Šta je novo?

Moto Z

Narode, prodaje li Iko od naših operatera dual sim varijantu?

SM-A9100

Na zalost ne. Mozda ubace neki iz 2. serije ako bude

Sent from my Commodore 64

Hvala..gledao sam tutorijale za prebacivanje 1650-03 u dual sim, ne deluje previše komplikovano, ali ko da se zamlacuje sa time...mada, cena mu je odlična, i kome je ok single sim, ovo je vrhunska ponuda. Još ko može iz inostranstva za 250-300 eur, puna kapa...

SM-A9100

Da, ali i ne zaboravi da je mototola najavila zvanicno mod za dodatne 4 sim kartice. Mozda i to pomogne ako se strpis malo ;)

Ma jok, ne bi bilo mesta pored novog power moda od 3.5K mAh... :)
Jurim samo dual sim...

SM-A9100

Moj Z izdržao preko 1000 sati bez reboota. To mi se nije do sada desilo ni sa jednim telefonom

Uzeo sam danas fon u mts-u.
Prvi utisci su da je fon odlican.
Hvala svima na pomoci.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Napokon mi je stigao Moto Z koji sam poručio u MTS. Trebalo im je samo 8 dana i uspeli su da zaborave da ubace JBL mod. Reklamirao sam i očekujem danas odgovor. Čudno mi je da se nadogradnje rade 1 po 1 ( 2 nadogradnje za verziju androida i 3-4 sigurnosne nadogradnje). Sviđa mi se čist android sa minimalnim moto dodatcima koji dodatno unapređuju upotrebljivost telefona. Punjač je sa fiksnim kablom tako da nema u startu opcije za povezivanje sa računarom. Malo sam se razočarao kada sam otkrio da ne podržava MIRACAST (pokušao sam da ga povežem sa LG tv). Telefon je baš kvalitetno urađen, veoma je živahan u radu i ima solidnu kameru. Zadnja maska koja se dobija uz telefon ima lepu teksturu i ne dodaje mnogo debljini telefona koji je izuzetno tanak i uz plastični zaštitni okvir daje osećaj sigurnosti.

Javi kako ti baterija sluzi. Bas su random rezultati po netu, od 2-2.5h do skoro 5.5h famoznog sot.

Cuvaj zadnje staklo (plastiku) kamere, podlezno je grebanju

Baterija je OK. Nije neki šampion ali izdrži ceo dan a ovo je period kad se telefon stalno čačka :D

Nisam merio ali punjenje mi deluje brzo!

Ja nisam zadovoljan koliko baterija drži,da li je do primerka
telefona ne znam.

Da li je neko primetio neku razliku u radu prelaskom na nugat?

Steta sto operateri nemaju play u ponudi,bas zbog baterije sam pre uzeo play nego z i to sa wc papir garancijom sto nikad pre nisam uradio ( za sada sve ok) imao sam pre playa mate s i rekao sebi nikad vise fon bez bar 3k baterije,a i sto je Renne napisao restart samo kad je neki update fon leti kao i prvog dana.

Malo sam se razočarao kada sam otkrio da ne podržava MIRACAST (pokušao sam da ga povežem sa LG tv).

Bas sam pisao o tome pre par meseci:

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?379722-Moto-Z&p=4981710&viewfull=1#post4981710

Jedino da rutujes telefon i izmenis build.prop:

https://forum.xda-developers.com/moto-z-play/how-to/how-to-enable-miracast-t3565852

Sto se tice baterije:

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?379722-Moto-Z&p=4932506&viewfull=1#post4932506

Poslednja izmena:
Da se upišem kao vlasnik Moto Z.. Jeste li kakve maskice narucivali preko neta?

Nisam bas zadovoljan sa SoT, doduse poslije A5 2016 nisam ni mogao ocekivati ni priblizno vrijeme SoT... Juce cini mi se neka 3 sata, 3 mejla sync, pozivi, viber, whatsapp, 3G - tak oda bas aktivno koristenje telefona.

Meni gura dan, sto mi je bitno. Svaku noc je na punjacu. Ne moze se ocekivati od ovako tankog telefon dva dana. Ja sam se sa time pomirio zbog ovako dobrog dizajna i ovoliko tankog telefona. Da li si ga uzeo sa JBL kod operatera

Ima u gigatronu mod baterija od 2220mAh i kosta soldnih 9000

Ma nije to toliki problem, izdrzi lagano od posla do kuce bez ikakvih problema. Akako radi taj mod (vidio sam ga i ranije)? Da li stalno puni bateriju kada je stavljen kao poklopac ili samo dopuni kada baterija pane na npr 20%?

Btw trenutno imam 1 sat i 52 min SOT i 48% baterije, razgovora na tel 41 minut danas, email standardno, viber, whatsapp i s obzirom na debljinu telefona ovo je po meni vise nego dobro.

Cudi me zasto nema u podesavanjima mreze 2G/3G auto mod? To je bilo do sada na svakom androidu, ovde ili 3G ili 2G?

Uzeo ga od prijatelja koji ga je dobio na poklon od firme. Regularna garancija i jos imam i onaj fotoaparat - pravo mocna spravica :)

I mene interesuje neka preporuka za dobru futrolu. Polomih glavu tražeći po netu neku koja koliko toliko štiti kameru, tj. gde je kamera malo uvučena u odnosu na futrolu. Pretpostavljam da većina vas nosi telefon samo sa onim style dodatkom, ali kod mene to nije prihvatljivo. Moram nešto da nabavim, videću ovih dana za Nillkin Nature (ili možda onu Scrub) futrolu, dok ne poručim nešto "od preko". :)

Ja sam narucio NILLKIN For MOTO Super Frosted Shield Case Cover Skin + HD Screen Protector, a za zastitu kamere sam narucio male folije Hard Back Tempered Glass Camera Lens Film Cover Shied For Motorola MOTO Z

bdcc5657c608b939e11d5549395925d8.jpg

"zimska sara" :)) 2,5€ kod kineza i ekstra je

@Dzeremi Jesi zalepio tu foliju pozadi na staklu kamere? Kakve su slike sa blicem?
Ja sam uzeo CAPAS-ove protektore i uopste nisam zadovoljan. Slike slikane blicem su veoma blede. Sta vise to je temp. glass a ne obicna folija. Skinuo sam je odmah cim je dosla maska
42cf2050250a9084b0903fbbe84f512e.jpg

Poslednja izmena:
Kad sam vec pri kucanju, ima li nekih povoljnih cena moba i modova, recimo preko Subotice itd. ?

Razmisljam da kupim i da se uclanim u moto z sektu. Sada je na akciji u Nemackoj u Saturnu...299eura

Top cena

Bio je i 250, pa 280 , svejedno,i za 300 je ovo vrh mob...

5023F

@djurkash oho, vidim iskusno se ponovio. Daj neke opširnije impresije u odnosu na A9

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno