Šta je novo?

Moto Z

Novi Power Pack Moto Mod dostupan u Kini po ceni od 70$. Sa debljinom od 4.9mm obezbedjuje (jos?) 50 sati rada baterije...

http://www.motorola-fans.com/2017/05/power-pack-mod-goes-official-in-china.html?m=1
5fb560056dc3023c50dcf19cd55b77fe.jpg
4d5129397d329e00ff29e2eebd026739.jpg

Sent from my Commodore 64

Uh, *******o :)

Valjalo bi kad bi izbacili neki kuler-mod kao za laptop.

Ti prijatelju reklamiraj taj fon. Mozda ti se zapao neki sa losom termikom. Ja stvarno nemam tih problema sa pregrevanjem ;)

Btw kupi projektor, on ima ventilatorce na sebi :)))

Poslednja izmena:
Lol ne.
Samo vodeno da se instalira i onda je ok.

Sent from ass

Evo da se i ja "zapljunem" u temu. :) Konačno je stigao i moj primerak i neki prvi utisci su: neverovatno tanak telefon čak i sa onim style dodatkom, za moje pojmove velik iako imam velike šake...
Nisam još stigao da isprobam i vidim gde se šta nalazi, ali s obzirom na to da prelazim sa S2 i Saletovog NeatRom-a (i nekog Alcatel-a), ovo je priličan "šok" za mene. Prvo što moram da odradim je da ga nekako zaštitim (dok ne poručim Spigen), malo dete, uzima sve živo uključujući i mobilne, jedino što mi je bez je to što svi ovi silikoni/futrole koje postoje kod nas imaju onaj prorez na onom delu gde su magneti, ali dobro svakako će poslužiti.
Digao ga na 7.0, instalirao one zakrpe, aplikacije i tek počeo da koristim telefon, tako da će neki opširniji utisci tek uslediti. ;-)

Meni je samo žao što baterija nije malo jača inače bih ga probao sigurno sa amoledom, skoro pa čistim androidom.. Ovako sam se bacio na mate 9.

Možda neki sledeći ;)

Za Z potpuno ocekivano, za Gbu sustini realno, nedavno su izasli i to sa Nougat-om iz kutije, ali za C seriju je iznenadjenje... Ipak je to low-end, a znamo kako njega proizvodjaci tretiraju...

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Do duse to su samo jos uvek "govorkanja" motorola iliti lenovo ne izbaci zvanicni spisak

Motorola gura Stock Android i zbog toga ja verujem da ce Moto C dobiti update.

posle silnog citnaja, ja i dalje nisam nasao odgovor u cemu je tacno razlika u displeju izmedju z i z play? ona, korisnicka razlika, ne tehnicka rasprava? da li je neko video oba tel u isto vreme i moze da mi prenese iskustvo? Merkam prelazak sa iosa, pa bih svakako video veliki prelaz u kvalitetu slike (koja mi je, jelte, veoma vazna)

Korisnicku razliku mozes primetiti samo ako imas izuzetno ostro oko, kom smetaju pikseli, pa da eventualno primetis nekad neki na Z Play. Na Z-u, obicnom, to je nemoguce. Mada, mislim da je prilicno nemoguce i na Play-u. :D

Generalno, dobri ekrani, oba.

hmmm, ali ako je tako, onda se postalvja pitanje cemu z play, jer postaje mnogo bolji deal u odnosu na z? ako izuzmemo "debljinu" kao faktor kupovine?

Pa Z ima bolji hardver, primetno, i kamera je bolja nocu (OIS). Verujem da je mnogima i to dosta. :)

Pogledaj ponude na geizhals.de/at trenutno je Z povoljniji od Z play

SM-A9100

Nema potrebe, verujem ti. A zasto je tako - ne mogu da obrazlozim. :D

Jedina vidna prednost Z Play-a je baterija, ali eto - izgleda je mnogima to dovoljno. Meni je, licno, baterija na Z sasvim ok, pa sam i komplet telefonom vrlo zadovoljan, ali verujem da ima ljudi kojima je prosto bolja autonomija prioritet, i Play im je stoga primamljiviji.

Pa dobro... tu su negde da kazemo...

Bez ucesca + 2GB internet (mesecno do iskeka ugovora) + JBL mod + eksterna baterija za punjenje (ne mod, klasican powerbank)
76eaad0ce5f4ea174edb871801c24436.jpg

Poslednja izmena:
Dobra je i ova cena ali za Telenor je ono TOP. Nadam se da ce sad ova mala ali odabrana zajednica da poraste.

Uzeo danas Moto Z u Telenoru.

Nova cena telefona i moto mod poklon su zaista ok.

Pisao sam vec, mislim da je nema bolje ponude u Telenoru za ovaj iznos.
JBL je mozda i najkorisniji Moto Mod

Dobrodosao Paradigma. :)

@drdekzar
Projektor je (meni) nepobediv.

Razmisljam da uzmem ovaj telefon ali me brine ovo sa povecanim grejanjem baterije.
Da li jos neko ima slicnih iskustva ili je to zavisi od primerka uredjaja?

Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk

Ja to na mom uredjaju nisam primetio, bas puno koristim telefon, ceo dan sam na 4g i nisam nikad ostetio neko zagrevanje telefona.

Hvala na brzom odgovoru.

U telenoru mi traze da platim 20k dinara ucesca kao novom korisniku a ostalo na rate.
Tako da mi ostaje mts.

Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk

Vrh Dno