Šta je novo?

Moto Z

@djurkash oho, vidim iskusno se ponovio. Daj neke opširnije impresije u odnosu na A9

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Hahaha, nisam još, čekam neku korektnu ponudu za Moto Z, dual po mogućstvu, da se ne cimam modovanjem...
A ovo iz potpisa je set za prvu pomoć :)

5023F

Aha, istripovah se, nemož čovek povatati više sve te silne oznake :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kad ste dobili poslednji update? Se meni čini ili su oni rano prestali sa podrškom?

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Narode, da li je bilo pominjanja ikakvih problema sa prašinom ispod sočiva kamere, tipa zrnce peska ili čega već, koje se "fabrički" nalazi tu...kao na slici ispod:
Ne deluje da je ogrebotina...
c67aff667203327a3d758ab4a01c2168.jpg

5023F

Meni to izgleda kao oštećenje na senzoru kamere. Ako imaš garanciju, reklamiraj obavezno.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ovo sam video ranije, drugar imao na Samsungu S5 mislim.Nosio je na servis i resili su mu za dva dana bukvalno ali se nesecam da li je bila prasina ili su zamenili kameru.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ok, hvala, nije moj u pitanju, ali razmišljam se da postane, posto bi sadašnji vlasnik spustio cenu zbog tog defekta, samo da vidimo da li ćemo se "naći"...

5023F

Da li u Motorola stock sw postoji opcija da se zaključaju određene apk pinom ili otiskom ?

Stock sw nema ali ja koristim app lock aplikaciju koja radi bez problema sa senzorom otiska

Sent from my Commodore 64

Koji ste svaleri, ee... :D
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

Ma čista navika sa miui , tamo je to odlično urađeno. Verovatno najbolje što sam do sada video.
A i ne volim kada mi neko ulazi u galeriju itd itd

Sent from my Redmi Note 4

Da, posebno zena. :D
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

Pa da ne bude... Zena i nije ljubomorna al' deca sto se radovalaaaa :))))

Nisu, nisu, izasao je 7.1.1 za njega. Cekamo da se pojavi i kod nas. Security update nije bio duze to jeste

Poslednja izmena:
Ljudi, da li se isplati u Saturnu uzeti moto z za 280e? Kakva mu je baterija?

Sta mislite, da li ce u okviru garancije da racunaju reklamaciju na mikro ogrebotine na zadnjem staklu kamere? Ovo vise nije normalno koliko me nerviraju nocne slike i svako svetlo koje ima "zvezdasti" odsjaj. Pazim maksimalno i imam futrolu koja prelazi pozadi ivice sociva kamere tj plastike koja je stiti ali... stavljanje i vadjenje iz dzepa je odradilo svoje :((( To nisu poderotine niti ogrebotine duboke, vide se na prelom svela ali uniste mi svaku nocnu sliku :(((

Primer (obratite paznju na svaki izvor svetla)
d7a76e05f96b94350c39625522eb16c4.jpg

Poslednja izmena:
Zar ti nisi stavljao neka stakla ili folije na kameru? Mozda da skines i vidis sta i kako je bez toga? Opet, ne znam kako ti se izgrebalo ako si imao sve to na telefonu?

Ja ga bas koristim, nevodim racuna mnogo i nema nikakve ogrebotinice

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Stavljao pa skinuo jer su nocne slike sa blicem blagi uzas! Javlja se neka refleksija od folije i sva nocna slika sa blicem izgleda bledo kao kad slikas blicem u zadimljenoj prostoriji

Eto i mene u odabranom drustvu...jedva nadjoh primerak da valja, jes da je belo zlatni, ali je zato 64GB dual sim...crni nikako nisam mogao naći, a da je dual sim out of the box...
Prvo što mi treba je battery mod, pretpostavljam da niko nema ovaj novi turbo power pack sa 3490 mAh, ali kakva su iskustva sa Incipiom?

XT1650

Jeste, prvi je singl sim, drugi je dual sim...Ja sam razgovarao sa obojicom, na kraju uzeo od trećeg :)

XT1650

Između srednje žalosno i skoro pa drama...
Nisam ti ja reper posle A9, MiMax, A9pro, i ovog Pixija sa 5K mAh u nizu, nadajmo se da će mod sve to rešiti...Ali što prevrnuh ceo Bg., i ne nađoh danas nikakav case, za ne poverovati...Svi kažu u ponedeljak da proverimo ima li na stanju...

XT1650

Poslednja izmena:
Neka te dobro sluzi, uzimaj batery mod i uzivaj u telefonu.U zadnje vreme sam poceo da koristim projektor malo vise i svaka preporuka za njega pored JBL.

Sent from my iPad using Tapat

Kanda ce i meni za koji dan stići Moto Z sa Incipio battery modom...

Ptanje glasi, kako se puni i koristi taj mod? Da li se puni zajedno kada se puni i baterija? Da li se prazni zajedno sa baterijom, odnosno da li se zbirno(2600+2200mAh) računa prilikom koriscenja moda na telefonu? Ili se prvo isprazni baterija pa onda mod?

Incipio battery mod se puni kada je na telefonu.Kada ti se isprazni telefon i stavis njega on dopunjuje telefon.Ja ga stavljam kada mi baterija dodje na nekih 15% i znam da necu uskoro kuci.

I koliko ti zajedno traju baterije, mozes li dva dana izvuci sa baterry modom? Naravno da zavisi i od nacina koriscenja, ali recimo neki normalan način, bez igrica, muzike i filmova?

Vrh Dno