Nema to na ovom telefonu
Nema to na ovom telefonu
Ovo je E5 iz 2017To sto sam okacio je sa edge 30.
Uspeo sam da podesim , hvala Vam na pomoći koju ste hteli da mi ukažete .Kontam da pitas za edge 30 posto je tema za ovaj tel.
Zašto da ne ako je cena povoljna .To znači da ove godine prestaje podrška za ovaj model, nema više ažuriranja ?
Da li je onda ok kupiti sada ovaj telefon ?
Najverovatnije da je ovo poslednja godina. Da li kupiti ili ne, zavisi od tebe, tj. koliko ti je bitna podrška. Telefon će normalno raditi i bez sigurnosnih zakrpa.To znači da ove godine prestaje podrška za ovaj model, nema više ažuriranja ?
Da li je onda ok kupiti sada ovaj telefon ?
Dva OS ažuriranja (Android 13, Android 14) i tri godine bezbednosnih ažuriranja - do maja 2025. Bezbednosna ažuriranja su dvomesečna.Gde može da se proveri koliko velikih ažuriranja će biti i koliko bezbedonosnih za ovaj model ?
Koliko dugo će imati podršku ??
Onda ga uzimam sigurno !Dva OS ažuriranja (Android 13, Android 14) i tri godine bezbednosnih ažuriranja - do maja 2025. Bezbednosna ažuriranja su dvomesečna.
I da, koristi li neko od vas dual sim, i kako se tada uređaj ponaša u vezi potrošnje baterije i funkcionisanja kartica?Drugari, planiram da pređem sa Realme 8 4g na ovaj model.
Koliko vidim, nema aod funkciju, baterija je slabija u odnosu na realme(zaboravim kada ga napunim, i do 10h sot-a), a čitam da sa androidom 14 gubi peek display.
Dvoumim se baš, najviše me privlači njegova težina od 155gr, a brinu me i ovi bagovi na koje se žalite...
SoT na mom telefonu je oko 5-5.5h (jedno punjenje, 24h). Da, nema AOD-a kao i Peek Display-a (u A14). Kad sam već spomenuo Android 14, stiže tek u oktobru, što je realno - kasno. Android 15 će tada već biti aktuelan. Što se Dual SIM-a tiče, nisam primetio neku razliku kada su obe kartice aktivne. Uglavnom je trajanje baterije isto. Kartice funkcionišu normalno, nema nikakvih problema.Drugari, planiram da pređem sa Realme 8 4g na ovaj model.
Koliko vidim, nema aod funkciju, baterija je slabija u odnosu na realme(zaboravim kada ga napunim, i do 10h sot-a), a čitam da sa androidom 14 gubi peek display.
Dvoumim se baš, najviše me privlači njegova težina od 155gr, a brinu me i ovi bagovi na koje se žalite...
Lako je Vama kada znate da podesite ažuriranje a neki i više od toga 😀Чекајући званичан андроид 14...
Pogledajte prilog 447501
Koliko traje screen on time?Чекајући званичан андроид 14...
Pogledajte prilog 447501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari