Šta je novo?

Moto Z

Sta znam, Gorane... Moj je klasicna internacionalna verzija, koja je kod mene stigla direkt od Lenovo-a... Valjda takve imaju i provajderi. :)

Sent from my XT1650 using Tapatalk

O boze :)

A do tada kako da znam da li su kod nas telefoni dual sim?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Po slotu za kartice koji ide uz njega. Trenutno sva tri mobilna operatera (pro)daju modele koji nisu dual sim. Kod nas trenutno po oglasima mozes naci dual sim verziju kao i force verziju

Hvala momci na odgovorima..

Ocigledno nisu svi dual sim, bacio sam pogled i na oglase.

Glupo je sto prave dve verzije, npr kod Huawei lite modeli su valjda svi dual sim kao i Honor 8, dok su P9 i P10 single sim kod operatera.

U potrazi sam za nekim dual sim telefonom, deluje mi Moto Z kao dobro resenje.

Juce sam se igrao sa z. Svidelo mi se sto je sam sistem jako fluidan, ne laguje ni najmanje, a maksimalno sam ga opteretio. I ekran mu je bas kvalitetan i osetljiv. Ali nije mi se svidelo sto je posle samo 2 minuta ovakvog koriscenja telefon bio jako vruc. Na duze staze ne mogu da zamislim vrelu peglu u dzepu u sred leta na 40 stepeni.

Sent from ass

I, kakvi su ti utisci..? I zasto, ako nije tajna..?

I ja se vodim idejom da mozda predjem na jeftiniji telefon: prosto, nisam navikao da imam ovako skup uredjaj, i pazim ga do te mere da me to vec nervira, a i pitanje je da li mi je potreban bas smartfon maltene najboljeg moguceg hardvera trenutno, jer su moje potrebe relativno skromne.

Juče sam update-ovao komsinicin Moto Z, koji je pazarila na akciji u Saturnu za 250 eur, nisam mogo da verujem, dok nije pokazala račun. Inače je standardna internacionalna single sim varijanta koja, koliko vidim, može bez nekih većih problema da se moduje na dual sim...

Još da je ubedim da mi proda po nabavnoj ceni :D

SM-A9100

Juče sam update-ovao komsinicin Moto Z, koji je pazarila na akciji u Saturnu za 250 eur, nisam mogo da verujem, dok nije pokazala račun. Inače je standardna internacionalna single sim varijanta koja, koliko vidim, može bez nekih većih problema da se moduje na dual sim...

Još da je ubedim da mi proda po nabavnoj ceni :D

SM-A9100
Z ili z play???

Da, ima li su deal par nedelja. Bice opet takva cena, za koji mesec, kad najave novi model. A ovaj ce i dalje biti itekako relevantan... :)

I, kakvi su ti utisci..? I zasto, ako nije tajna..?

I ja se vodim idejom da mozda predjem na jeftiniji telefon: prosto, nisam navikao da imam ovako skup uredjaj, i pazim ga do te mere da me to vec nervira, a i pitanje je da li mi je potreban bas smartfon maltene najboljeg moguceg hardvera trenutno, jer su moje potrebe relativno skromne.

Ja sam bas zadovoljan, jos uvek je i Moto Z kod mene.Prijatelj mi je nabavio pa se lomim sta da zadrzim. Dosta mi duze traje baterija, meni bolje lezi u ruci G5plus.Moto Z je brzi u radu ali meni i G5 zavrsava sve. Moto Z ima modove projektor i zvucnik su mi top i to ga bas izdvaja od svega pstalog. Cinimi se G5plus da pravi bolje slike kad je manje svetla ali to cu jos testirati.
Ja stojim pri tome da je Moto Z extra za ljude koji ce da kupe i neki mod, siguran sam da ce modovi ubuduce biti povoljniji i da ce ih biti vise.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako bre 250€ :) to je 60% popusta u odnosu na redovnu cenu

Nasao sam u oglasima nov dual sim za 365€ to je isto ok cena

Upravo sam pogledao malo Moto G izuzetan odnos ulozeno/dobijeno, samo me brine izgled - preveliki bazeli

Poslednja izmena:
Imao sam ja pre par dana nov i otiso odmah. Nije stigao ni do oglasa

380 sa garancijom

Moto z play. Posle ovih rezultata nemam nameru da menjam telefon u narednih par godina :). Sa druge strane play se dosta manje greje u odnosu na z.
8705f944718b2a07c6fd720ebf409130.jpg
fd88cf8d274cebba48c9a533ae110d89.jpg
b756b0d55cb30bf0c03a592fd93d2ebe.jpg
5b50868a78afe1718c98f582eb21aa92.jpg

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Z je jako lep telefon i jako je brz, dizajn mu je ful i modovi, ma sve. Ali brate greje se, bas je mala ringlica :(
Cudi me da se vise ljudi nije javilo da se pozali na to. Ide leto, mogu da zamislim kakvu neprijatnost bi izazivalo saznanje da u busu ne radi klima, a sedis na suncnoj strani i treba da odradis nesto zahtevnije na telefonu ... Ju ju ju ...

Greje se normalno kao i svaki jaci telefon. Ja do sada nikakvo "przenje" i "pecenje" nisam osetio pri zahtevnijoj upotrebi (npr. oko sat igranja igara poput mk x, csr2 i slicnih graficki zahtevnijih igara)

Poslednja izmena:
M@jkl

A sta ti je ono na grafici kada crta ode dvaput gore,uhvatio fon malo sunca a :)

Kacio sam fon na pc za chrome debag. To radim svakog dana. Yotaphone je sa istim koriscenjem izdrzavao dan ipo.

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Greje se normalno kao i svaki jaci telefon. Ja do sada nikakvo "przenje" i "pecenje" nisam osetio pri zahtevnijoj upotrebi (npr. oko sat igranja igara poput mk x, csr2 i slicnih graficki zahtevnijih igara)

Istu stvar sam radio sa s7 i iphone se, bili su mlaki.

Sent from ass

Caos ljudi
Kazite mi zasto je ovaj telefon toliko jeftino u srbiji? Gde god ga vidim cena krene od 5-600 eura (Motorola, ebay, itd). Hvala

Sto se tice Z modela regularna cena sa dvogodisnjom garancijom je od 82.000 din (~650-660€) po prodavnicama pa do 105.000 kod operatera za kesh (na pakete sa ugovornom obavezom od 24 meseca cena pada 50 i vise %). Z play se regularno krece oko 50-55.000 pa i vise kod operatera za kesh...

Ima i po oglasima jevtinijih ali sad poreklo, garancija i ispravnost... Macka u dzaku

Sent from my Commodore 64

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno