Dve su na rezervaciji i treća je upravo naručena :)
6990 din

Poslednja izmena:
*** raritet :) bila je ista za 5300 din u radnji gde sam kupio i prethodnu incipio offgrid (btw: hoće da kupi neko ako se ispostavi da mi ne treba? :D) ali se ispostavilo da su oni samo formirali cenu na konto te 3 koje su se pojavile u PIN-u ne znajući da su one već spremne bile za slanje u GT ušće prodavnicu.
Možda će biti u sledećoj porudžbini opet ali tek za mesec dana bar su mi tako pomenuli u mail-u (slika)
250288a42e7c26b3b96de3ebb460d836.jpg

Poslednja izmena:
Jedna interesantna stvar vezano za bateriju. Naime primetio sam da ako ostavim telefon nešto duže na punjaču (kad već dodje do 100% i onda još koji sat, tipa preko noći) telefon se nakon skidanja sa punjača znatno sporije prazni nego kad ga skinem odmah kada dođe do 100%. Razlika je više nego očigledna, jer pri normalnom punjenju (1-1,5 h), pražnjenje kreće baš brzo i već za nekih pola sata fon ode na nekih 75-80%, dok je u drugom slučaju to dosta manje izraženo. E sad da li je do pokazivača baterije, softvera, ili nečeg trećeg nemam pojma..

Jedna interesantna stvar vezano za bateriju. Naime primetio sam da ako ostavim telefon nešto duže na punjaču (kad već dodje do 100% i onda još koji sat, tipa preko noći) telefon se nakon skidanja sa punjača znatno sporije prazni nego kad ga skinem odmah kada dođe do 100%. Razlika je više nego očigledna, jer pri normalnom punjenju (1-1,5 h), pražnjenje kreće baš brzo i već za nekih pola sata fon ode na nekih 75-80%, dok je u drugom slučaju to dosta manje izraženo. E sad da li je do pokazivača baterije, softvera, ili nečeg trećeg nemam pojma..

Ne bih da te plašim ali... Tako je i nama počela fešta pred reklamaciju. Probaj ujutro nakon punjenja da skineš sa punjača i odmah ugasi pa upali telefon. Ako po paljenju dobiješ 80,70,60..% vreme je za reklamaciju (ako je u garanciji)

@ Ivan
nemam pojma, u subotu je bila 45000 al nije bila na stanju, u ponedeljak mi javili da je pala cena na 40000 i taman mi stigla u radnju i ja je preuzeo po toj ceni a bio sam spreman i 45000 da dam, tako da sam se castio i jednim hard diskom :)

To je to, ponedeljkom uveče imaju neki popust na svu tehniku, tako nešto beše.

Ne bih da te plašim ali... Tako je i nama počela fešta pred reklamaciju. Probaj ujutro nakon punjenja da skineš sa punjača i odmah ugasi pa upali telefon. Ako po paljenju dobiješ 80,70,60..% vreme je za reklamaciju (ako je u garanciji)

Pa ovo što sam napisao nema puno veze sa problemima koje ste vi imali. Gotovo sam siguran da se ovo i pre dešavalo (telefon je 8 meseci star). Baterry health je 89% i nema problema posle restarta nakon potpunog punjenja. E sad da li je ovo početak, pa moguće da jeste. Ovo napisah kako bi drugi eventualno probali, jer baterije se više ne mogu prepunjavati. Ali možda iskopam nešto na xda-developers. Garanciju imam, tako da ne brinem previše..

E, da i ja napisem nesto na tu temu, danas smo imali release u firmi, pa su mi prethodni dani bili haos i bukvalno nisam stizao... :D

Mojoj devojci ispao telefon pre jedno 3 nedelje, i u Pro Mobi-u mi rekli da je popravka tj. zamena ekrana 8.4k - pisao sam o tome. Medjutim, posto je taj telefon onaj koji sam prosle godine osvojio na prezentaciji pocetkom decembra, i u garanciji je direktno izdatoj od Lenovo-a (usmenoj, ali pozvao sam se bukvalno na coveka iz Lenovo-a koji mi ga je urucio), zamolim ih da pogledaju i bateriju, posto je i njoj bukvalno desetak dana pred pad dvaputa procenat baterije spao sam 85 na tipa 7 u momentu...

Mislio sam da ce me glatko odbiti i ponistiti garanciju zbog fizickog ostecenja, ali nisu - naprotiv, proverili su garanciju u Lenovo-u, pogledali i taj problem nakon zamene ekrana, i zamenili i plocu i bateriju!

Svaka im cast i sve pohvale za Pro Mobi i Lenovo. :)

S druge strane, ocigledno je da neki problem postoji... Pogledacu malo podrobnije sta na xda kazu o tome. Jako sam zadovoljan ovim telefonom, zaista me ne bi usrecilo da se ispostavi da riknjava u velikom broju.

Moto Z via Tapatalk

Listao mnogo puta temu na xda i u njoj ces naci to da ljudima daju moto z2 play umesto moto z i ne popravljaju ih vise brdo ljudi zamenilo od Engleske do Brazila. To je jedan od razloga zbog kod sam odustao od ovog telefona.

To je to. Svi se ratosiljajte svog telefona! STO PRE!

Ne znam zasto bi, cak i da se desi nesto dobijete novi telefon[emoji6]

E, da i ja napisem nesto na tu temu, danas smo imali release u firmi, pa su mi prethodni dani bili haos i bukvalno nisam stizao... :D

Mojoj devojci ispao telefon pre jedno 3 nedelje, i u Pro Mobi-u mi rekli da je popravka tj. zamena ekrana 8.4k - pisao sam o tome. Medjutim, posto je taj telefon onaj koji sam prosle godine osvojio na prezentaciji pocetkom decembra, i u garanciji je direktno izdatoj od Lenovo-a (usmenoj, ali pozvao sam se bukvalno na coveka iz Lenovo-a koji mi ga je urucio), zamolim ih da pogledaju i bateriju, posto je i njoj bukvalno desetak dana pred pad dvaputa procenat baterije spao sam 85 na tipa 7 u momentu...

Mislio sam da ce me glatko odbiti i ponistiti garanciju zbog fizickog ostecenja, ali nisu - naprotiv, proverili su garanciju u Lenovo-u, pogledali i taj problem nakon zamene ekrana, i zamenili i plocu i bateriju!

Svaka im cast i sve pohvale za Pro Mobi i Lenovo. :)

S druge strane, ocigledno je da neki problem postoji... Pogledacu malo podrobnije sta na xda kazu o tome. Jako sam zadovoljan ovim telefonom, zaista me ne bi usrecilo da se ispostavi da riknjava u velikom broju.

Moto Z via Tapatalk
Ja imam neku nemacku garanciju, jel i to pokriva? :d

Hah, pa ne znam... Mozda i pokriva, ko ce znati. :)

Moto Z via Tapatalk

Koliko ja znam svaka uredno popunjena i overena garancija je važeća u bilo kom ovlašćenom servisu.

Nazad
Vrh Dno