Šta je novo?

Moto Z

Jeste li videli da Moto Z kosta oko 45000 u firmi za racunare i tehniku na G? Dajte neke utiske telefona. Jel battery life uzasan i ima li resenja za njega?

ja uzeo za 39990 za black friday, inace ne bih rekao da je losa baterija. Aktivne upotrebe 1 dan, pasivne izvucem i 2.
nocu kad se ne dira uspe da potrosi samo 1%, turbo punjac za manje od sat vremena napuni bateriju
Sve u svemu ja sam za sada prezadovoljan.

Jeste li videli da Moto Z kosta oko 45000 u firmi za racunare i tehniku na G? Dajte neke utiske telefona. Jel battery life uzasan i ima li resenja za njega?
Koji? Onaj "quad core" ili onaj "octa core" :)))))
Naravno da se šalim, ali stvarno su tako naveli dva ista telefona u cenovniku sa istim cenama (ukucajte samo "moto z" u pretrazi sajta)
A što se tiče aktuelne cene taaačno sam znao da će da navuku ljude da kupe za crni petak po "neverovatnoj" ceni a onda da lupe popust posle na istu ili sličnu, mada spustili su je "samo" za oko 10k dindži. Mod kamera i dalje kod njih drži 31k din što je papreno. Moraće i ona dole jedno 50-tak %. Ima po oglasima za 150€ ali to je već solidan rizik bez garancije

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Dobih ovo na poklon iako i dalje imam honor 8.

Jedno pitanje jel ovo telefon koji moras da rootujes ili nema potrebe, odlican out of the box?

#poyy

Jedan od 3 koje nisam rootovao, a imao sam tonu otkako sam na Androidu.

Moto Z via Tapatalk

Definitivno nema potrebe za rutovanjem

Kada skinete telefon sa punjca kolko vam pise time left. Posto meni pise 5h ako ga koristm odma, a ako ga ostavim da odstoji i pise npr 18h. U cemu je fazon?

racuna koliko ce ti trajati baterija ukoliko nastavis sa takvim nacinom upotrebe. Znaci kad ga skonis sa punjaca proracun je da ces imati 5 sati ako ga ne budes ispustao iz ruke, a kad ga ostavis onda preracuna ponovo za stand by rezim.

Mislio sam da je tako nesto, sto je totalno drugacije od huaweia.

mts uz kupljen Z2 play poklanja mod gamepad

Vip uz online kupovinu moto z2 play modela daje jbl zvučnik i gamepad mod

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Oba odjednom ili sta zapadne..?

Moto Z via Tapatalk

Ne znam kakvi su im paketi, ali to je onda brutalna ponuda... :)

Moto Z via Tapatalk

Jedini mod koji se meni svidja je baterija. :D

Baterija(-je) i projektor su pun pogodak.
Zvučnici ništa bolji od klasičnih bluetooth ponuda, gamepad totalna glupost kao i polaroid mod a kamera... priča za sebe.

Kad smo vec kod te mod baterije, jel neko narucivao od negde ili jel ima kod nas da se nabavi? Jer ako se to ima ovaj telefon je stvarno opasan pick.

Ja merkam da ponovo uzmem dual sim Moto Z, samo ovaj put crni... Pitam se samo koliko je sada to problematično, s obzirom na obe probleme sa baterijom...

Što se battery moda tiče, ovo bi trebalo da je najbolja kupovina

MI MAX 2

Kad smo vec kod te mod baterije, jel neko narucivao od negde ili jel ima kod nas da se nabavi? Jer ako se to ima ovaj telefon je stvarno opasan pick.

Ja sam igrom slučaja naleteo na nju u čačanskom šopu za 6700 din. Bila je i u Gigatronu za 9000 din sad nema. U PIN-u stoji u ponudi ali ne znam da li je ima(ju) u maloprodaji.

Ispravka, nema je više ni u PIN-ovoj ponudi ali pojavio se gamepad kod njih za "magičnih" 9.990 din [emoji16]

Nema problem sa baterijom, samo utisak koji uliva je problem. Inace kad izravunas i kad pogledas kolko ga koristis meni isto kao sa honor 8. Tako da sa modom moze samo da bude bolji.

Ja koristim dve kartice i poprilcno ga przim, znaci min 2.5 do 3 sata razgovora. Plus porukanja i tako ta ******. I moram priznati da jedva izdrzi dan . SoT negde oko 2h30'min. Inace prezadovoljan sam sa teleofonom (performanse ,kamera izgled ...)

Kako ja prelazim 4h sot onda... Mada cesto sam na wifi, a i signal mi je max.

Ne znam , od kako sam ga kupio nije mi nikad bio bolji od tih rezultata mozda plafon 3h . Ukljuceno mi je 3 mail naloga i non stop data on 4g

Mozda je to, imam samo 2 mail naloga. :( :d

Jel zna neki rls date za oreo i dal ce uopste biti za ovaj telefon? :)

Bice.

Nekad.

Moto Z via Tapatalk

Za sad samo neki bug fix update i podrska za polaroid mod za moto mods menadžer...
92cc5b6d0d9dd9a7b11ab70ae547c365.jpg

Interesantna stvar, odlepio mi se ekran sa strane gde su dugmici. Jel imao neko slican problem? Otisao na jutjb i pogledao kad ono ovako oremium tekefon da bude samo zalepljeno staklo od ekrana? Sramota...

Prvi put cujem... Ako se ispostavi da ne moze da se sredi lako, bar zamena ekrana nije skupa u ovlastenom servisu (pisao sam o tome par strana iznad).

***, zapao ti los primerak. Inace je Moto Z dosta kvalitetno izradjen i izdrzljiv.

Moto Z via Tapatalk

Vrh Dno