Šta je novo?

Moto Z

Pokriva ali pravi vazdušne "linije" sa strana jer nije zakrivljena po ivicama...
Čitao sam negde da ima i sa zakrivljenim ivicama ali je cena reda 20+ $
32bbfe1950e326eed0f38001a969a125.jpg

Sent from my XT1650 using Tapatalk

a koliko kosta zamenski lcd :) mozd aje investicija od 20 dolara isplativa

Niie strasno - 70e u zvanicnom servisu: Moto Z moje devojke se jos ceka, ali je cena popravke javljena unapred.

Moto Z via Tapatalk

Pa ajd moracu onda i ja da se naviknem bez njih. :D Da ga bes kako to nisu ubacili. Mada jeste im dobar sistem osmiljen sad tek provaljujem neke forice. Nisam nikad doduse koristio Motorolu, bio sam skeptik. Al svidja mi se kako lezi u ruci i sto mogu bez problema da radim sve sa jednom rukom, i kamera me isto odusevila dobar je kvalitet slike.

A za zvuk, da li ima neko resenje da kada mi stigne notifikacija neka da se odmah cuje na najjacem, a ne onako malo priguseno? Tako mi zvoni npr. prvo malo priguseno pa se pojaca, al´ za notifikacije uvek se oglasi malo prigusneo.

I znaci za punjenje isto nema nikavo resenje da se podesava da li ce brzo ili obicno punjene biti? Reko da ne spalim bateriju ako samo puni na fast charge, tako je moj brat brzo zeznuo bateriju na Note 4 stalno ga punio na fast charge.

Nisam to za zvuk primetio. Ukes se oglasi onako kako samo podesio, tj. tom jačinom, ujednačeno.

Odradi update telefona ako nisi. Taj problem sa zvukom je bio u nekim ranijim verzijama softvera.

Pin soft ima bateriju u ponudi, jel neko zna dal oni imaju maloprodaju?

@Bane-Nis
Odradio sam to odmah update, ali koliko vidim nista se spec nije promenilo.

Inace koji je dobar po vama usb c type kabl naruciti iz kine, a da podrzava 3A? Da li mozda Aukey ili BlitzWolf jedino sam ta dva nasao na Aliexpress da su duzi od 1m a podrzavaju 3A. :) I da li telefon podrzava otg ali onaj u metalnom kucistu da nije kablic vec kao flash? :)

Ne igraj se sa ne proverenim kineskim kablovima za takav telefon. Za par eura uštede rizikuješ da uništiš telefon. Uzmi neki Hamin i nemaš brige. Nije pro ali je ipak bolji od "šau-mau brendova".
Telefon kao uređaj podržava OTG a od samog adaptera ti zavisi da li će ti OTG raditi ili ne. Neki type-c na micro usb adapteri su pravljeni samo sa spojenim pinovima čisto da prenesu struju sa klasičnog punjača tako da, kao što pomenuh, ne zavisi od telefona da li će ti raditi ili ne OTG već od spojenih pinova unutar kabla ili adaptera

"Uzmi Hamin, nemoj Anker" :D

Hama krs gori i od onih tamo kineza :D

Choetech ili Anker ili Ugreen.

Samo jedna stvar, mislim da nijedan duzi od metar i po nece isporuciti 3A, *** duzi kabl, manja snaga, protok.

Ok videcu onda neki od ta tri da uzmem. Jel imas mozda neki odredjeni kabl za preporuku iz iskustva? Samo sto koliko sam bese gledao ni jedan od njih ne isporucuje 3A ili sam mozda ja coro, uglavnom su 2.4A. :) Nisam ni hteo da uzimam duzi od 1.5m, to bi mi zavrsilo posao. Nego sve imam micro usb po kuci ovo mi je prvo sa telefonom da je usb c type. :)

@Bane-Nis
Hvala za preporuku i pomoc. ;)

Danas vidim da je W...W... spustio cene Motorola telefona.......Moto Z 39990

Da, u pitanju je akcija. Samo da Moto modovi nisu toliko skupi...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel se zna do kad traje akcija ?

"Uzmi Hamin, nemoj Anker" :D

Nemoj da citiraš ono što nisam i kako nisam rekao. Rekao sam da nije baš pro ali bolje i hama nego žice ganjane lemilicom na nekom brodu...
Što se mene tiče neka kupi i pozlaćene njegova stvar moje je bilo samo ,drugarski, da mu pomenem da razlika od par eura u korist džepa može kasnije mnogo više para da mu istera iz istog [emoji16]

Ja sa hamom nisam dobar baš. Kupio 3 različite stvari (nisu usb c kablovi), dve su crkle.

Ovo su provereni da kažem i kvalitet je mnogo mnogo bolji. Barem za ugreen, anker, choetech. Rock isto nije loš, ali nemam toliko iskustva sa njima.

Uglavnom ima ona checkr aplikacija koja kao pokazuje da li je dobar usb c, mada ne znam da li je update odradjen za nove sisteme.

Razmisljam da uzmem moto z (ako ne nadjem mi note 3 do srede) u win winu. Jeste 40k ali 2 godine garancije koje mislim da sa ovim telefonom treba jer vidim da i na xda dosta ljudi se zali na razlicite stvari. Telefon ne bi sigurno menjao naredne 2-3 god pa ako ima neko iskreno misljenje da li vredi neka napise.

P.S. da li se zaista greje toliko kao sto ljudi pisu ili preuvelicavaju ?

Poslednja izmena:
Ovo i mene zanima, posle nexusa 5x sam uzeo p10 lite ali mi nesto nije to to. Razmisljam duze vreme vec o moto z, sa toalet papir garancijom ali sad vidim za 40k sa normalnom garancijom. Jedino sto je telefon malo stariji vec sad mada mi to nesto i nije bitno.

Telefon imam cini mi se tri meseca ako ne i jace. Telefon je odlican, kamera odlicna ,izgled,brzina sve. Igrice ne igram nesto puno,da se greje kad se igra nesto zahtevno greje se ali nista drasticno. Morate da shvatite da je telefon bolesno tanak i samim tim se lakse oseca toplota. Ja koristim dual sim mogucnost i to radi odlicno. Jedina mana po meni je da kazes nesto skromnije trajanje baterije. Inace ova sad akcija sto ima u win win je odlicna ,dobijete garanciju iz ovlascenog servisa a cena kao kod madjara.

Da, crna. I plastični bumper

Kad vec spomenu bumper. Da li ima negde da se kupi i da salju za Srbiju gumeni bumper ali za Moto Z2 Play? :)

Da li je neko video 360 mod kod nas?

Na internetu ne nalazim nijednog prodavca :(

Da li postoji neki shop koji salje za srbiju?

Ja koliko znam svi Modovi se mogu poruciti preko Gigatr......ne znam zasto nemaju na lageru za odmah nego se ceka par dana.

Po katalogu samo moto z, zadnje maske, game pad, projektor i veoma zanimljiva stavka turbo batery mod (3490 mAh) za zanimljivih 6700 din [emoji16]
df0f3d642448b07cbc2f75c337ac6687.jpg

Vrh Dno